tredicesima Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Fans των americans, συνεχίζετε με την 5η σεζον? Είναι κρίμα που τέτοια σειρά δεν έχει την αναγνώριση που της αξίζει. Δεν της λείπει κυριολεκτικά τίποτα. Καλοί ηθοποιοί, καλές ερμηνείες, φανταστικό σενάριο, ατμοσφαιρική με όλα τα κατασκοπικά της. Εμένα μου την πρότεινε κάποιος, που του είπα πως μου άρεζε το homeland. Δεν είναι ίδιο στυλ φυσικά, αλλά έχει ένα κοινό υπόβαθρο. Πιστεύετε οτι άλλες σειρές, που αξίζουν λιγότερο, έχουν μεγαλύτερη αποδοχή, εξαιτίας της διαφήμισης που τους γίνεται; 1
speedy23 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Πιστευω οτι ο τροπος που εξελισσεται το κανει να μην ειναι τοσο ελκυστικο στο περισσοτερο κοινο. Ειναι τοσο character driven που πολλες φορες στα επεισοδια η κεντρικη πλοκη δεν θα προχωρησει και ετσι ο κοσμος ισως το βαρεθει. Προσωπικα τη βρισκω αρκετα ποιοτικη, ενα απο τα καλυτερα shows που κυκλοφορουν για ακριβως το λογο που ανεφερα. Ειναι εξαιρετικα επιτυχημενο στο χτισιμο και τη δυναμικη ολων των χαρακτηρων, καταλαβαινεις την οπτικη τους, δεν υπαρχει ασπρο ή μαυρο και οι ερμηνειες ειναι ακρως επιτυχημενες. ΥΓ: Α και η υπεροχη γκαμα περουκων 2
tredicesima Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Πιστευω οτι ο τροπος που εξελισσεται το κανει να μην ειναι τοσο ελκυστικο στο περισσοτερο κοινο. Ειναι τοσο character driven που πολλες φορες στα επεισοδια η κεντρικη πλοκη δεν θα προχωρησει και ετσι ο κοσμος ισως το βαρεθει. Προσωπικα τη βρισκω αρκετα ποιοτικη, ενα απο τα καλυτερα shows που κυκλοφορουν για ακριβως το λογο που ανεφερα. Ειναι εξαιρετικα επιτυχημενο στο χτισιμο και τη δυναμικη ολων των χαρακτηρων, καταλαβαινεις την οπτικη τους, δεν υπαρχει ασπρο ή μαυρο και οι ερμηνειες ειναι ακρως επιτυχημενες. ΥΓ: Α και η υπεροχη γκαμα περουκων Συμφωνώ σχεδόν σε όλα, εκτός από το οτι επειδή είναι περισσότερο character driven, δεν τυγχάνει ευρείας αποδοχής. Πιο character driven από το "the wire" ή το "the sopranos" ? (βλεπω έχεις τον μέγιστο tony στη φωτο ) Κι όμως, αυτά τα 2 που προανέφερα έτυχαν τεράστιας αποδοχής κι ας εστίαζαν πιο πολύ στους χαρακτήρες.
speedy23 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Συμφωνώ σχεδόν σε όλα, εκτός από το οτι επειδή είναι περισσότερο character driven, δεν τυγχάνει ευρείας αποδοχής. Πιο character driven από το "the wire" ή το "the sopranos" ? (βλεπω έχεις τον μέγιστο tony στη φωτο ) Κι όμως, αυτά τα 2 που προανέφερα έτυχαν τεράστιας αποδοχής κι ας εστίαζαν πιο πολύ στους χαρακτήρες. Yep. Συμφωνω μαζι σου απλα εννοω οτι ισως ειναι too character driven για καποιους. Ή ισως δεν τους προσελκει το cold war στοιχειο.Τεσπα. 1
ant_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 To απολυτο μηδεν η 5 χρονια το σεναριο της πρεπει να γραφτηκε μεσα σε ενα σ/κ οι πρωταγωνιστες εχουνε κατι υποθεσεις της πλακας ο συμπρωταγωνιστης πρακτορας του fbi ειναι κομπαρσος και ουσιαστικα δεν εχει καμια υποθεση η σειρα ειχε ενδιαφερον οταν μπλεκοτανε οι υποθεσεις μεταξυ τους και ο πρακτορας του fbi ηταν στα ιχνη των ρωσσων πρακτορων τωρα δεν υπηρχε καμια συνδεση μεταξυ τους 2
star12 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 συμφωνω και γω δυστηχως.Αυτος ο κυκλος ηταν ο πιο βαρετος και απ τους προηγουμενους.τουλαχιστον πριν ειχε λιγο στορυ,κατι να σε κρατα.Ενα μυστηριο βρε παιδακι μου,οπως στο 3ο κυκλο WHO did it?? αλλα εδω πρεπει να ξεμειναν απο ιδεες και μεταμφιεσεις,και υπηρχε μονο το μπλα μπλα μπλα.λιγο δραση να παει να γινει,μπλα μπλα μπλα.κατι να παει να πει μπλα μπλα μπλα. και στο τελευταιο επ να δω μια αποκωρυφωση,,,κατι βρε παιδακι μου,ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ. δεν ξερω τι φταει και εχει πεσει τοσο κατακορυφα.Aκομα και το Homeland συνεχιζει δυναμικα αλλα αυτο πιο πολυ λογια παρα δραση. τωρα ξερω τι θα πειτε οι περις ναι ετσι ειναι το στυλ της σειρας αν θες μπανγκκ πλαμνγκ και τζακ μπαουερ καταστασεις δες κατι αλλο, αλλα και παλι οταν κατι σε τραβαει απ την αρχη δε θες να το σταματησεις. Ευχομαι να δωσουν ενα τελος του χρονου.εκτος αν τα επομενα 2 χρονια θα μεινει στασιμο το 1984
tredicesima Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Πράγματι και εγώ που την παρακολουθώ φανατικά και την έχω στο top5 μου, αναγνώριζω ότι φέτος ήταν κακή χρονιά. Μακάρι ο φετινός κύκλος να ήταν απλά μια προετοιμασία για τον επόμενο.
Kostasspil Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μακάρι ο φετινός κύκλος να ήταν απλά μια προετοιμασία για τον επόμενο. Ο οποιος θα ναι κι ο τελευταιος 1
TO_PAIDI Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Θα συμφωνήσω και εγώ με τους παραπάνω. Πολύ καλή σειρά αλλά η τελευταία σεζόν ήταν απογοητευτικη.
Heybro Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μετά της από γοητευτική Πέμπτη σεζόν η έκτη είναι διαμάντι. Λίγα επεισόδια έμειναν. Μην τη χάσετε στην 5 είχα βαρεθεί αρκετά. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από Heybro
Heybro Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 23 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Τελευταία δεν είναι? Ναι ευτυχώς είχε κάνει μεγάλη κοιλιά.
speedy23 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Υπεροχο φιναλε που αρμοζει στη συνολικη ποιοτητα της σειρας και κυριως στους χαρακτηρες της. Χωρις υπερβολες, εχει 2 σκηνες που ξεχωριζουν με την μια απο αυτες να ειναι συγκλονιστικη και να μιλαει την αληθεια για το ειναι της σειρας. Θα μου λειψουν οι χαρακτηρες της. 1
Πανος999 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 να μπει στη λιστα??Λεει? Θ αρχισω να βλεπω σειρες που εχουν τελειωσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα