auron10000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 εχει αγορασει κανεις το hp pavilion g6 2160 απο cosmodata και του φανηκε προβληματικο?
mikegad Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 ή μας λες τι έχει και προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε ή το γυρνάς με την εγγύηση
auron10000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 το λεω γιατι ενω υποτιθεται οτι ειναι καινουργιο ανεβαζει θερμοκρασια σαν τρελο και κανει επανεκκινηση οταν βαζω παιχνιδι
auron10000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 οι θερμοκασιες ειναι αρκετες για να κανουν την υπολογιστη να κανει επανεκκινηση και φτανουν το 100% του επεξεργαστη σε χρηση ποσο ειναι ακριβως η θερμοκρασια δεν ξερω η θερμοκρασια ειναι αρκετη * λαθος πριν συμφωνα με το core temp 1.0 η θερμοκρασια εχει σαν ελαχιστο 55 και μεγιστο 88 βαθμους κελσιου
mikegad Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Ψήνεται ,το πας αμέσως πίσω ,αφου έχει εγγύηση ,γιατί σε λίγο θα σου μείνει στα χέρια. Δεν νομίζω να φταίει το κατάστημα ,το πιθανότερο να έπεσες σε προβληματικό κομμάτι
auron10000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 μου το εχουν αντικαταστησει αλλη μια φορα με καινουργιο για το ιδιο προβλημα......θερμοκρασιας.........ν και με ειχαν ταλαιπωρησει ενα μηνα με το να παρω το καινουργιο πισω..
mikegad Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 είσαι σίγουρος πως ήταν καινούργιο ή μπας και σου δώσανε το ίδιο πίσω ,γιατί περίεργο μου φαίνεται 2 στα 2. εκτός και αν είναι γένικό πρόβλημα στο συγκεκριμένο μοντέλο. Πάντώς αναγκαστικά το πας πίσω ,αν αλλάξεις πάστα μόνος σου ,χάνεις την εγγύηση
auron10000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 υποτιθεται εκεινοι δεν μπορουσαν να το πειραξουν και το στειλανε στην hp και η Hp τους ειπε να μου δωσουν αλλο μοντελο...οταν ομως τους ρωτησα τι προβλημα ειχε το προηγουμενο μου ειπαν μην το ψαχνεις τωρα αφου στο αλλαξαν παλι καλα να λες ειναι απιθανο να μου δωσαν το ιδιο γιατι το δευτερο στο κουτι του κανονικα ητανε αν και απο το πρωτο ειχε διαφορετικο κλεισιμο στο κουτι με αλλο ζιλοτεηπ
qsis Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 μάλλον θα έχει θέμα το μοντέλο, άλλωστε για hp μιλάμε στη τύχη τα συναρμολογουν τα λάπτοπ
Roger Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Θυμαμαι οτι σε συγκεκριμενο λαπτοπ ενος φιλου,χτυπαγε fun error πανω στο τριμηνο,και παλι εδω μεσα καπου διαβασα για το ιδιο προβλημα μεσα στην εγγυηση. Σε εξουσιοδοτημενο service της hp και μαλιστα γρηγορα.Ασε την cosmodata στην ακρη. Με αποδειξη αγορας και ευθεια για service
Roger Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Ναι το ιδιο,δεν δουλευε σωστα ο ανεμιστηρας και ανεβαζε θερμοκρασια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα