Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικοι ειστε τρελα ακυροι βαλτε ενα παιχνιδι τωρα στην κονσολα και στο pc θα ειναι καλυτερα στο pc αλλα οχι σε τετοια βαθμο που θα πεις παναγια μου τι βλεπω οταν θα κυκλοφορησουν οι κονσολες θα εχουν καλυτερα γραφικα για 2-3 χρονια απο τα pc παντα ετσι γινεται ειναι νομος και καλυτερα νανεχω την κονσολα παρα να σκαω για αναβαθμησεις καθε λιγο και λιγακι και στιν τελικη να εχω απλα βελτιομενα γραφικα σε σχεση με την κονσολα που και 6. Χρονια να περασουν παλι τα ιδια θα φαινονται αρα μαγκας βγαινει αυτος με την κονσολα

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Fail και για της 2 νέες κονσόλες <br><br>

Εξηγησε μας γιατι ειναι fail κ οι δυο κονσόλες,pc-ακια.

Sent from my iPhone using Insomnia

<p>πεταμένα λεφτά οι κονσόλες</p>

Ναι όντως.μου αρέσει η επιχειρηματολογία σου.ειναι το κάτι αλλο

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτοι με τα pc μπαινουν και σχολιαζουν σε αρθρα για κονσολες.Τα εχω ξαναπει:σου αρεσει να παιζεις παιχνιδια στο pc?μπραβο σου!Καλα κανεις!Αλλα σε παρακαλω μην μου ζαλιζεις τα αρχ...... αν ειναι καλυτερα απο τις κονσολες!ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Το περίεργο θα ηταν να μην το εχει πατεντάρει, εδω θα πατεντάρει σε λίγο και τα μπουκαλάκια που πίνουμε νερο ως iBottle ( για καθαρότερο νερό πιείτε με τα νεα iBottle)

Εισαι και χιουμοριστας παναθεμα σε !

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως πιο πολύ μου φένεται οτι ετοιμάζονται να ανακοινώσουν μια καινούργια online υπηρεσία παρά κονσόλα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

pc gaming = internet όλα τα άλλα είναι για μικρούς.

βασικά ανέφερες την μόνη κατηγορία που δεν θεωρείτε gaming και ούτε θα μπορέσει να θεωρηθεί ποτέ.

το internet gaming αντιπροσωπεύεται από 1-2 είδη παιχνιδιού όλα και όλα, οπότε οι περισσότεροι απλά έχουν γραμμένη αυτή την κατηγορία. συν το ότι τα online games είναι τα μόνα που προσφέρουν φανατισμό και σπάνια αληθινή διασκέδαση αφού ειδικά στα συνεργασίας, η διασκέδαση σου εξαρτάται από τους άλλους.

πληροφοριακά να σου αναφέρω πως οι μικροι μεγαλωσανε με internet gaming, οι μεγάλοι μεγαλώσανε με offline, με εξαιρεση 4-5 τιτλους.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 2
Δημοσ.

Sorry αλλά γιατί να κάνει save σε cloud; Δεν έχει λογική αν σκεφτεί κανείς ότι σύμφωνα με όλα όσα κυκλοφορούν δεν θα μπορείς να μεταφέρεις το παιχνίδι σου σε δεύτερη κονσόλα, όπως επίσης δεν θα μπορείς να παίζεις Used games οπότε τι να το κάνεις το cloud; Άσε που καλό το ίντερνετ αλλά μην ξεχνάμε και το φιάσκο της Sony με τα hacked accounts...

Δεν ανεφερε πουθενα αν πας σε δευτερη κονσολα ενος φιλου πχ κατεβασεις το αβαταρ σου και μπεις θα το εχεις το save αυτο εξυπηρετει το cloud και οτι αν εχεις το ιδιο game στις 3 πλατφορμες θα εχεις ενα save

Δημοσ.

Μερικοι ειστε τρελα ακυροι βαλτε ενα παιχνιδι τωρα στην κονσολα και στο pc θα ειναι καλυτερα στο pc αλλα οχι σε τετοια βαθμο που θα πεις παναγια μου τι βλεπω οταν θα κυκλοφορησουν οι κονσολες θα εχουν καλυτερα γραφικα για 2-3 χρονια απο τα pc παντα ετσι γινεται ειναι νομος και καλυτερα νανεχω την κονσολα παρα να σκαω για αναβαθμησεις καθε λιγο και λιγακι και στιν τελικη να εχω απλα βελτιομενα γραφικα σε σχεση με την κονσολα που και 6. Χρονια να περασουν παλι τα ιδια θα φαινονται αρα μαγκας βγαινει αυτος με την κονσολα

κοιτα εγω προσωπικα δεν αντιπαθω καθολου τις κονσολες και μεγαλωσα με κονσολες , αλλα συγκριση στα γραφικα δεν παιζει για κανενα λογο , παρα μονο το πρωτο καιρο κυκλοφοριας των κονσολων 

και παλι μιλαμε για συγκριση, οχι για καλυτερα , ειδικα πλεον

τελοσπαντων οσο και να δηλωνουν απογοητευμενοι καποιοι, εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με το νεο hw των κονσολων.

ειναι πολυ καλυτερο απο το υπαρχον , ειναι φθηνο και δεν ειναι περιεργο απο αποψη αρχιτεκτονικης πραγμα για το οποιο δηλωνουν ευχαριστημενοι και πολλοι developers 

ειναι μια κατασταση απο την οποιο οι περισσοτεροι θα βγουμε κερδισμενοι 

• Like 2
Δημοσ.

καλυτερα να παρακολουθησω μια κανονικη ταινια παρα να παιξω ενα παιχνιδι ταινια...ημαρτον πια σταματηστε να βγαζετε κονσολες δεν εχετε τιποτα καλο να προσφερετε πια

Δημοσ.

Παιδια οι κονσόλες βολευουν, μαζευεσαι με τη παρεα, την πεφτετε στο σαλονι, υπαρχει ανεση γενικοτερα, ειναι τετοια φαση. Και στην τελικη δεν ειναι και ακριβες. σε σχεση με ενα pc

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά δεν φοβάσαι ότι θα υπάρχουν περίοδοι που η κονσόλα θα "σκονίζεται"?

αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν έχω πάρει μέχρι στιγμής ps3/xbox360, θέλω αυτό στο οποίο θα δώσω να χρησιμοποιείται "κάθε μέρα"...

Δημοσ.

Αλήθεια λες, αλλα συγκεκριμενα στη παρεα μου εχουμε 2 xbox και αναλογα που θα αραξουμε τα ΣΚ τις περνουμε μαζι, κάθε μερα δεν την χρησιμοποιώ προσωπικα, αλλωστε αγοραζουμε "τιτλους" με προυποθεση να μπορουν να παιξουν local τουλαχιστον 2 ατομα μαζι, πχ COD zombies. Ειναι εντελως παρεϊστικη η χρηση σε σημειο να τσονταρουμε και χρηματα μαζι για κατι (πχ το expansion του COD) και δεν μας κακοφαινεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...