Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά ψάχνω κινητό γύρω στα 300-350 ευρώ  άλλα έχω καιρό να ασχοληθώ με την αγορά τον κινητών  και δεν ξέρω τι παίζει αμα μπορείτε να μου προτείνετε κάτι να πιασουν τα λεφτά τόπο κυρίως   με λογισμικό  adroind  ψάχνω  ευχαριστώ προκαταβολικα

Δημοσ.

Προτείνω Huawei Honor 2 που κυκλοφορεί πριν το Πάσχα από Wind. Τετραπύρηνο, με 4,5" οθόνη 720p, 8άρα κάμερα και μπαταρία στα 2.150mAh. Όσο για την τιμή θα είναι στα 299 ευρώ...

Δημοσ.

Και από μένα Honor 2 εξαιρετικό και στα συν ότι θα έχεις εγγύηση από Wind  καθώς ότι και αν πάθει και όσο καιρό και αν χρειαστεί στο service σου δίνουν συσκευή να κάνεις την δουλειά σου !

Δημοσ.

Το honor 2 ΘΑ κυκλοφορήσει ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχει το εξαιρετικότατο optimus 4x hd στα 300-310 ευρώ.

Δημοσ.

και Optimus 4X HD είναι αρκετά καλό και από ότι βλέπω εδώ θα πάρει και jelly bean Το LG Optimus 4X HD αναβαθμίζεται σε Android Jelly Bean 4.1

Το έχει δώσει ήδη, αλλά δεν ενσωμάτωσε τους tegra drivers. Το κινητό είναι εξαιρετικό αλλά μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερο.Ελπίζουμε και σε άλλο update.

Αυτή τη στιγμή σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.

Όσο για το honor 2 πολύ καλό δείχνει αλλά κάτσε να κυκλοφορήσει να βγάλει και τα τυχόν κουσουρια του....ποτέ day one αγορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...