raptorx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Στις 2/6/2018 στις 9:04 ΜΜ, Πανος999 είπε να μπει στη λιστα??Λεει? Θ αρχισω να βλεπω σειρες που εχουν τελειωσει! Σίγουρα.Είναι πολύ καλή σειρά.Εκτός από την πέμπτη σεζόν που έριξε το επίπεδο λίγο(δεν ξέρω ακόμα για την 6η,σε 3 επισόδεια τελειώνω τον 5ο κύκλο)
Kostasspil Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Ούτε η 4η μου αρέσει ιδιαίτερα.. Γενικά μετά την 3η κάνει μεγάλη κοιλιά αλλά επανέρχεται στο φινάλε
lefter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο τις must σειρες. Την τελειωσα χτες. Ωραιο φιναλε σχεδον ισαξιο με εκεινο του Six Feet Under που μας ειχε στοιχειωσει τοτε. Και το καλο ειναι πως δεν εχει αλλη season να το παρατραβηξει. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από lefter
ask Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 καπου η σειρα πηγε να καταντησει σαπουνοπερα, αν και υπερβαλλω λιγο γτ οι ερμηνειες και το σεναριο ηταν αληθοφανες και αρκετα ανατρεπτικο. παντα σε κρατουσε σε ενδιαφερον. μπορω να πω οτι θα μου λειψει. το γεγονος οτι βασιζεται το τελος σε αληθινη ιστορια σε βαζει να σκεφτεις τη ρεαλιστικη οπτικη γωνια της ζωης που δημιουργησαν και εν τελει τις επιπτωσεις των αποφασεων τους. σκληρη, αλλα ρωσικη σταση! ρε τους jennings...
Kostasspil Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 40 minutes ago, ask said: βασιζεται το τελος σε αληθινη ιστορια Όντως; Δεν το ξερα!
ask Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 δεν ειμαι σιγουρος αλλα εψαχνα για αληθινες ιστοριες και κατι παρομοιο ελεγε.. αν googlareis θα βρεις την εμπνευση για τη σειρα και αναλογα ζευγαρια στην πραγματικοτητα!
notist Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Κορυφαίο φινάλε. Όλη η πλοκή της κατασκοπείας τη δεκαετία του 80 συναρπάζει. Έκλεισε σωστά χωρίς τράβηγμα μαλλιών. Εντάξει για 6 κύκλους κάπου λογικά θα κάνει κοιλιά. Για μένα κορυφαία στιγμή του τελευταίου επεισοδίου δεν θα πω σκηνή, θα καταλάβετε όταν παίξει U2 και With or Without You. Θα μου λείψουν οι χαρακτήρες. Ήθελα κι άλλο. 1
star12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 τo ειδα και γω σημερα και μου ρθε να κλαψω.αλιως περιμενα την ανατροπη αλλα ηταν συγκινητικο προς το τελος.Μπορω να πω εκτος απ το νευροσπαστο, οι αλλοι χαρακτηρες και γενικα σειρα θα λειψει,που καθομουν αυτα τα χρονια προς το καλοκαιρι παντα .και το βλεπα ανελειπως αλλα το ιδιο θα συμβει και οταν δω το τελευταιο επ του Homeland που το βλεπα τοσα χρονια προς το καλοκαιρι,, και θα μου λειψει και κεινo ανελειπως τουλαχιστον εχουμε ακομα σαμ και ντιν.ε στη σαβουρα κατι λεει και αυτο Η αγαπημενη ατακα στη σκηνη δε σκοτωνουμε ανθρωπους ναι οκ μονο τους μισους στη σειρα που χεις ξεκανει παντωs δεν εξηγηθηκε αν η τυπισσα ηταν και αυτη spy, μονο αφησε να εννοηθει απ τον φιλιπ χμμμ 1
ant_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Mετρια και η τελευταια χρονια δεν με επεισε καθολου η ξαφνικη επιφοιτηση του μπιμαν χωρις καμια λογικη συνεχεια η μια κλιμακωση απο το 2 ξαφνικα πηγαμε στο 10
sargus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Την τέλειωσα και εγώ σήμερα! Συμφωνώ με τους προηγούμενους: κάπου μετά την 3η σαιζόν είχε γίνει κάμποσο βαρετή αλλά η 6η σαιζόν ήταν φανταστική. Στενοχωρήθηκα που τέλειωσε. Καμιά ιδέα για άλλη σειρά σχετική; Spoiler (λίγο με ξένισε και εμένα η απότομη επιφοίτηση του πράκτορος αλλά δε βαριέσαι...). Κρίμα για το λεβέντη τον Όλεγκ Μπούροφ που μάλλον θα μείνει κλεισμένος στη φυλακή ίσως για όλη του τη ζωή. Και ήταν το καλύτερο παιδί! Κατάλαβε κανείς γιατί έμεινε πίσω η κόρη τους; Να σημειώσω επίσης (για εκείνες τις περιπτώσεις που υπήρξαν στην πραγματικότητα) ότι μετά από 2-3 χρόνια τελείωσε ο ψυχρός πόλεμος οπότε τουλάχιστον τα παιδιά τους θα μπορούν να πηγαίνουν στη Ρωσία και να τους βλέπουν ή να επανενωθούν. Οι Τζένινγκς μάλλον δε θα μπορούν να πάνε στις ΗΠΑ αφού λογικά θα είναι καταζητούμενοι για διάφορα εγκλήματα. Είναι και άτυχοι διότι μετά από 20+ χρόνια, αν άντεχαν χωρίς να τους καταλάβουν ακόμα 2-3 θα ήταν άρχοντες και δε θα μάθαινε ποτέ κανείς τίποτα! Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από sargus 1
Arkin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) The Americans[S01-S06] https://www.imdb.com/title/tt2149175/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Μια πολυ καλη σειρα με θεμα την κατασκοπεια των Αμερικανων απο τους Ρωσους τη δεκαετια του 1980. Εξαιρετικο χτησιμο χαρακτηρων ισορροπια μεταξυ δρασης και δραματος σου περναει μηνυματα και τους ηθοποιους θα τους αγαπησετε γιατι ζουν τον ρολο τους. Εξυπνη βατη και στο πιο mainstream κοινο χωρις υπερβολες που βλεπουμε σε αντιστοιχες σειρες. Εχει τον χαρακτηρα της και τον κραταει μεχρι το τελος. Κανει μια μεγαλη κοιλια προς το τελος της τεταρτης σεζον μεχρι το τελος της πεμπτης αλλα πραγματικα σε αποζημιωνει στην κορυφαια εκτη μαζι με το τελος που δεν θα μπορουσα να σκεφτω καλυτερο κλεισιμο ανταξιο της σειρας. Την προτεινω στον καθενα αξιζει να την δειτε και ειμαι σιγουρος θα την αγαπησετε. 8.7/10 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από Arkin 2 1
najinblue3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 45 λεπτά πριν, Arkin είπε The Americans[S01-S06] https://www.imdb.com/title/tt2149175/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Μια πολυ καλη σειρα με θεμα την κατασκοπεια των Αμερικανων απο τους Ρωσους τη δεκαετια του 1980. Εξαιρετικο χτησιμο χαρακτηρων ισορροπια μεταξυ δρασης και δραματος σου περναει μηνυματα και τους ηθοποιους θα τους αγαπησετε γιατι ζουν τον ρολο τους. Εξυπνη βατη και στο πιο mainstream κοινο χωρις υπερβολες που βλεπουμε σε αντιστοιχες σειρες. Εχει τον χαρακτηρα της και τον κραταει μεχρι το τελος. Κανει μια μεγαλη κοιλια προς το τελος της τεταρτης σεζον μεχρι το τελος της πεμπτης αλλα πραγματικα σε αποζημιωνει στην κορυφαια εκτη μαζι με το τελος που δεν θα μπορουσα να σκεφτω καλυτερο κλεισιμο ανταξιο της σειρας. Την προτεινω στον καθενα αξιζει να την δειτε και ειμαι σιγουρος θα την αγαπησετε. 8.7/10 τοσο καλο? Σκεφτομουν να το ξεκινησω τοσο καιρο, με επεισες 😛
Arkin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 22 ώρες πριν, najinblue3 είπε τοσο καλο? Σκεφτομουν να το ξεκινησω τοσο καιρο, με επεισες 😛 Ξεκινα το ειναι κορυφη και οσο πιο αληθοφανες γινεται. Λιγο υπομονη στην πεμτη αργη σεζον που θα αποζημιωθει στην εκτη.
The_Other_One Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Εντάξει όλοι για την Keri Russell την βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα