Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους..

1ον)   παίζω το συγκεκριμένο παιχνίδι αρκετό καίρο στο ίντερνετ σε σπασμένους σέρβερ..έχω μια απορία σχετικά με το πινγκ του παιχνιδού και όχι μόνο..πριν λίγο καίρο έκανα αναβάθμιση τον υπολογιστή μου..ίντερνετ δεν έχω δικό μου,μου παρέχει ομως ο γείτονας.στον προηγούμενο υπολογιστή έπαιζα με πινγκ 150+..τώρα πλέον παίζω με 90-100..στον ίδιο σερβερ,με το ίδιο δύκτιο,με την ίδια κεραία..

γιατί????

2ον)   όταν συνδέομαι με τον παλιό μου υπολογιστή το πινγκ ανεβαίνει πάλι στα 150 στον ίδιο σερβερ,με το ίδιο δύκτιο,με την ίδια κεραία με διαφορά λίγων λεπτών(μέχρι να αλλάξω κεραία απο τον έναν στον αλλόν)..

παίζουν ρολο τα εξαρτήματα του υπολογιστή????

3ον)  γνωρίζει κανένας πώς μπορεί κάποιος να βελτιώσει το πινγκ του??

4ον)  τελικά με τι ακριβώς έχει σχέση το πινγκ??/

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και συγγνώμη για τις πολλές ερωτησείς..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ping είναι ο χρόνος σε milisecond που ανταλλάσει πληροφορίες ο σέρβερ με το δίκτυο σου... Το πόσο μεγάλο ping θα έχεις οφείλεται στην σύνδεση... Τώρα που εσύ πιάνεις με Wifi λογικό είναι το ping...Τώρα για την διαφορά του ένα υπολογιστή από τον άλλον είναι από τις κάρτες δικτύων τους...

Επεξ/σία από Praetorian
Δημοσ.

vsam90 οσο πιο μικρο ping εχεις τοσο το καλυτερο. οποτε αν δεν εχεις μπερδεψει τα νουμερα, σβηστε το ποστ πριν το δουν αλλοι και εκτεθεις

Δημοσ.

Δηλαδη για να καταλαβουμε

1)Κλεβεις Ιντερνετ

2)Εχεις καλυτερο ping απο οτι πριν

3)Παραπονιεσαι κιολας

Yep , εισαι Ελληνας

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν βλεπω κανενα παραπονο, παρα μονο λογικες ερωτησεις για καποιον που δεν γνωριζει περι του θεματος.

Ουτε λογος να εκτεθει υπαρχει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χαιρετω το φορουμ. Εγκατεστησα σημερα το COD 4 στο καινουργιο μου συστημα για να παιζω κανενα multi. Το θεμα ειναι ομως οτι ενω εχω περασει κανονικα τους server δεν μου τους αναγνωριζει(?)/εμφανιζει ετσι ωστε να μπορω να συνδεθω . Το παιχνιδι ειναι απο το θειο ωστοσο το ειχα σε 5 συστηματα και ποτε δεν ειχα παρομοιο προβλημα. Παιζει να ειναι θεμα ιντερνετ (παραξενο γιατι πριν μια χαρα επαιζα) ή να κοιταξω καπου αλλου?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...