Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες, γυρισα για μια απλη ερωτηση..

Τελειωσε το bitdefender 2012 πληρωμη εκδοση, και αποφασισα για οικονομια λεφτα να μην αγορασω αλλο antivirus και να βαλω ενα τζαμπα αντιβαριους.Και επι πληρωμη να ειναι(Norton,Kaspersky,ESET etc)

δεν εχω προβλημα...

Ποιο τζαμπα antivirus και ποιο επι πληρωμη antivirus/internet security/total security μου προτιματε?Θελω και ελαφρυ με καλη προστασια...

Σκεφτομαι να βαλω το Norton 360 την νεα εκδοση, καλο ειναι με καλη αποδοση?

Ευχαριστω για την απαντηση σας..

Δημοσ.

Κλασικο thread που ο καθενας θα πει απο ενα antivirus και στο τελος θα καταληξουμε να καλυψουμε ολα τα antivirus
που κυκλοφορουν...

Και εγω σε οσους εχω βαλει το Microsoft Security Essentials δεν εχουν παθει τιποτα.

Δεν ειναι σκετο το antivirus που θα κανει την δουλεια.

Αμα δεν προσεχει και ο χρηστης τι παταει και τι κατεβαζει, δεν τον σωζει τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Η συζητηση για τα anti-virus ειναι τεραστια...

Οποιος κατεβαζει,ανοιγει αρχεια,εγκαθιστα προγραμματα (με ή χωρις crack) παντα διατρεχει κινδυνους...απο το να "κλεψει" καποιος τις φωτογραφιες,τα video κτλ μεχρι να εμφανιζεται καθε λιγο και λιγακι η γνωστη σελιδα της αστυνομιας...

Οπως αναφερθηκε:

Δεν ειναι σκετο το antivirus που θα κανει την δουλεια.

Αμα δεν προσεχει και ο χρηστης τι παταει και τι κατεβαζει, δεν τον σωζει τιποτα.

Θελει αρκετη προσοχη και ορισμενες φορες αρκετη εμπειρια για να καταλαβεις ποτε το anti-virus εχει βρει κατι και ποτε ειναι false alarm...Επιπλεον αν καποιος "βαλει στο ματι" τον υπολογιστη σου να εισαι σιγουρος οτι δεν θα τον σταματησει το anti-virus οποιο και αν ειναι...

Εγω δεν εχω καποια συγκεκριμενη προταση αλλα σπανια (εως ποτε) θα προτεινα σε καποιον να αγορασει anti-virus...τα free μια χαρα ασφαλεια (νοιωθουμε/υποτιθεται) μας προσφερουν... B) :cool: B)

Δημοσ.

Θα πρότεινα να προσέχεις λίγο παραπάνω που μπαίνεις και τι κατεβάζεις, και να μη βάλεις καθόλου antivirus. Προσωπικά για μένα περισσότερο μπελάς είναι. Αν επιμένεις, μια ψήφος και από μένα στο avast που το δούλευα παλιότερα.

Δημοσ.

Διαφωνώ κάθετα με τη λογική του φίλου από πάνω. Συμφωνώ μεν ότι πρέπει να προσέχουμε που σερφάρουμε, τι κατεβάζουμε κτλπ, αλλα αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν χρειαζόμαστε βασική προστασία (Antivirus). Επίσης δεν είναι καθόλου μπελάς και δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική πίσω από αυτό, θα έλεγα ότι μπελάς μπορεί να γίνει κάποιο malware που ίσως εισχωρήσει τυχαία και σου σβήσει μια μερίδα σημαντικών αρχείων.

Προτείνω το Link.png Site: http://www.avast.com/index">Avast 8 (2013) , το έχω 2 χρόνια δίχως πρόβλημα. Το 8 είναι ακόμα καλύτερο από το 7, λόγο πολλών νέων δυνατοτήτων - όπως το "Software Updater" που σε βοηθάει να κάνεις update χωρίς να ψάχνεις κάθε φορά ένα - ένα τα version διαφόρων software.

Δημοσ.

Θα πρότεινα το Avira Antivir καθαρά ειναι ελαφρύ και οποτε εχει χρειαστεί να κανει δουλειά τα καταφέρνει, ωστόσο πρωσπικα θεωρώ οτι τα Antivirus για τους δικούς μας υπολογιστές ειναι πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους, η πραγματική προστασία ειναι απλα να προσέχεις τι κατεβάζεις απο που κατεβάζεις και τι σελίδες ανοίγεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...