astrea966 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 καλησπερα.οπως λεει και ο τιτλος θα ηθελα μερικες πληροφοριες για τα ups.κυριως μ`ενδιαφερει να ξερω αν μπορω να βαλω πανω την τηλεοραση μου.νομιζω οτι καπου ειδα οτι υπαρχει καποιο θεμα με τις ηλεκτρικες συσκευες και οτι προοριζονται για χρηση μονο με υπολογιστες.αν ισχυει αυτο υπαρχει καποια αλλη λυση?ενας σταθεροποιητης τασης θα εκανε δουλεια?αυτα που θελω να βαλω πανω ειναι:η τηλεοραση,ενα synology nas,το ρουτερ,ενα htpc και ενας αποκωδικοποιητης.να ξεκαθαρισω οτι δεν θελω να βλεπω τηλεοραση αν κοπει το ρευμα.απλα να εχω μια υποτυπωδη ασφαλεια σε διαταραχες ρευματος και να μπορεσω να κλεισω κανονικα τις συσκευες σε περιπτωση διακοπης ρευματος. ευχαριστω προκαταβολικα
panos0100 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 εαν θες να κλεινεις τις συσκευες σου με ασφαλεια παρε ups ο σταθεροποιητης οταν πεσει το ρευμα κλεινει κι αυτος τωρα γι αυτα που θες να βαλεις πιστευω ενα ups με 550ν/Α σου φτανει
astrea966 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 εαν θες να κλεινεις τις συσκευες σου με ασφαλεια παρε ups ο σταθεροποιητης οταν πεσει το ρευμα κλεινει κι αυτος τωρα γι αυτα που θες να βαλεις πιστευω ενα ups με 550ν/Α σου φτανει το θεμα μου δεν ειναι τι ups θα βαλω(εχω ηδη ενα 1000αρι) αλλα αν θα υπαρξει προβλημα με τις συσκευες αυτες και κυριως με την τηλεοραση.ειχα δει να αναφερεται καπου οτι το ρευμα που βγαζει το ups δεν κανει για την τηλεοραση για παραδειγμα
LOVExVOTKA Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Εγώ το ίδιο ups που έχω στον υπολογιστή έχω στην Τν και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... Και ούτε πιστεύω να υπάρχει και γενικά αφού ότι ρεύμα έχει η πρίζα δίνει και στις συσκευές απλά το σταθεροποίει για τυχόν κεραυνόυς πχ θα καεί το ups αλλά θα γλιτώσεις μια άλλη ακριβότερη συσκευή ή όταν πέσει το ρεύμα αυτό θα τροφοδοτείσει την συσκευή σου από την μπαταρία του...
mikegad Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 το θεμα μου δεν ειναι τι ups θα βαλω(εχω ηδη ενα 1000αρι) αλλα αν θα υπαρξει προβλημα με τις συσκευες αυτες και κυριως με την τηλεοραση.ειχα δει να αναφερεται καπου οτι το ρευμα που βγαζει το ups δεν κανει για την τηλεοραση για παραδειγμα δεν καταλαβαίνω τον λόγο ,να υπάρχει πρόβλημα με την τηλεόραση. για στείλε ένα link ,που το διάβασες αυτό?
astrea966 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 δεν ξερω αν επιτρεπεται να παραθεσω Link απο αλλο φορουμ.αν δεν επιτρεπεται απο τους κανονισμους ας διαγραφει απο τους Mod. UPS και συσκευές. Μύθοι και αλήθειες. Μελέτη επί του θέματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα