Προς το περιεχόμενο

Δεν αναγνωρίζει το pc μου το iphone 3g

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Technology fan,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά καλησπέρα. Μόλις το συνδέω με το PC μου μου βγάζει usb device not recognized ... εχω τα windows 7 ultimate (αγγλικά).... πραγματικα νομιζω εχω κανει οτι μπορω απο τα λιγα που ξέρω. εχω ξανακάνει install τα itunes restart μεχρι και recovery... Εσεις πάντα έχετε την λυση. Βοηθήστε με σας παρακαλώ

Δημοσ.

Έχεις εγκαταστήσει τους drivers της μητρικής για τα usb ports?Το καλώδιο σύνδεσης δουλεύει σωστά (δεν έχει τσακίσματα κλπ)?Ποια itunes έχεις τώρα περασμένα?

• Λύση
Δημοσ.

To καλώδιο σύνδεσης είναι το αυθεντικό? τελευταία ακούω παράπονα για ΜΗ αυθεντικά καλώδια iphone του στύλ "ενώ φορτίζει το κινητό, δεν γίνεται μεταφορά δεδομένων".

• Like 2
Δημοσ.

To καλώδιο σύνδεσης είναι το αυθεντικό? τελευταία ακούω παράπονα για ΜΗ αυθεντικά καλώδια iphone του στύλ "ενώ φορτίζει το κινητό, δεν γίνεται μεταφορά δεδομένων".

Για τον ίδιο λόγο ρώτησα και εγώ αν δουλεύει σωστά γιατί την έχω πατήσει από αυτό το πράγμα και είναι απλά χαζό (να ψάχνεις μισή ώρα να δεις τι γίνεται και να φταίει το καλώδιο!)

• Like 1
Δημοσ.

Πιάσε και δοκίμασε το σε άλλες θύρες το καλωδιο... Απεγκατεστησε το bonjour και ξανά συνέδεσε το κινητο...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλώδιο παιδιά... δεν πιστευα ποτέ οτι μπορει ενα καλώδιο να εφταιγε. Να σημειωθεί οτι το καλώδιο αυτό φορτίζει κανονικά το κινητο απο τον φορτιστή, οπότε οπως καταλαβαίνετε δεν πήγε ο νους μου οτι μπορεί να φταιει αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

Καλώδιο παιδιά... δεν πιστευα ποτέ οτι μπορει ενα καλώδιο να εφταιγε. Να σημειωθεί οτι το καλώδιο αυτό φορτίζει κανονικά το κινητο απο τον φορτιστή, οπότε οπως καταλαβαίνετε δεν πήγε ο νους μου οτι μπορεί να φταιει αυτό.

Μπορεί να φορτίζει αλλά δεν είναι όλα τα καλώδια ΚΑΙ μεταφοράς δεδομένων όπως είπε ο φίλος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...