giannhs13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 για σας και καλημερα σας..... εχω ενα σκληρο δισκο 500GB seagate 7200 rpm (ST500DM005 HD502HJ ATA DEVICE)....αυτη την στιγμη τον εχω σε δυο διαφορετικα διαμερισματα χωρισμενο στον D και Ε στον D εχω ολα τα δεδομενα μου στο E δεν εχω τιποτα.. τα windows7 64 bit τα εχω σε αλλο σκληρο δισκο.... θελω να ρωτησω πως θα τον κανω να φαινεται σαν ενα διαμερισμα δηλαδη να τον ενωσω.. πρεπει να κανω backup πριν κανω αυτη την διαμορφωση??σας παρακαλω δωστε τα φωτα σας πειτε μου αναλυτικα πως θα το κανω αυτο.... ευχαριστω εκ των προτερων!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cloud_7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Με άλλα λόγια έχεις μόνο ένα διαμέρισμα το οποίο θέλεις να διαγράψεις? Αυτό καταλαβαίνω. Δεξί κλικ στον Υπολογιστή/Διαχείριση/Διαχείριση Δίσκων. Βρίσκεις το διαμέρισμα E και πατάς Διαγραφή Τόμου. Έπειτα δεξί κλικ στο Πρωτεύον Διαμέρισμα και Επέκταση Τόμου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 τηνχ για απαντηση ...οχι εχω δυο διαμερισματα το d kai e και θελω να το κανω να φαινετε σαν ενα διαμερισμα!!! να φαινετε σαν ενας σκληρος στο d οπως λεω παραπανω εχω τα δεδομενα και στο e ειναι αδιος ..δλδ να δοκιμασω αυτο που λες?? υπαρχει περιπτωση να χασω τα δεδομενα,,?? και παλι ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cloud_7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Ο D είναι ο κύριος σκληρός και το Ε το διαμέρισμα, ή και τα 2 είναι διαμερίσματα ενός άλλου πρωτεύοντος δίσκου? Όπως και να 'χει μικρή σημασία έχει, την ίδια διαδικασία κάνεις απλά φροντίζεις η Επέκταση Τόμου να γίνει από το D. Δε νομίζω να υπάρχει κίνδυνος για τα δεδομένα, μα καλού κακού θα κράταγα ένα back-up αν είχα χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 τηνχ για απαντηση ...οχι εχω δυο διαμερισματα το d kai e και θελω να το κανω να φαινετε σαν ενα διαμερισμα!!! να φαινετε σαν ενας σκληρος στο d οπως λεω παραπανω εχω τα δεδομενα και στο e ειναι αδιος ..δλδ να δοκιμασω αυτο που λες?? υπαρχει περιπτωση να χασω τα δεδομενα,,?? και παλι ευχαριστω!!! αν το κανεις μεσα απο τα windows δεν θα εχεις κανενα προβλημα, εξαρταται ομως απο τη θεση των δισκων, ειναι πιθανο να μη σε αφησει να κανεις επεκταση. Μετα μπορεις να απευθυνθεις σε 3ο προγραμμα αναλαμβάνοντας και την ευθυνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 εχω βγαλει και φοτο για να δειτε πως ειναι η σκληροι αυτος ο σκληρος που θελω να διαμορφωσω ειναι εκει που λει το ονομα αρχειου χωρις τιτλο.. εκει που λει δισκος 1 και δεξια εκει που λει data1 D KAI data 2 E Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Απλά κάνε αυτό που περιγράφει ο cloud_7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 ok παιδες εκανα αυτο που ειπε ο cloud και εγινε με βοηθησε και ενας ξαδερφος μου που κατεχει απο αυτα και εγινε!!!!! ευχαριστω και παλι!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mario1980 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Βρήκα πολλή χρήσιμες τις οδηγιες σου φιλε Cloud_7. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erath Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Στις 8/4/2013 στις 1:49 ΜΜ, Cloud_7 είπε Με άλλα λόγια έχεις μόνο ένα διαμέρισμα το οποίο θέλεις να διαγράψεις? Αυτό καταλαβαίνω. Δεξί κλικ στον Υπολογιστή/Διαχείριση/Διαχείριση Δίσκων. Βρίσκεις το διαμέρισμα E και πατάς Διαγραφή Τόμου. Έπειτα δεξί κλικ στο Πρωτεύον Διαμέρισμα και Επέκταση Τόμου. Δεν με αφήνει να κάνω επέκταση δίσκου...γιατί;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, Erath είπε Δεν με αφήνει να κάνω επέκταση δίσκου...γιατί;;; γιατί δεν το κάνεις σωστά ? Αν προσπαθείς μεσα από την διαχείριση δίσκων πρέπει να σβησεις το επόμενο διαμέρισμα Και αν θες πάλι κάνεις συρρίκνωση για κάποιο μικρότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα