Maiclaren Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Χαίρεται, Προσπαθώ να εγκαταστήσω τον οδηγό της κάρτας γραφικών μου στα windows 8 x64 και έχει πάθει πλάκα με το να μου βγάζει συνέχεια ένα σφάλμα το οποίο λέει: can't create c:\... temp folder.No access.. Επίσης, το αρχείο που κατεβάζω από την msi, δλδ τον οδηγό αυτόν, είναι συμπιεσμένο και την ώρα που το κάνω extract με τα windows σε ενα προηπελγμενο για αυτο φάκελο μέσασ τα program files, στο 2% μου βγάζει σφάλμα .. (δείτε την εικόνα που έχω επισυνάψει). Όμως όταν το κάνω extract σε ενα εξωτερικό δίσκο και όχι εκεί που προεπιλέγει,προχωράει κανονικά. Μέχρι που όταν κάνω την εγκατάσταση, μου βγάζει το σφάλμα που ανέφερα στην αρχή. Ευχαριστώ παιδιά! AMD Phenom II X4 965 Motherboard: MSI 890 FXA GD 70 Military CLass Graphic Card: MSI 560 GTX Twin Froz II 8GB Ram OCZ Agility 120 GB SSD Επεξ/σία 8 Απριλίου 2013 από Maiclaren
WalkerSW Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Κατέβασε και δοκίμασε τους drivers απο το site της nvidia. Η φώτο που έιναι? 1
Maiclaren Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Σωστή παρατήρηση για τη φώτο..Την ανέρτησα..Ωστόσο δοκιμάζω απο NVidia.. Τα ίδια πάλι..
aetos1988 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Τον 314.22 driver κατέβασες; Κάνε εγκατάσταση τον driver από τα windows update.
TheELF Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/turn-user-account-control-on-or-off πρέπει να σβήσεις την προστασία που έχουν τα windows για να μην γράφονται και σβήνονται αρχεία των windows...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα