humanoid Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Το honor 2 ΘΑ κυκλοφορήσει ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχει το εξαιρετικότατο optimus 4x hd στα 300-310 ευρώ. Σωστό, αλλά το Huawei έχει μακράν καλύτερη αυτονομία και pure Andoid out of the box, όταν το LG υποφέρει από αυξημένες θερμοκρασίες, απαράδεκτη αυτονομία και ένα επιεικώς μέτριο Interface - αν και περί ορέξως. Άσε που σε αυτή την τιμή μιλάμε για παραεισαγωγή, στην οποία αν υπάρξει πρόβλημα θα περιμένεις πότε θα έρθουν τα ανταλλακτικά απ' το εξωτερικό... Το Honor 2 το αγοράζεις από τη Wind και έχεις κανονική κάλυψη.
efo355 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Σωστό, αλλά το Huawei έχει μακράν καλύτερη αυτονομία και pure Andoid out of the box, όταν το LG υποφέρει από αυξημένες θερμοκρασίες, απαράδεκτη αυτονομία και ένα επιεικώς μέτριο Interface - αν και περί ορέξως. Άσε που σε αυτή την τιμή μιλάμε για παραεισαγωγή, στην οποία αν υπάρξει πρόβλημα θα περιμένεις πότε θα έρθουν τα ανταλλακτικά απ' το εξωτερικό... Το Honor 2 το αγοράζεις από τη Wind και έχεις κανονική κάλυψη. Στα άλλα να συμφωνήσω αλλά στο θέμα εγγύηση η lg είναι από τις καλύτερες εταιρίες και το κινητό αν είναι ευρωπαικό καλύπτεται. Η αυτονομία όντως δεν είναι καλή αλλά αυξημένες θερμοκρασίες εντάξει μόνο σε κανα βαρβάτο game. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι θετικό το Pure android που λες. Το πιο θετικό που έχει ο lg launcher είναι ότι μπορείς να έχεις σε φακέλους όλες τις εφαρμογές και όχι απλά χύμα ή αλφαβητικά ( φυσικά το κάνουν και άλλοι launchers ) και έχει και πολύ εύκολο Uninstall αντιγραφή του ios.
privateer Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Υπάρχει και το 4x hd http://www.skroutz.gr/s/1975772/LG-Optimus-4X-HD-P880.html στα ίδια κυβικά με το s3 και κατα πολλούς καλύτερη οθόνη Όχι και καλύτερη οθόνη το 4X. Με τόσο χάλια γωνίες θέασης... no thank you. Απο Android σε αυτά τα λεφτά μόνο S3. Πάντως βλέπω και το Ativ S στα 340 euro. Πολύ καλή περίπτωση και αυτή αν και άλλο λειτουργικό (WP8)
efo355 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Όχι και καλύτερη οθόνη το 4X. Με τόσο χάλια γωνίες θέασης... no thank you. Απο Android σε αυτά τα λεφτά μόνο S3. Πάντως βλέπω και το Ativ S στα 340 euro. Πολύ καλή περίπτωση και αυτή αν και άλλο λειτουργικό (WP8) Δεν έχεις πιάσει ποτέ σου το 4x hd Κανένας αποχρωματισμός και ίδιες γωνίες θέασης με το Ipad 3 μου. Οτι να ναι λέτε μερικοί.
privateer Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Ναι δεν το έχω πιάσει το Optimus 4X http://www.insomnia.gr/reviews/_/smartphones/lg-optimus-4x-r129 1
humanoid Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Στα άλλα να συμφωνήσω αλλά στο θέμα εγγύηση η lg είναι από τις καλύτερες εταιρίες και το κινητό αν είναι ευρωπαικό καλύπτεται. Η αυτονομία όντως δεν είναι καλή αλλά αυξημένες θερμοκρασίες εντάξει μόνο σε κανα βαρβάτο game. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι θετικό το Pure android που λες. Το πιο θετικό που έχει ο lg launcher είναι ότι μπορείς να έχεις σε φακέλους όλες τις εφαρμογές και όχι απλά χύμα ή αλφαβητικά ( φυσικά το κάνουν και άλλοι launchers ) και έχει και πολύ εύκολο Uninstall αντιγραφή του ios. Σωστό με τους φακέλους, απλά αισθητικά πιστεύω ότι χωλαίνει αρκετά. Γενικά το LG είναι καλή συσκευή -κανείς δεν το αμφισβητεί- αλλά νομίζω πως το Honor είναι ένα κλικ πάνω. Οι πρώτες εντυπώσεις όσων το έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον αυτό λένε - προσωπικά θα περιμένω να έρθει στη Wind και να το δω από κοντά για να αποφασίσω
efo355 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ναι δεν το έχω πιάσει το Optimus 4X http://www.insomnia.gr/reviews/_/smartphones/lg-optimus-4x-r129 Και είδες χάλια γωνίες θέασης; Είσαι σίγουρος ότι δεν είχες κανένα προβληματικό μοντέλο γιατί απλά αυτό που λες δεν ισχύει.
efo355 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Σωστό με τους φακέλους, απλά αισθητικά πιστεύω ότι χωλαίνει αρκετά. Γενικά το LG είναι καλή συσκευή -κανείς δεν το αμφισβητεί- αλλά νομίζω πως το Honor είναι ένα κλικ πάνω. Οι πρώτες εντυπώσεις όσων το έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον αυτό λένε - προσωπικά θα περιμένω να έρθει στη Wind και να το δω από κοντά για να αποφασίσω Εφόσον είσαι διατεθειμένος να περιμένεις θα κάνεις πολύ καλά. Μιλάμε για ποιοτικότατες συσκευές γενικά.
privateer Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Και είδες χάλια γωνίες θέασης; Είσαι σίγουρος ότι δεν είχες κανένα προβληματικό μοντέλο γιατί απλά αυτό που λες δεν ισχύει. Για να το αναφέρω εδώ αλλά και στο review εσύ τι λες? Το τι ισχύει άστο καλύτερα. Βάλτο δίπλα σε κινητά με καλές γωνίες θέασης (iphone 5, lumia 720, htc one, 808 κτλ) και μετά ξαναπες μου αν ισχύει ή όχι.
efo355 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μα σου λέω οτι το βάζω δίπλα από ipad 3 και δεν υπάρχει διαφορά. Θα πιστέψω εσένα και όχι αυτά που βλέπουν τα μάτια μου; Δεν παίζει να συμφωνήσουμε οπότε δν έχει και νόημα η κουβέντα.
humanoid Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Εφόσον είσαι διατεθειμένος να περιμένεις θα κάνεις πολύ καλά. Μιλάμε για ποιοτικότατες συσκευές γενικά. Όντως. Τελευταία ιδίως βλέπω ότι καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες και κάτι μου λέει ότι σύντομα θα σκαρφαλώσουν σε ακόμη υψηλότερη θέση. Για το honor 2 είδα και στο digitallife.gr ότι έχουν γράψει αποθεωτικά σχόλια και πείστηκα, για αυτό και λέω να περιμένω. 1
Chrisigia Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Όντως. Τελευταία ιδίως βλέπω ότι καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες και κάτι μου λέει ότι σύντομα θα σκαρφαλώσουν σε ακόμη υψηλότερη θέση. Για το honor 2 είδα και στο digitallife.gr ότι έχουν γράψει αποθεωτικά σχόλια και πείστηκα, για αυτό και λέω να περιμένω. Αποθεωτικά όπως το λες! Για να το δούμε κι από κοντά...
Millennium Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Καλά το συγκεκριμένο site σχεδόν πάντα καλά λόγια γράφει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα