stavros34 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Παιδιά ξέρει κανένας κάποιο site που να είναι αξιοπιστο και να πουλάει οθονες απο λαπτοπ;την λύση του ebay την ξέρω άπλα ρωτάω αν υπάρχει κάποιο άλλο γιατί στο ebay λίγο το φοβάμαι.
athkoub Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 δοκιμασε την qtech . απο εκει ψωνιζουμε για το μαγαζι και ειναι στο ηρακλειο
stavros34 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Για φθηνες οθονες ψάχνω τιμές περίπου ebay ...είναι έτσι το συγκεκριμενο;δεν με ενοχλεί και απο το εξωτερικό νσ είναι το site Qtech είναι κατάστημα χονδρικης εγώ θέλω μια να αγοράσω.
coolerman Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 τιμές "ebay" είναι λίγο δύσκολο να βρείς..πάντα για new μιλάμε. αν είναι καινούρια και έχει καλές πωλήσεις ο πωλητής μην το φοβάσαι. τι οθόνη ψάχνεις;;
GREGKERKYRA Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 δοκιμασε την qtech . απο εκει ψωνιζουμε για το μαγαζι και ειναι στο ηρακλειο τιμές γιατί δεν βλέπω; Είναι μόνο για χονδρική;
athkoub Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 μαλλον ναι . αν θες μπορω να στην παραγγειλω μεσω του μαγαζιου και να σου την στείλω . στειλε μου πμ . να ρωτήσω και για την τιμή. τον Α300 ποιο μοντέλο;
stavros34 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Είμαι στη δουλειά θα σε πω το απόγευμα.
magdalhnh Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Σταύρο πιστεύω πως Site: http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/spares/84911-toshiba-satellite-a200-οθόνη-inverter-θεσσαλονίκη/">αυτή η οθόνη σου κάνει. Αν μπορείς να πας μέχρι Θεσσαλονίκη, ο πωλητής βλέπω γράφει, ότι μπορείς και να την δοκιμάσεις πριν την αγοράσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα