Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο με το συνέχεια πρέπει να εισαι online ειναι εντελώς άκυρο, δηλαδή έχουμε δεδομένο οτι πια οπου και να πας θα έχεις η πρέπει να εχεις internet για να παίξεις ?

Φαντάζομαι πως αν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες προφανώς η Microsoft ενδιαφέρεται μονο για τους αμερικάνους που δεν ξέρω αλλα μπορεί να εχουν internet και στους υπονόμους.

Εγω παλι πιστευω πως αυτο το κανουν για τα πειρατικα παιχνιδια.Παραδειγμα αν το Χ ID  ειναι online και εσυ εχεις το ιδιο X ID δεν μπορει να μπει ο ενας απο τους 2

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τέτοια κάντε και βγάλτε 1ο το wii u lool.

Sony microsoft 2 εταιρίες gtp που μόνο το χρήμα τους ενδιαφέρει.

Που είσαι ρε segaaaaaaaa

Ναι η sega ακριβως δεν την ενδιαφερει το χρημα που πριν 3 χρονια επεβαλε στην Google να κατεβασει emulators για να πουλαει παλι τον sonic που εβγαλε την εκδοση για pc ironman με γραφικα του 99,Sorry αλλα ειναι εταιριες καπιταλιστικες και ναι μονο το χρημα τους ενδιαφερει γιαυτο ξερουν να πουλανε.

Δημοσ.

Αυτην η νεα μόδα με τα cloud μας φάγανε μου φαίνεται, μακαρι να είχαν ολοι internet και σε οποιοδήποτε σημείο αλλα δυστηχώς δεν ειναι ετσι.

Δηλαδή αν θέλω να παω διακοπές για 10 μέρες στο εξοχικό μου η τεσπα καπου εκτος σπιτιού και θέλω να πάρω την κονσόλα μαζι πρέπει νταβατζιλίκι να εχουμε internet.....

Πάντως στο τέλος δεν νομίζω οτι θα γίνει κατι τέτοιο.

Δεν διαφωνω μαζι σου αλλα πλεον θεωρητικα οι περρισοτεροι εχουν και data στο κινητο που μπορεις να κανεις sharing το ιντερνετ οποτε αν πας στο εξοχικο και εχεις data στο κινητο μπορεις να παιξεις.

Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω πως αυτο το κανουν για τα πειρατικα παιχνιδια.Παραδειγμα αν το Χ ID  ειναι online και εσυ εχεις το ιδιο X ID δεν μπορει να μπει ο ενας απο τους 2

Όπως έγραψα και στον φίλο παραπάνω ειμαι σίγουρος πως υπάρχουν και αλλοι τρόποι να καταπολεμήσουν την πειρατεία , εκτος και αν το always on ειναι το τελευταίο τους όπλο οποτε παω πάσο.

Μια πρόταση που θα έκανα εγω θα ηταν ισως οι εταιρίες να ξανασκεφτούν την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθούν στα παιχνίδια και να αφήσουν τα 50 euro που θες και για καθε καινούργιο παιχνίδι.

Γιατι ειμαι σίγουρος οτι αν οι τιμές ηταν σε φυσιολογικά επίπεδα ο κόσμος θα στήριζε τα παιχνίδια αγοράζοντας τα και στηρίζοντας οποιον εχει εργαστεί για να δημιουργήσει ενα καλο πραγματικά παιχνίδι

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Θεωρητικά το online στην Ευρώπη σύμφωνα και με την νέα οδηγία θα είναι υποχρεωτικό σε κάθε Σπιτι με ελάχιστη ταχύτητα τα 30.

να δίνεται, όχι να το έχει κάποιος όμως :P

Καλά αυτο το υποχρεωτικό σε κάθε σπίτι με ελάχιστη ταχύτητα τα 30 μονο σαν ανέκδοτο μοιαζει για την ελλάδα, μακάρι αλλα με την υπάρχων κατάσταση και τα μυαλά που εχουμε ακομα εδώ δεν.

του πούστη, μέχρι το 2020 που είναι το deadline θα έχει αρκετά καλή κάλυψη πανελλαδικά ο ΟΤΕ στο vdsl μέσω FTTC...
  • Like 1
Δημοσ.

παίδες ας μην βασιζόμαστε σε φήμες,δεν είναι 100% σίγουρο πως θα θέλει συνέχεια internet και η microsoft μπορεί να το έκανε εσκεμένα για να δούν τι αντιδράσεις θα είχε και τι αντίκτυπο θα είχε στην αγορά,το να έχουν επιπρόσθετο cloud saving είναι πολύ καλό πρόσθετο,το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα αξίζει σε καμία περίπτωση να το αγοράσει κάποιος όταν πρωτοβγει η το ps4 αντίστοιχα.

• Like 1
Δημοσ.

καλα αμα θελει και συνδεση στο ιντερνετ και μη μεταχειρισμενα παιχνιδια, θα ειναι μεγαλο fail...

Αλλα το μεγαλυτερο fail, θα ειναι τα ζωα που θα περιμενουν απεξω για να το αγορασουν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμ το άλλο που λένε πως το παιχνίδι θα παίζει μόνο στην κονσόλα που το πρωτοέβαλες... Αυτό σημαίνει πως δεν θα πωλούνται ως μεταχειρισμένα μετά... Άλλο ένα μείον στις κονσόλες νέας γενιάς...

Επεξ/σία από billdanos
caps
Δημοσ.

Ναι η sega ακριβως δεν την ενδιαφερει το χρημα που πριν 3 χρονια επεβαλε στην Google να κατεβασει emulators για να πουλαει παλι τον sonic που εβγαλε την εκδοση για pc ironman με γραφικα του 99,Sorry αλλα ειναι εταιριες καπιταλιστικες και ναι μονο το χρημα τους ενδιαφερει γιαυτο ξερουν να πουλανε.

Ολες οι εταιρίες θέλουν να βγάλουν χρήμα αλλα υπάρχουν εταιρίες που αγαπάνε αυτό που κάνουν και εταιρίες που οχι.

Η sega ειναι εταιρία videogames η sony εταιρία ηλεκτρονικών συστημάτων και η ms εταιρία λογισμικού.

Οπως βλέπεις το μπαστάρδεμα δεν κάνει καλό.

Δημοσ.

να δίνεται, όχι να το έχει κάποιος όμως :Pτου πούστη, μέχρι το 2020 που είναι το deadline θα έχει αρκετά καλή κάλυψη πανελλαδικά ο ΟΤΕ στο vdsl μέσω FTTC...

Μα ηδη οταν ανακοινώθηκε το deadline ο οτε τρέχει να προλάβει για να εχουμε το 2020 μια νεα ελλάδα, ολοι για εναν και ενας για ολους :)

Δημοσ.

Η apple πως τα καταφέρνει;

εβγαλε η apple κονσολα, ή εστω ενα gaming pc; 

τι σχεση εχει με το χωρο των παιχνιδιων η συγκεκριμενη εταιρεια ;

Γενικά αν sony και microsoft προβούν τώρα η στο μέλλον σε τετοιες τακτικές με το always online το μονο που θα καταφέρουν θα ειναι να δυναμώσουν και αλλο το Pc gaming

ναι λες και το pc gaming (που συμφωνα με καποιους τη βγαζει δε τη βγαζει ) δεν απαιτει ηδη τετοια κολπα (βλεπε steam ή διαφορα παιχνιδια με drm ) 

Δημοσ.

εβγαλε η apple κονσολα, ή εστω ενα gaming pc; 

Οχι και δεν νομιζω να την ενδιαφερει το gamming. Περιεργο ειναι ομως που εχει πατενταρει το iphone ως gamming device..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...