evoracing Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Καλησπέρα... Σε ένα Kia Clarus έφυγε μια βάση που έχει για τον προβολέα ομίχλης. Πώς μπορώ να φτιάξω ένα τέτοιο? την διαδικασία την ξέρω (καλούπια και τα σχετικά) το θέμα είναι από τι υλικό να το κάνω? Θα αγόραζα αλλά το αυτοκίνητο είναι αρκετά σπάνιο και τα ανταλλακτικά του είναι περιορισμένα...
Haldol Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Εμμ... 3D εκτύπωση; Πέρα απ' την πλάκα, πήγαινε με τον κωδικό στην αντιπροσωπεία και παρήγγειλέ το. Δε παίζει να μη μπορούν να το φέρουν απ' την ΚΙΑ.
evoracing Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δεν θέλω όμως να δώσω 50-100€ για ένα πλαστικό... Το αμάξι είναι παλιό και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά, πόσο μάλλον πλαστικά...Το 3D Print είναι μια λύση απλά θέλει ακριβές διαστάσεις... Ταιριάζει και με την περίσταση 2
nemesiskp Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Κανα ebay κοιταξες;Ειχε φερει ξαδερφος μου με hyundai coupe 04,τα μοτερ για τα ηλεκτρικα παραθυρα,γιατι του ειχαν καει και τα δυο.Γλυτωσε παρα πολλα χρηματα σε σχεση με αυτα που του ζηταγαν στην hyundai.
evoracing Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Καλά τώρα να πας στην αντιπροσωπία για service σου παίρνουν τα πόδια... Θα κοιτάξω αλλά δεν περιμένω και πολλά..
Antwni Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Κατσε evo...μην λες κατι τετοια εδω μεσα γιατι κυκλοφορουν κατι τυποι (ονοματα δε λεω....πχ mphxths) που νομιζουν οτι για να ασχοληθεις με αμαξι πρεπει να εισαι πανω απο 18... Μην σε πετυχει στο δρομο...θα σε τρακαρει για να σε μπλεξει...
evoracing Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Το ότι ασχολούμαι δεν σημαίνει ότι και τα οδηγάω κιόλας (σε δρόμους )
Antwni Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Αφού εσύ την έσπασες τη βαση Έλα μην μας τα κρυβεις τωρα... Το εχεις δει Ραλλιστας σαν τον 10χρονο στο βιντεο και του πας κοντρα Μάρεσε πάντως η απάντησή σου
evoracing Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Βασικά δεν έσπασε, χάθηκε... Ναι ο μικρός έχει λάστιχα... Άμα είχα και έχω για λιώσιμο στην red bull θα ήμουν τώρα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα