Προς το περιεχόμενο

True Spirit 140 vs Prolimatech megahalems Rev. B

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επεσε στα χερια μου μια megahalems χωρις παρελκομενα(σκετη η ψυκτρα) και εχω μερικες ερωτησεις πανω σε αυτη αν ξερει καποιος, πρωτον αν το AMD retention kit  http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/890 περιλαμβανει τα παντα για την τοποθετηση σε AM3+ socket? Η μηπως θα χρειαστω κατι απο την original συσκευασια το οποιο δεν εχω??

Δευτερον αν μπορω να βρω καπου fan brackets για τοποθετηση ανεμιστηρα η αν μπορω με καποιο αλλο τροπο, και τριτον και σημαντικοτερο αν ειναι καλυτερη ψυκτρα και θα δω διαφορα με αυτη που εχω τωρα? Εχω δει max 52c σε stock 8350 και αυτο παιζοντας παιχνιδι σε windowed mode και αλλαζοντας alt+tab συνεχεια, αλλιως max μεχρι 40-44 παει. Πιστευετε οτι αξιζει τον κοπο η ολη διαφορα η να μεινω οπως ειμαι και να την κανω πρες παπιε την megahalems?? :P

ΥΓ: Θελω να κανω ενα ελαφρυ O.C αργοτερα.

Δημοσ.

Το AMD Kit περιλαμβάνει τα πάντα για να την τοποθετήσεις σε AMD Motherboard μιας και από την μάνα της το rev.b δεν υποστήριζε amd ούτως η άλλος. Για fan bracket δες λίγο εδώ http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1154/ και εδώ http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1475/ . Η Megahalems ακόμα και σήμερα είναι μια από της κορυφαίες ψήκτρες που κυκλοφορούν στην αγορά. Τώρα σε σχέση με την TS 140 μπορεί τώρα να μην δεις μεγάλη διαφορά σήμερα αλλά το καλοκαίρι και με overclocking η megahalems θα είναι καλύτερη. 

• Like 1
Δημοσ.

τους ανεμιστήρες στη τελική τους δενεις με zip ties ή συρματακια , το θέμα είναι το amd kit για να μην αχρηστευθει η ψύκτρα σου αν θες να αλλάξεις πλατφόρμα

Δημοσ.

Καταλαβα, απλα αυτο που με ανησυχει λιγο ειναι οι high profile RAM που εχω, δεν το κοβω να χωραει η megahalems με fan μαζι ειναι τεραστια.. :P  Κατα τα αλλα αν αποδιδει καλυτερα θα το σκεφτω γιατι ειναι κριμα να παει χαμενη.

@qsis αχρηστη ειναι και αυτη τη στιγμη, ουτε intel mounting kit εχω ουτε τιποτα μονο την ψυκτρα σκετη.

Δημοσ.

Καταλαβα, απλα αυτο που με ανησυχει λιγο ειναι οι high profile RAM που εχω, δεν το κοβω να χωραει η megahalems με fan μαζι ειναι τεραστια.. :P  Κατα τα αλλα αν αποδιδει καλυτερα θα το σκεφτω γιατι ειναι κριμα να παει χαμενη.

@qsis αχρηστη ειναι και αυτη τη στιγμη, ουτε intel mounting kit εχω ουτε τιποτα μονο την ψυκτρα σκετη.

Συνήθως δεν επιρρεάζει τα 2 dimm έστω και αν τις βάλεις 2 ανεμιστήρες push-pull. Γίνεται να την βάλεις με πατέντα χωρίς να αγοράσεις τίποτα.

Θα χρειαστείς βιδες-αποστάτες μητρικής,ροδέλες,zip-ties.

Βάλε την φαντασία σου να δουλέψει :)

Δημοσ.

high profile ram με megahalems 

οπως λεει και ο τεοκος για 2 dimm εισαι οκ, απλα αρχιζεις τις πατεντες

IMG_20130404_155029_zps6a9c1372.jpg

Δημοσ.

2 DIMM εχω αυτη τη στιγμη αλλα σκεφτομαι για αλλα 2 συντομα, ισως παρω τις vengeance LP για να μην εχω και προβλημα, αν δεν κανω λαθος τα timings και τα Volt πρεπει να ειναι ιδια και οχι απαραιτητα το brand ετσι?? Επισης για τις μοντες δεν πιανουν τα χερια μου καθολου, εδω την true spirit και τρομαξα να τη βαλω μου ειχε σπασει τα νευρα.. :P

Δημοσ.

σιγά τη μοντα, μόνο από την εξωτερική μεριά αν δεις έχει δεθεί ο ανεμιστήρας , από την άλλη στηρίζεται στις μνήμες

Δεν είναι τίποτα αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...