Προς το περιεχόμενο

Sony NET MD Walkman MZ-NF810-Πρόβλημα

ipparxos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι σίγουρος οτι ταιριάζει εδώ...

Αγόρασα το παραπάνω μοντέλο. Κάθε φορά που προσπαθώ να γράψω ή να διαχειριστώ MDs από το πρόγραμμα που το συνόδευε (SonicStage 1.5) εμφανίζεται το μήνυμα "Failed to authenticate Device/Media"

Σίγουρα δεν φταει:

-το καλώδιο (έχω δοκιμάσει 2)

-τα δισκάκια. (έχω δοκιμάσει πολλά)

Το ΝetMD φαίνεται σωστά εγκατεστημένο από τον Device Manager και στους δυο υπολογιστές που το δοκίμασα. (Windows XP Prof.)

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Αν η μητρική του PC σου έχει chipset της VIA, κατέβασε από εδώ το USB filter που λύνει παρόμοια προβλήματα (που είναι και πάρα πολλά).

Γιά πιό πολλές πληροφορίες καλύτερα να ρωτήσεις στο hardware section.

Δημοσ.

allo prog dokimases?

to "simple burner" gia paradeigma? or to "openmg"...

edit:

**asxeto mode on**

paidia..... pio omorfo emfanisiaka programma apo to "SonicStage", den exo ksanadei!

**asxeto mode off**

Δημοσ.
Αν η μητρική του PC σου έχει chipset της VIA' date=' κατέβασε από εδώ το USB filter που λύνει παρόμοια προβλήματα (που είναι και πάρα πολλά).

Το κατέβασα αλλά δυστυχώς δεν εφταιγε αυτό. Θα δοκιμάσω τα προγράμματα που γράφει ο Edgar.

Δημοσ.
Αν η μητρική του PC σου έχει chipset της VIA' date=' κατέβασε από εδώ το USB filter που λύνει παρόμοια προβλήματα (που είναι και πάρα πολλά).

Το κατέβασα αλλά δυστυχώς δεν εφταιγε αυτό. Θα δοκιμάσω τα προγράμματα που γράφει ο Edgar.

Δυστυχώς τίποτα. :cry: :cry: Μάλλον έπεσα σε ελαττωματική συσκευή. :( :X

Δημοσ.
gi'ayto iparxei i eggyisi :)

Συμφωνοι, ηθελα μόνα να βεβαιωθώ οτι δεν είναι θέμα software. Έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά. Αρχικά μου είχαν δωσει μοντέλο με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστηκά από αυτά που μου είχαν δείξει στον κατάλογο. Τώρα που τελικά ήρθε στα χέρια μου αυτό που ήθελα, σκάει το πρόβλημα.

Μου απάντησαν από την Sony. Δεν λένε τίποτα άλλο απο τα γνωστα. Βαλε-βγαλε καλώδια, επανεγκατέστησε κλπ. κλπ... :?

Δημοσ.
kala na patheis pou phres mini disk (mia texnologia pou den gnwrise kai de tha gnwrisei pote epityxia)
Entaxei oxi kai etsi,ti tha pei kala na pathei?Pou xereis gia pio logo dialexe to paidi mini disk?borei na itan lathos den leo alla oxi kai kala na pathei!!!!
Δημοσ.

kala na patheis pou phres mini disk (mia texnologia pou den gnwrise kai de tha gnwrisei pote epityxia)

Entaxei oxi kai etsi' date='ti tha pei kala na pathei?Pou xereis gia pio logo dialexe to paidi mini disk?borei na itan lathos den leo alla oxi kai kala na pathei!!!![/quote']

Αναζητούσα μια μικρή και κομψή συσκευή που να συνδιάζει με χρηστικό τροπο ραδιόφωνο και αποθήκευση μεγάλης διαρκειας μουσικής σε μικρά και φθηνά μέσα (σε σχέση με τις κάρτες μνήμης των MP3 συσκευών). Άλλωστε 5 ώρες σε ένα τόσο δα δισκάκι δεν είναι και λίγο! Στην αρχή είχα σκεφτεί MP3 Diskman αλλά ήταν ανασταλτικός παράγοντας η φορητότητα. Και τα MD είναι κατά τη γνωμη μου πανέμορφα. Είχα μάλιστα δούλεψει για λίγο ένα άλλο μοντέλο πρίν. Αψογες εντυπώσεις! Απλά δεν έκανε για 'μενα γιατί ήθελα και ραδιόφωνο.

Ο λόγος που πρέπει να παθω quadmachine;

Δημοσ.
mia texnologia pou den gnwrise kai de tha gnwrisei pote epityxia

Αυτό βέβαια δεν οφείλεται στην ίδια την τεχνολογία (που γιά την εποχή που πρωτοεμφανίστηκε ήταν πρωτοποριακή) αλλά στη Sony που πουλούσε πανάκριβα τα MD με αποτέλεσμα να είναι απλησίαστες οι συσκευές στον μέσο καταναλωτή. Όταν πλέον η Sony αποφάσισε να ρίξει τις τιμές, ήταν πάρα πολύ αργά, αφού τα CD-R ήταν ήδη τόσο φθηνά που μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει ο καθένας και ήταν λογικό (λόγω συμβατότητας του format) να συνεχίσει να χρησιμοποιεί ο κόσμος τα CD και σαν R/RW media.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...