Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το λεω γιατι ενω υποτιθεται οτι ειναι καινουργιο ανεβαζει θερμοκρασια σαν τρελο και κανει επανεκκινηση οταν βαζω παιχνιδι

Δημοσ.

οι θερμοκασιες ειναι αρκετες για να κανουν την υπολογιστη να κανει επανεκκινηση και φτανουν το 100% του επεξεργαστη σε χρηση ποσο ειναι ακριβως η θερμοκρασια δεν ξερω 

η θερμοκρασια ειναι αρκετη * λαθος πριν 

συμφωνα με το core temp 1.0 η θερμοκρασια εχει σαν ελαχιστο 55  και μεγιστο 88 βαθμους  κελσιου

Δημοσ.

Ψήνεται ,το πας αμέσως πίσω ,αφου έχει εγγύηση ,γιατί σε λίγο θα σου μείνει στα χέρια.

Δεν νομίζω να φταίει το κατάστημα ,το πιθανότερο να έπεσες σε προβληματικό κομμάτι

Δημοσ.

μου το εχουν αντικαταστησει αλλη μια φορα με καινουργιο για το ιδιο προβλημα......θερμοκρασιας.........ν

και με ειχαν ταλαιπωρησει ενα μηνα με το να παρω το καινουργιο πισω..

Δημοσ.

είσαι σίγουρος πως ήταν καινούργιο ή μπας και σου δώσανε το ίδιο πίσω ,γιατί περίεργο μου φαίνεται 2 στα 2.

εκτός και αν είναι γένικό πρόβλημα στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Πάντώς αναγκαστικά το πας πίσω ,αν αλλάξεις πάστα μόνος σου ,χάνεις την εγγύηση

Δημοσ.

υποτιθεται εκεινοι δεν μπορουσαν να το πειραξουν και το στειλανε στην hp  και η Hp τους ειπε να μου δωσουν αλλο μοντελο...οταν ομως τους ρωτησα τι προβλημα ειχε το προηγουμενο μου ειπαν μην το ψαχνεις τωρα αφου στο αλλαξαν παλι καλα να λες

ειναι απιθανο να μου δωσαν το ιδιο γιατι το δευτερο στο κουτι του κανονικα ητανε αν και απο το  πρωτο ειχε διαφορετικο κλεισιμο στο κουτι με αλλο ζιλοτεηπ

Δημοσ.

μάλλον θα έχει θέμα το μοντέλο, άλλωστε για hp μιλάμε στη τύχη τα συναρμολογουν τα λάπτοπ

Δημοσ.

Θυμαμαι οτι σε συγκεκριμενο λαπτοπ ενος φιλου,χτυπαγε fun error πανω στο τριμηνο,και παλι εδω μεσα καπου διαβασα για το ιδιο προβλημα μεσα στην εγγυηση.

Σε εξουσιοδοτημενο service της hp και μαλιστα γρηγορα.Ασε την cosmodata στην ακρη.

Με αποδειξη αγορας και ευθεια για service

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...