mikegad Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 φίλε μου και από εκεί να το πήρε ,δεν έχει σχέση το κατάστημα. Δηλαδή λες η hp να στέλνει μόνο στην cosmodata τα προβληματικά?
auron10000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 οχι λεω οτι η cosmodata αυτα που δινει ειναι ανακατασκευασμενα στην καλυτερη και δεν ειναι καινουργια...δεν γινεται να πηγαινει καποιος να παρει το ιδιο μοντελο και να ειναι κλεισμενο στο κουτι το λαπτοπ με διαφορετικο τροπο
mikegad Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Πηγαινε το πίσω ,και ρίξτους και ένα κράξιμο αυτή τη φορά ,μπας και κάνεις τουλάχιστον την δουλειά σου πιο γρήγορα
auron10000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 τους εριξα και την προηγουμενη φορα στουσ συγκεκριμενους και μου κανανε καψωνια τωρα θα το παω κατευθειαν στην hp μπας και δω ασπρη μερα. με το συγκεκριμενο μοντελο...
auron10000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 καλυτερα δεν ξερω απλα καταλαβαινω πως μας κοροιδευουνε μεστα μουτρα μας αυτες οι εταιριες και δεν ξερεις ποιον να εμπιστευτεις τελικα για να αγορασεις ενα σοβαρο μηχανημα που να δουλευει σωστα και οπως πρεπει
Roger Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Ενα λεπτο ρε φιλε. Φαινοταν ανοιχτο το κουτι με καποιο τροπο και το δεχτηκες για καινουργιο? Στο πουλησαν για καινουργιο ή ανακατασκευασμενο? Ακομα και μια λαδια να εχει γινει,παρε το λαπτοπ με την εγγυηση αγορας και πηγαινε σε ενα service να το ελεγξουν.
auron10000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 καινουργιο αλλα ηταν με διαφορετικο τροπο κλεισμενα ..διαφορετικα ηταν το πρωτο που πηγα και αγορασα διαφορετικα το δευτερο
Antwni Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 ΄΄-Το Α είναι η Εξυπηρέτησή σας, το Ω είναι η Ευκολία σας- Έτσι Λειτουργούμε στην Cosmodata 21 χρόνια΄΄ Δηλαδή με ποιους τα βάζεις ρε φίλε? Με αυτούς που είναι καλύτεροι 21 χρόνια?Δηλαδή Έλεος!! Προφανώς και κάνω πλάκα...μακριά απο cosmodata... Χάλια εξυπηρέτηση και χαλια επικοινωνία!! Την έχω πατήσει με μια επεκταση εγγύησης σε ενα fujitsu laptop και με ταλαιπωρούσαν 5 μηνες...απο τότε...Μακριαααα ΄΄-Το Α είναι η Μαλακ^α σας, το Ω είναι τα Χρήματα σας- Έτσι Κοροϊδεύουμε στην Cosmodata 21 χρόνια΄΄
xristoforos89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Τρέξε το hd sentinel και δες πόσο έχει δουλέψει ο σκληρός δίσκος. 1
auron10000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 59 μερες λεει για χρονο ως χρονο ενεργοποιησης περιεργο γιατι το εχω απο δεκεμβρη.
xristoforos89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Το έχεις 120 μέρες και έχει δουλέψει τις μισές. Αν το δούλευες κατά μέσο όρο 12ώρες την ημέρα, φυσιολογικά αποτελέσματα βγάζει.
auron10000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 ναι καταλαβα τι να πω θα το παω παντος σε τεχνικο της ΗΡ gia na doyn γιατι στον επεξεργαστη ανεβαινει η θερμοκρασια και γιατι ο ανεμιστηρας κανει σαν σκουπα ...ευχαριστω για τις συμβουλες παντως
auron10000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 παιδια η HP με εστειλε στο service πλαισιου ως εναν απο τα πολλα service που εχουν μου αλλαξαν ανεμιστηρακι και παλι τα προβληματα συνεχιζονται και τους το λεω και μου λενε ισως φταιει η επιφανεια που το εχετε.... ή ισως ειναι θεμα software και τους λεω μα καλα εναν μηνα το ειχατε για service δεν το κοιταξατε εκει? δεν βγαινει καμια ακρη παιδια....και το λαπτοπ ακομη 90ρια ανεβαζει ...τουλαχιστον πηρα καλη ψυσταρια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα