Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 δεν πρέπει να επιτρέπεται στον Hemsworth να κυκλοφορεί χωρίς το μούσι...
orfi1990 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Το τραγούδι που παίζει στην τηλεόραση με αυτο το τρέιλερ που νομίζω λέει I can't stop... Πως λέγετε το τραγούδι;;;;;
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Το τραγούδι που παίζει στην τηλεόραση με αυτο το τρέιλερ που νομίζω λέει I can't stop... Πως λέγετε το τραγούδι;;;;; I can't Stop λέγεται Από Flux Pavilion 1
orfi1990 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 I can't Stop λέγεται Από Flux Pavilion Είσαι άρχοντας φιλεεεε!!! Σε ευχαριστω πολυ
*nenya* Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Την είδε κανείς; Λέει ή θα τα κλαίω τα λεφτά μου απόψε;
Timour21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Σουπερ το ταινιακι, και δεν το λεω εγω που γουσταρω και φ1, το ειπε και η κοπελια που ειχα μαζί, ουτε που κατάλαβε πως περασε το 2ωράκι...
Zaknafein Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Κορυφή η ταινία, εννοείται ότι πρέπει να το δείτε αν είστε έστω και λίγο ρομαντικοί με την ταχύτητα ή φαν της Φόρμουλα 1 ή των αυτοκινήτων γενικότερα. Ανεξαρτήτως αυτού, είναι μια δυνατή αφήγηση που περιγράφει την αντιζηλεία 2 οδηγών της Φ1, τους αντιδιαμετρικά διαφορετικούς τρόπους σκέψης που τους διακατέχουν, όχι μόνο στην οδήγηση, αλλά και στην προσωπική τους ζωή, με συνδετικό νήμα στην όλη αφήγηση το πάθος και την εμμονή και των 2 για την νίκη.
*nenya* Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Φοβερή ταινία τελικά! Μου μυρίζουν οσκαρ εδώ πέρα. Ταλέντο ο Bruhl, σε κάθε ταινία που παίζει αφήνει το στίγμα του. Το αξίζει να βραβευθεί. Και οσκαρ σκηνοθεσίας περιμένω. Ως λάτρης της ταχύτητας την απόλαυσα την ταινία απ'την αρχή μέχρι το τέλος. Δείτε την, αξίζει! 9/10 1
Geosim79 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 χθες την είδα και πραγματικά το ευχαριστήθηκα....αγαπώ την vintage 70's αισθητική της!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα