liotsberg Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Ότι λέει ο τίτλος παιδιά! Δώστε μου τα φώτα σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Nexus 7. Sent from my iPhone using Insomnia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Πες κατι ρε φιλε ,μεγεθος ,ευρος τιμης ,τι αναγκες εχεις? δεν ειναι ολα για ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liotsberg Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δεν με ενδιαφέρει το μέγεθος. Χρήματα maximum 300e Χρήση, internet, movies, gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgm Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Ειδικα αν δεν σε ενδιαφερει το μεγεθος...nexus 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liotsberg Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Το nexus 7 αγόρασα τελικά παίδες και δεν το μετάνιωσα καθόλου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asimodrakos2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 επειδη το σκευτομαι και εγω πες μου αν εισαι ευχαριστημενος ως προσ τη ταχυτητα του στο ιντερνετ τ μπαταρια του και τις γωνιες θεασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liotsberg Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) επειδη το σκευτομαι και εγω πες μου αν εισαι ευχαριστημενος ως προσ τη ταχυτητα του στο ιντερνετ τ μπαταρια του και τις γωνιες θεασης. Σε browsing είναι πολύ καλό, αρκετά γρήγορο θα έλεγα. Γωνίες θέασης άριστες. Μόνο μείον, μικρή φωτεινότητα για διάβασμα υπό τον ήλιο. Απο μπαταρία ενδεικτικά σου λεω ότι είναι up 7 ώρες με χρήση οθόνης 1.30 ώρα (μισή ώρα gaming) και η μπαταρία είναι στο 85% Επεξ/σία 10 Απριλίου 2013 από liotsberg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asimodrakos2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 ωραιοσ φιλε μου σε ευχαριστω.μαλλον θα παω προσ τα εκει.σκευτομουν το vero λογω μεγαλης οθονης αλλα θα προτιμησω αυτο που εχει την υπογραφη γνωστης εταιριασ.η μαλλων γνωστων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα