Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, το σπόιλερ σου θα είναι λογικά ακόμη ένα μεγάλο plotiline της 2ης σεζόν.

Συμφωνώ για το καστ. Πάντως για την Μάργκο...

...διαβάζω ότι παίζει και να την χάσουμε στη 2η σεζόν. Με αφορμή τις εξελίξεις του ρόλου της στο φινάλε και το γεγονός ότι συμμετέχει σε πιλότο καινούριας σειράς. Όχι ότι ένας ηθοποιός δεν μπορεί να παίζει σε 2 σειρές αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση τα γυρίσματα του Americans είναι στην Νέα Υόρκη ενώ το καινούριο στην Καλιφόρνια, λένε.

Από την άλλη, η Μάρθα/Alison Wright παίρνει προαγωγή ως regular (ΧΑ. για να σκάσουν οι οχτροί της lol) στη 2η σεζόν. To ίδιο και η Νίνα/Annet Mahendru.

• Like 1
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είδα χθες το βράδυ το πρώτο επεισόδιο. Εξαιρετικό !

Τι γυναίκα Θεέ μου είναι η πρωταγωνίστρια ! Μου προξένησε ερωτικά συναισθήματα  :wub:  .

Ακόμα και το ρώσικο όνομα της, Nadezhda, με το που το ακούς και τη βλέπεις σ' εξιτάρει.  

Η σκηνή που είναι στο αυτοκίνητο με τον Phillip και αρχίζει να παίζει το τραγούδι In the Air Tonight του Phil Collins είναι απλά μαγική.

I can feel it coming in the air tonight, oh Lord 
And I've been waiting for this moment for all my life, oh Lord 
Can you feel it coming in the air tonight, oh Lord, oh Lord ...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υes yes yes!!! Σταθερά σαγηνευτικό το όλο σκηνικό όπως και στην 1η, δάγκωμα λαμαρίνας continues.

Εκνευρίστηκε κανείς άλλος που δεν άφησε ο θείος να ολοκληρωθεί το fade out στο τελευταίο πλάνο (ωραία μουσική on top btw) και μας πέταξε απότομα back to reality, ή μόνο εγώ; :lol: Πάω να του ζητήσω άλλο αρχείο για επανόρθωση, μήπως πέτυχα περίπτωση :/

• Like 1
Δημοσ.

Το ειδα και γω. Στο γνωστο κλιμα και pace που αγαπησαμε.

Scullyist, δεν εισαι λαθος για το τελος. Ειναι παπαρια της Excellence η οποια δεν κανει κατι αλλο απο τοτε που βγηκε και εχει φαει κραξιμο.

• Like 1
Δημοσ.

A μάλιστα. Αν πετύχει κανείς σόι αρχείο που να μην κόβεται, σφυρίξτε κλέφτικα, χθες που κοίταξα όλα είχαν τον ίδιο χρόνο διάρκειας (45.50) οπότε δεν μπήκα στον κόπο να βάλω νέο για dl.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το βλέπει κανείς? Έμεινε ένα ακόμη επεισόδιο για να τελειώσει η σεζόν.

Νομίζω η Μάρθα θα μας αποχαιρετήσει στο επόμενο επεισόδιο, μακάρι να κάνω λάθος γιατί είναι συμπαθητικός χαρακτήρας. Επίσης η Paige με εκνευρίζει!

Δημοσ.

Εννοειται οτι το βλεπουμε ακομα. Ειναι αρκετα καλη σειρα για να την παρατησεις.

Συμφωνω για το πρωτο σκελος του ποστ σου. Προς τα εκει παει.

Χαρουμενος που γυρισε η Margo Martindale στο τελευταιο επεισοδιο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
ωραια σειρα με αρκετη αγωνια οπως και το homeland  ,αναρωτιεμαι τι καταληξη θα χει ολο αυτο στο φιναλε.

μπορει καπιος να μου πει τι ακριβως παιχτηκε στη τελευταια σκηνη στο τελ επεισοδιο;δε το καταλαβα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...