katcos Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Πού τα βρήκαν στο e-shop δεν ξέρω ... Παρέλαβα τελικά και τα δοκίμασα πριν από λίγο . Το φις είναι αγγλικού τύπου (!) και ευτυχώς έχω (ελέω amazon) αρκετούς αντάπτορες σπίτι. Το σύνδεσα με mp3 player και παίζει ικανοποιητικά . Έχει και ρύθμιση volume . Κινητό για να το συνδέσω δεν έχω αλλά από όσο διάβασα το φορτίζει ταυτόχρονα . Έχει και κεραία για καλύτερη λήψη αν το κινητό έχει ράδιο . Αυτά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Ελα, αφου λοιπον βρεθηκε ο πρωτος που παρελαβε, δεν ηταν καθυστερημενη πρωταπριλιατικη φαρσα! Μεγειες Κ! 1
tigersgate6 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Ελα, αφου λοιπον βρεθηκε ο πρωτος που παρελαβε, δεν ηταν καθυστερημενη πρωταπριλιατικη φαρσα! Μεγειες Κ! Ε αφου παρελαβε εστω και ενας κατι ειναι και αυτο αντε λοιπον μεγειες
eko13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Καλα το πουλαγαν με αγγλικο φις χωρις ανταπτορα? και δεν το εγραφαν κιολας?? Ειναι για τα πανηγυρια!!
k_dinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Και σε εμένα έχει έρθει μήνυμα να παραλάβω, θα πάω αύριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα