galaxy s3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 παιδια μπορει να ακουστεί βλακεια η χαζομαρα αλλα επειδή δεν το γνωρίζω, η μνημη ραμ πρεπει να εχει και συμβατότητα με τον επεξεργαστή;
zapermania Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Όχι,το θέμα συμβατότητας είναι με την μητρική και τον τύπο μνήμης που δέχεται αυτή,πχ ddr3,ddr2 κλπ (εάν μιλάμε για σταθερό,για laptop είναι τα so dimm ddr 3 etc). Να φανταστώ πως είδες κάποια μοντέλα σειράς από corsair (αλλά και άλλες εταιρίες) που γράφουν πάνω for Intel I7 ή for Amd Phenom x ??Μην δίνεις σημασία σε αυτά,κυρίως η συμβατότητα με την μητρική μετράει,όχι το αν μια εταιρία έχει δώσει πιο πολύ σημασία για ένα συγκεκριμένο επεξεργαστή.Στην καθημερινή σου ενασχόληση με το pc δεν θα δεις διαφορά.
galaxy s3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 ενταξει γιατι αυτο που φανταστηκες ειναι και εβλεπα συνεχεια οτι η συγκεκριμένη καρτα δουλεύει αψογα σε καποιους συγκεκριμένους επεξεργαστες και παραξενευτηκα! Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση... 1
evoracing Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Όχι,το θέμα συμβατότητας είναι με την μητρική και τον τύπο μνήμης που δέχεται αυτή,πχ ddr3,ddr2 κλπ (εάν μιλάμε για σταθερό,για laptop είναι τα so dimm ddr 3 etc). Να φανταστώ πως είδες κάποια μοντέλα σειράς από corsair (αλλά και άλλες εταιρίες) που γράφουν πάνω for Intel I7 ή for Amd Phenom x ??Μην δίνεις σημασία σε αυτά,κυρίως η συμβατότητα με την μητρική μετράει,όχι το αν μια εταιρία έχει δώσει πιο πολύ σημασία για ένα συγκεκριμένο επεξεργαστή.Στην καθημερινή σου ενασχόληση με το pc δεν θα δεις διαφορά. Αυτά ακριβός που είπε ο φίλος και μέχρι πόσα MHz δέχεται η μητρική. Άμα θες πες μας την μητρική σου να σου βρούμε εμείς Ram
galaxy s3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 ραμ έχω ιδη την corsair vengeance 4g ddr3 και μητρική πσρειγγειλα σημερα την asrock 970. xstrem 3, τι λετε θα λειτουργεί καλά; η να αλλαξω ραμ,
zapermania Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μια χαρά θα λειτουργεί,δες και την υπογραφή μου αν θες,παρόμοιο setup έχω αλλά με 8 gb και την σειρά xms 1
galaxy s3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 ωπα δν κατάλαβα ποια υπογραφή; σορρυ αλλα δν το επιασα
evoracing Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 My Gaming Pc: CPU:Amd Phenom II X4 965 BE,Mobo:Asrock 970 Extreme 3,Ram:Corsair Xms 8gb 1600 mHz DDR3,Gpu:Amd 5850 1gb(CrossFire X is comming),Psu:Thermaltake Berlin 630w,Case:Thermaltake Xaser zapermania αυτή η μητρική είναι καλή?
galaxy s3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 οκ καταλαβα, απλα ημουν απο κινητο και δν μου εμφανιζε την υπογραφή
zapermania Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 My Gaming Pc: CPU:Amd Phenom II X4 965 BE,Mobo:Asrock 970 Extreme 3,Ram:Corsair Xms 8gb 1600 mHz DDR3,Gpu:Amd 5850 1gb(CrossFire X is comming),Psu:Thermaltake Berlin 630w,Case:Thermaltake Xaser zapermania αυτή η μητρική είναι καλή? Για τα λεφτά της είναι πολύ τίμια,σωστές γραμμές,καλοί πυκνωτές σωστό bios και γενικά με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο χωρία απολύτως κανένα παράπονο,όμως με λίγα παραπάνω χρήματα (σε αυτή τη χρονική περίοδο) πας εδώ -> http://www.skroutz.gr/s/350978/Gigabyte-GA-970A-UD3.html Πρώτο και κύριο 1 χρόνος παραπάνω εγγύηση (3 χρόνια),καλύτερο σύστημα ψύξης σε northbridge-southbridge,λίγο καλύτερο σύστημα κυκλωμάτων.Εάν αγόραζα τώρα μητρική στη gigabyte θα πήγαινα,όχι επειδή έχει τα λίγα παραπάνω εξτρά στο θέμα ψύξης,κυκλωμάτων αλλά κυρίως λόγο της παραπάνω εγγύησης. Με λίγα λόγια το καλύτερο vfm (για μένα) αυτή τη περίοδο σε 970 chipset.
evoracing Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Για τα λεφτά της είναι πολύ τίμια,σωστές γραμμές,καλοί πυκνωτές σωστό bios και γενικά με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο χωρία απολύτως κανένα παράπονο,όμως με λίγα παραπάνω χρήματα (σε αυτή τη χρονική περίοδο) πας εδώ -> http://www.skroutz.gr/s/350978/Gigabyte-GA-970A-UD3.html Πρώτο και κύριο 1 χρόνος παραπάνω εγγύηση (3 χρόνια),καλύτερο σύστημα ψύξης σε northbridge-southbridge,λίγο καλύτερο σύστημα κυκλωμάτων.Εάν αγόραζα τώρα μητρική στη gigabyte θα πήγαινα,όχι επειδή έχει τα λίγα παραπάνω εξτρά στο θέμα ψύξης,κυκλωμάτων αλλά κυρίως λόγο της παραπάνω εγγύησης. Με λίγα λόγια το καλύτερο vfm (για μένα) αυτή τη περίοδο σε 970 chipset. Το θέμα μου είναι ότι θέλω να είναι μαύρη. Θα βάλω το ποιο πιθανόν FX 8350 χωρίς oc
zapermania Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 H απλά ένα μεταχειρισμένο 990 FXA. Ναι,εάν βρεις σκέτη να την πουλάει κάποιος (χωρίς μνήμες,cpu κλπ),να είναι κάποια υλοποίηση που να θες και να έχει full κουτιά-παρελκόμενα-απόδειξη-εγγύηση πας σε αυτή (αν και δεν την βρίσκεις σε πέντε λεπτά,στο λέω και στο υπογράφω γιατί ασχολούμαι με τις αγγελίες καιρό).Άλλωστε αν κάποιος δεν θέλει το cf x16 των 990 δεν υπάρχει και καμία άλλη χαοτική διαφορά που να αξίζει τα +40-50 ευρώ (ανάλογα την υλοποίηση) διαφοράς με την gigabyte που πρότεινα. Για άλλα parts που μπορείς εύκολα να τσεκάρεις εάν είναι πλήρως λειτουργικά και όλα οκ (όπως πχ gpu,cpu,ram) πας σε μεταχειρισμένα αλλά ειδικά για mobo μόνο σφραγισμένη θα έπαιρνα με 10-15 ευρώ χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τα μαγαζιά.Άποψή μου και συμβουλή αν θες για την mobo μην κοιτάς σε μεταχειρισμένες εκτός και αν πάρεις μαζί πακέτο με άλλα (πχ cpu,ram).Αυτά Το θέμα μου είναι ότι θέλω να είναι μαύρη. Θα βάλω το ποιο πιθανόν FX 8350 χωρίς oc Μέχρι πόσα λεφτά θες να δώσεις? Αν πας μέχρι 100αρικο δες εδώ -> http://www.skroutz.gr/s/389397/Asrock-990FX-Extreme3.html Εάν θες 2η επιλογή αντί αυτής της υπογραφής μου εδώ (με μόνη διαφορά τα 3 χρόνια εγγύησης,σε όλα τα άλλα πάνω-κάτω ίδιες και λίγο καλύτερη η δικιά μου) -> http://www.skroutz.gr/s/419464/MSI-970A-G46.html Αυτά επειδή μου είπες αυτό για το χρώμα.
rfc Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 παιδια μπορει να ακουστεί βλακεια η χαζομαρα αλλα επειδή δεν το γνωρίζω, η μνημη ραμ πρεπει να εχει και συμβατότητα με τον επεξεργαστή; Σαφως και εχει φιλε μου. Αν π.χ. εχεις εναν i3 εχει compatibility μεχρι 1600, ενω ενας i5 εχει μεχρι 2133 ας πουμε.
zapermania Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Σαφως και εχει φιλε μου. Αν π.χ. εχεις εναν i3 εχει compatibility μεχρι 1600, ενω ενας i5 εχει μεχρι 2133 ας πουμε. Δεν εννοούσε αυτό ακριβώς,εάν θες δες και τα υπόλοιπα ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα