Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που λες περι sony μπήκε παλιά στο παιχνίδι δεν το νομίζω τακη δεν έφτιαξε videogamers.

Το direct x τι σημαίνει οτι το φτιάχνει για παιχνίδια; Επιταχυντής γραφικών είναι φίλε μου.

Απλά τα πράγματα όσο μπασταρδεύει ο χώρος των videogames τόσο θα βλέπουμε τη ζυγαριά να πέφτει προς τη μεριά του χρήματος.

Και εννοείτε πως έχουν μπει όλοι στο παιχνίδι δεν το κάνουν για τη ψυχή τις μάνας τους αλλά αυτό με απωθεί ως παλιό gamer σε άλλα hobby και δεν είμαι ο μόνος..

Μα χανεις το Point και εγω και εσυ μεγαλωσαμε με sega και snes ok μετα ηρθε η καινουργια γενια κονσολων Ps και  xbox εκει που χανει το νοημα το gaming ειναι στα κινητα που σου λεει για να κερδισεις πληρωνε,η πληρωνε για κατι καλυτερο,γενικα βαλε βαθεια το χερι στην τσεπη γιατι θελω τα λεφτα σου....Τουλαχιστον στο xbox μου αγορασα ενα game 50 ευρω πχ το εχω εκει χωρις να δωσω αλλο ευρω παραπανω....Μην ξεχνας βεβαια οτι καποτε και το Ps και αλλες κονσολες ειχαν 2 μινιατικα θυμαμαι το genesis νομιζω ειχε 120.000 δρχ τοτε το 90 120.000 δρχ ηταν παρα πολλα λεφτα και επισης ειχαν πανακριβα games.Στην ουσια στα ποιο πολλα σπιτια μπηκε το ps γιατι τσιπαρονταν.Την σημερον ημερα εννοειτε πως εχει αλλαξει προσωπο το gaming αλλα αυτο δεν οφειλετε εν μερι στον κατασκευαστη της κονσολας αλλα σε αυτον που ακολουθει οπως ειναι εταιριες και καταναλωτες,η εταιρια κοιταει να εχει κερδος ουτε ρομαντικη ειναι ουτε φιλανθρωπη θελει χρημα και πολυ μαλιστα...οποτε εκει ερχεται ενα balance μεταξυ εταιριας και χρηστη,βγαζει 10 παιχνιδια αγοραζεις περιπου τα 5.

Αλλα ελα που βγηκε στο προσκηνιο μια αλλη αγορα που λεει υπαρχουν νεοπλουτοι παντου στον κοσμο που δεν το βλεπουν σαν κοροιδια να δινουν 5ευρα αβερτα για να νιωθουν μαματοι και εκει ειναι που χανεται το point..Τωρα η καινουργια γενια κονσολων μονο καλο θα κανει δεν σε υποχρεωνει κανεις να την αγορασεις αλλα αυτοματα θα αναβαθμισει παντου τα γραφικα και αυτο στην ουσια ειναι καλο γιατι θα πεταξουμε το χιλιοπαιγμενο DX9 και θα παμε στο 11

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Επειδή εγω ανέφερα την Apple να ξεκαθαρίσω οτι την ανέφερα μονο για το θέμα μεγέθους των συσκευών και οτι εχει καταφέρει όλες οι συσκευές της να είναι εξαιρετικά compact. Το είπα γιατι δεν μπορω να χωνέψω πια όλες αυτές τις τεράστιες κονσόλες. Θέλω ξανά κάτι μικρό όπως το PS2 & το Wii. Γίνεται.

Επισης μια χαρά παιχνιδάκια εχει και το iphone ειδικά για μικρούς. Με 1€ τέλεια είναι. Ας κοστίζουν 10€ και ας έχουν μεγαλύτερα και περισσότερα level. Τα 40-50€ είναι πολλά για οποιοδήποτε game.

Μην ξεχνάτε οτι με το online gaming θα σας ζητάνε συνδρομές μηνιαίες και δεν θα αγοράζετε games αλλα θα τα έχετε ολα (ανάλογα την συνδρομή) διαθεσιμα οποια στιγμη θέλετε. Μην αμφιβάλλετε για αυτο. Οτι γίνεται με τα κινητά θα το έχετε και στις κονσόλες.

Τελικά θα παίζουμε όλοι είτε στο PC είτε στις φορητές 3DS/PSvita κλπ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

αντε να δουμε αν πραγματικα ισχειουν οι φημες,οπου αν ισχειουν πιστευω εχει φτασει η συντελεια της microsoft και συγκεκριμενα του νεου xbox!!!!

Δημοσ.

Το θεμα με το ιντερνετ δεν ειναι μονο αν υπαρχει αλλα και το ποσο σταθερο ειναι. Κεντρο  παρισι μενω (για να μη λεμε οτι μονο η ελλαδα ειναι πισω στις συνδεσεις), με συνδεση 100mbit και παλι μια φορα τη βδομαδα κατα μεσω ορο καπου θα κοπει για μερικα λεπτα, καπου θα επιβραδυνει κτλ. Σε τετοιες περιπτωσεις σ ενα καθαρα online game μπορει απλα να χασεις καποια λεπτα παιχνιδιου, αλλα αν ολα μα ολα τα παιχνιδια μεταφερθουν στο cloud, μπορει να χαθουν καποιες φορες και ωρες απο ενα ανεβοκατεβασμα της συνδεσης, Εκτος αν κανει μονιμο cloud saving οπως πχ τα παιχνιδια του iphone. To θεμα μετα ειναι το τι ταχυτητα συνδεσης θα χρειαζεται....

Δημοσ.

Ολες οι εταιρίες θέλουν να βγάλουν χρήμα αλλα υπάρχουν εταιρίες που αγαπάνε αυτό που κάνουν και εταιρίες που οχι.

Νομίζω ότι πρέπει κάποιος να είναι πολύ αθώος (να μη πω αφελής) για να το πιστεύει αυτό.

Κανένας άνθρωπος δεν βάζει λεφτά να ανοίξει μια ολοκληρη επιχείρηση απλά και μόνο για να κάνει κάτι που αγαπάει. Ο σκοπός είναι το κέρδος και τίποτα άλλο. 

Και ειδικά όταν μιλάμε για επιχειρήσεις που αποτελούνται από 100άδες executives/directors/managers ανά τον κόσμο όπως αυτές. Το ότι η Sega έβγαζε κάποτε καλά παιχνίδια ήταν γιατί είχε ικανούς ανθρώπους για αυτή τη δουλειά. Τίποτα παραπάνω.

Εν τέλει όλες οι εταιρίες αγαπούν αυτό που κάνουν. Να βγάζουν λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.

δηθεν next gen κονσολες; αστους να ελπιζουν...<br>

ειναι μεχρι να παρουσιασει η Apple το iPlay και να πατενταρει το gaming.-

Δημοσ.

Θεωρητηκα εχει να κανει με το οτι το save θα αποθηκευεται στο cloud και θα μπορεις να το παρεις μαζι σου στο κινητο η στο pc γιαυτο τον λογο ισως απαιτει συνεχεια ιντερνετ...Σορρυ αλλα 2013 εχουμε υποτιθεται οτι ολοι εχουμε ιντερνετ δεν ειμαστε στο 2000 ετσι τουλαχιστον το βλεπουν και ετσι θελουν να το περασουν.

Sorry αλλά γιατί να κάνει save σε cloud; Δεν έχει λογική αν σκεφτεί κανείς ότι σύμφωνα με όλα όσα κυκλοφορούν δεν θα μπορείς να μεταφέρεις το παιχνίδι σου σε δεύτερη κονσόλα, όπως επίσης δεν θα μπορείς να παίζεις Used games οπότε τι να το κάνεις το cloud; Άσε που καλό το ίντερνετ αλλά μην ξεχνάμε και το φιάσκο της Sony με τα hacked accounts...

Δημοσ.

Τελικά φαίνεται οτι οι 2 κονσόλες θα είναι σχεδόν ίδιες. Αν το xbox είναι always-online και το PS4 οχι, μαντέψτε ποιό θα κερδίσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...