Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις πρώτες πληροφορίες για το επόμενο Xbox, αναμένεται να δώσει η Microsoft στις 21 Μαΐου σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από έγκυρες πηγές.Αρχικά η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τις 24 Απριλίου όμως για άγνωστους λόγους αναβλήθηκε για το Μάιο χωρίς όμως να πρόκειται για πλήρη παρουσίαση αφού αυτή έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο στα πλαίσια της έκθεσης βιντεοπαιχνιδιών E3. Υπενθυμίζουμε ότι κάτι αντίστοιχο είχε κάνει πριν το Φεβουάριο και η Sony, δίνοντας τις πρώτες πληροφορίες για το PlayStation 4 και το χειριστήριο του, χωρίς όμως να αποκαλύπτει την ίδια τη συσκευή.

Οι φήμες αναφέρουν ότι το νέο Xbox θα παρουσιαστεί προς το τέλος του 2013, και θα απαιτεί συνεχή σύνδεση στο Internet, φήμες που εν μέρει επιβεβαίωσε στέλεχος της εταιρείας στο Twitter δημιουργώντας αντιδράσεις, με αποτέλεσμα η Microsoft να προχωρήσει σε μερική διάψευση.

Link.png Site: theverge.com

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτο με το συνέχεια πρέπει να εισαι online ειναι εντελώς άκυρο, δηλαδή έχουμε δεδομένο οτι πια οπου και να πας θα έχεις η πρέπει να εχεις internet για να παίξεις ?

Φαντάζομαι πως αν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες προφανώς η Microsoft ενδιαφέρεται μονο για τους αμερικάνους που δεν ξέρω αλλα μπορεί να εχουν internet και στους υπονόμους.

• Like 15
Δημοσ.

Ειδικα οταν ειπαν οτι θα ειναι 720@60fps η 1080p@30fps....ενταξει δηλαδη ελεος. Και θα μεινουν με αυτα τα specs για 6-7 χρονια παλι.

Δημοσ.

Αυτο με το συνέχεια πρέπει να εισαι online ειναι εντελώς άκυρο, δηλαδή έχουμε δεδομένο οτι πια οπου και να πας θα έχεις η πρέπει να εχεις internet για να παίξεις ?

Φαντάζομαι πως αν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες προφανώς η Microsoft ενδιαφέρεται μονο για τους αμερικάνους που δεν ξέρω αλλα μπορεί να εχουν internet και στους υπονόμους.

Θεωρητηκα εχει να κανει με το οτι το save θα αποθηκευεται στο cloud και θα μπορεις να το παρεις μαζι σου στο κινητο η στο pc γιαυτο τον λογο ισως απαιτει συνεχεια ιντερνετ...Σορρυ αλλα 2013 εχουμε υποτιθεται οτι ολοι εχουμε ιντερνετ δεν ειμαστε στο 2000 ετσι τουλαχιστον το βλεπουν και ετσι θελουν να το περασουν.

• Like 2
Δημοσ.

Να δειτε ποσοι θα τρεχουν την πρωτη μερα κυκλοφοριας να την αγορασουν, και αυτη και το ps4....δεν καταλαβαινουν τιποτα ορισμενοι...

• Like 2
Δημοσ.

Να δειτε ποσοι θα τρεχουν την πρωτη μερα κυκλοφοριας να την αγορασουν, και αυτη και το ps4....δεν καταλαβαινουν τιποτα ορισμενοι...

Ετσι ακριβως εχουμε βαρεθει να περιμενουμε.

Δημοσ.

Θεωρητηκα εχει να κανει με το οτι το save θα αποθηκευεται στο cloud και θα μπορεις να το παρεις μαζι σου στο κινητο η στο pc γιαυτο τον λογο ισως απαιτει συνεχεια ιντερνετ...Σορρυ αλλα 2013 εχουμε υποτιθεται οτι ολοι εχουμε ιντερνετ δεν ειμαστε στο 2000 ετσι τουλαχιστον το βλεπουν και ετσι θελουν να το περασουν.

Αυτην η νεα μόδα με τα cloud μας φάγανε μου φαίνεται, μακαρι να είχαν ολοι internet και σε οποιοδήποτε σημείο αλλα δυστηχώς δεν ειναι ετσι.

Δηλαδή αν θέλω να παω διακοπές για 10 μέρες στο εξοχικό μου η τεσπα καπου εκτος σπιτιού και θέλω να πάρω την κονσόλα μαζι πρέπει νταβατζιλίκι να εχουμε internet.....

Πάντως στο τέλος δεν νομίζω οτι θα γίνει κατι τέτοιο.

Δημοσ.

Γενικά αν sony και microsoft προβούν τώρα η στο μέλλον σε τετοιες τακτικές με το always online το μονο που θα καταφέρουν θα ειναι να δυναμώσουν και αλλο το Pc gaming

• Like 4
Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα μαζι μου το Cloud και η μονιμη και συνεχη συνδεσησ το ιντερνετ ειναι το μελλον και καλα κανουν.

Δημοσ.

Θεωρητικά το online στην Ευρώπη σύμφωνα και με την νέα οδηγία θα είναι υποχρεωτικό σε κάθε Σπιτι με ελάχιστη ταχύτητα τα 30.

Λογικα μέσω του online θέλουν να εξαλείψουν και την πειρατεία αλλα να κάνουν και πωλήσεις συνδρομών πια.

Τα specs βέβαια πρεπει να είναι κορυφαία και οχι αρχαία. Δεν το συζητώ. Αλλα για εμένα θα πρεπει να είναι και σε μικρο πακετάκι. Δεν μπορω να εχω κονσόλες τεράστιες πια. Το PS2 και το Wii είχαν ιδανικο μέγεθος. Μπορουν να γίνουν μικρές. Η apple πως τα καταφέρνει;

Μας βλέπω ξανά στην Nintendo (δεν με χαλάει καθόλου) η οποια συνεχίζει μα βγάζει και το Wii σε ακόμη πιο φθηνή έκδοση.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Θεωρητικά το online στην Ευρώπη σύμφωνα και με την νέα οδηγία θα είναι υποχρεωτικό σε κάθε Σπιτι με ελάχιστη ταχύτητα τα 30.

Λογικα μέσω του online θέλουν να εξαλείψουν και την πειρατεία αλλα να κάνουν και πωλήσεις συνδρομών πια.

Τα specs βέβαια πρεπει να είναι κορυφαία και οχι αρχαία. Δεν το συζητώ. Αλλα για εμένα θα πρεπει να είναι και σε μικρο πακετάκι. Δεν μπορω να εχω κονσόλες τεράστιες πια. Το PS2 και το Wii είχαν ιδανικο μέγεθος. Μπορουν να γίνουν μικρές. Η apple πως τα καταφέρνει;

Μας βλέπω ξανά στην Nintendo (δεν με χαλάει καθόλου) η οποια συνεχίζει μα βγάζει και το Wii σε ακόμη πιο φθηνή έκδοση.

Sent from my iPhone using Insomnia

Καλά αυτο το υποχρεωτικό σε κάθε σπίτι με ελάχιστη ταχύτητα τα 30 μονο σαν ανέκδοτο μοιαζει για την ελλάδα, μακάρι αλλα με την υπάρχων κατάσταση και τα μυαλά που εχουμε ακομα εδώ δεν.

Αυτο για την πειρατεία το καταλαβαίνω και εχει λογική αλλα δεν νομίζω οτι δεν υπάρχουν αλλοι τρόποι να το κάνουν και πιάνοντε απο το always on που στην τελική κανεις δεν μας λέει οτι δεν θα βρεθούν τρόποι να παρακαμφθεί με τον ενα η αλλο τροπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...