Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε μου και από εκεί να το πήρε ,δεν έχει σχέση το κατάστημα.

Δηλαδή λες η hp να στέλνει μόνο στην cosmodata τα προβληματικά?

Δημοσ.

οχι λεω   οτι η cosmodata αυτα που δινει ειναι ανακατασκευασμενα στην καλυτερη και δεν ειναι καινουργια...δεν γινεται να πηγαινει καποιος να παρει το ιδιο μοντελο και να ειναι κλεισμενο στο κουτι το λαπτοπ με διαφορετικο τροπο 

Δημοσ.

Πηγαινε το πίσω ,και ρίξτους και ένα κράξιμο αυτή τη φορά ,μπας και κάνεις τουλάχιστον την δουλειά σου πιο γρήγορα

Δημοσ.

τους εριξα και την προηγουμενη φορα στουσ συγκεκριμενους και μου κανανε καψωνια τωρα θα το παω κατευθειαν στην hp μπας και δω ασπρη μερα. με το συγκεκριμενο μοντελο...

Δημοσ.

καλυτερα δεν ξερω απλα καταλαβαινω πως μας κοροιδευουνε μεστα μουτρα μας  αυτες οι εταιριες και δεν ξερεις ποιον να εμπιστευτεις τελικα για να αγορασεις ενα σοβαρο μηχανημα που να δουλευει σωστα και οπως πρεπει

Δημοσ.

Ενα λεπτο ρε φιλε.

Φαινοταν ανοιχτο το κουτι με καποιο τροπο και το δεχτηκες για καινουργιο?

Στο πουλησαν για καινουργιο ή ανακατασκευασμενο?

Ακομα και μια λαδια να εχει γινει,παρε το λαπτοπ με την εγγυηση αγορας και πηγαινε σε ενα service να το ελεγξουν.

Δημοσ.

καινουργιο αλλα ηταν με διαφορετικο τροπο κλεισμενα ..διαφορετικα ηταν το πρωτο που πηγα και αγορασα διαφορετικα το δευτερο

Δημοσ.

΄΄-Το Α είναι η Εξυπηρέτησή σας, το Ω είναι η Ευκολία σας-

Έτσι Λειτουργούμε στην Cosmodata 21 χρόνια΄΄

Δηλαδή με ποιους τα βάζεις ρε φίλε?

Με αυτούς που είναι καλύτεροι 21 χρόνια?Δηλαδή Έλεος!!

Προφανώς και κάνω πλάκα...μακριά απο cosmodata...

Χάλια εξυπηρέτηση και χαλια επικοινωνία!!

Την έχω πατήσει με μια επεκταση εγγύησης σε ενα fujitsu laptop και με ταλαιπωρούσαν 5 μηνες...απο τότε...Μακριαααα

΄΄-Το Α είναι η Μαλακ^α σας, το Ω είναι τα Χρήματα σας-

Έτσι Κοροϊδεύουμε στην Cosmodata 21 χρόνια΄΄

Δημοσ.

Το έχεις 120 μέρες και έχει δουλέψει τις μισές.

Αν το δούλευες κατά μέσο όρο 12ώρες την ημέρα, φυσιολογικά αποτελέσματα βγάζει.

Δημοσ.

ναι καταλαβα τι να πω θα το παω παντος σε τεχνικο της ΗΡ  gia na doyn γιατι στον επεξεργαστη ανεβαινει η θερμοκρασια και γιατι ο ανεμιστηρας κανει σαν σκουπα ...ευχαριστω για τις συμβουλες παντως

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια  η HP με εστειλε στο service πλαισιου ως εναν απο  τα πολλα service που εχουν μου αλλαξαν ανεμιστηρακι και παλι τα προβληματα συνεχιζονται και τους το λεω και μου λενε ισως φταιει η επιφανεια που το εχετε.... ή ισως ειναι θεμα software και τους λεω μα  καλα εναν μηνα το ειχατε για service δεν το κοιταξατε εκει? δεν βγαινει καμια ακρη παιδια....και το λαπτοπ ακομη 90ρια ανεβαζει ...τουλαχιστον πηρα καλη ψυσταρια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...