SPANK Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Η ερωτήση μου ειναι για παιχνίδια που πιθανόν θα αγοράσουμε απο αμερική , αυστραλία κινα κτλπ δηλαδή οχι ευρωπαική χώρα υπάρχει πρόβλημα με το activation του cd key για το δικό μας Steam account (ελλάδα) υπάρχουν δηλαδή περιορισμοί να θέλει αμερικάνικο account ?
krokos Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Η ερωτήση μου ειναι για παιχνίδια που πιθανόν θα αγοράσουμε απο αμερική , αυστραλία κινα κτλπ δηλαδή οχι ευρωπαική χώρα υπάρχει πρόβλημα με το activation του cd key για το δικό μας Steam account (ελλάδα) υπάρχουν δηλαδή περιορισμοί να θέλει αμερικάνικο account ? για καποια (λιγα ευτυχώς) παιχνιδια, ναι υπαρχει προβλημα (πχ mafia2, dead island κ.α.)
SPANK Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Υπάρχει καποια λίστα με αυτα τα παιχνίδια που υπάρχει το κόλλημα η απλα ειναι αν σου τύχει ? Edit : Εχω βρεί το Darksiders σε πολύ καλη τιμή απο αμερική (καινούργιο φυσικά) αλλα δεν ξέρω αν θα εχω πρόβλημα με το steam account μου
zizu10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Και στο skyrim υπάρχει αυτό το θέμα αν το αγοράσεις από Ρωσία... Πρέπει μετά να μπλέκεις με virtual private networks κλπ.
panther_512 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 To Darksiders 2 το έχω από το Αμερικάνικο Άmazon και παίζει κανονικά
zizu10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Όντως, για το darksiders κι εγώ δεν έχω ακούσει κάτι. Λογικά θα τρέχει μια χαρά...
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά , μια χαρά δουλεύει τελικά και το Darksiders το 1. Παρεπιπτώντος παίζουν πολύ καλές τιμές και ebay για αγορά digital για steam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα