Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με DVR

nikolakakis
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από nikolakakis,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια,

εχω εγκαταστησει ενα συστημα καμερων και αντιμετωπιζω ενα προβλημα.θελω να μπορω να βλεπω μεσω του ιντερνετ το χωρο μου ζωντανα...με εναν υπολογιστη στο ιδιο δικτυο με το dvr μπορω να το χειριστω μεσω ενος browser (π.χ. ΙΕ,Chrome,κτλ.)..ομως οταν προσπαθω βαζοντας το ip του dvr σε ενα αλλο υπολογιστη που δεν ειναι συνδεδεμενος στο ιδιο δικτυο δεν μπορω να καταφερω τιποτα..οποιος μπορει ας με βηθησει.. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αν εννοεις να βλεπεις τις καμερες απο μακρια απο το Pc ενος φιλου τοτε

α.δεν θα βαλεις την 192.168.1.χ αλλα θα πρεπει να βαλεις thn wan ip που εχει.

β.θα πρεπει να σεταρεις dyndns στο καταγραφικο αλλιως δεν θα ξερεις ποια θα ειναι η νεα ip αμα κανει reboot το ρουτερ εκτος αν εχεις static η ζητησεις static.

γ.θελει Port forward στον ρουτερ για να παιξει.

δ, αν εχεις οτενετ θελει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια.

πουλινε θα πρεπει να ακολοθηθουν ολα τα βηματα που παραθετεις για να λειτουργήσει η απομακρυσμενη παρακολουθηση? αν θελω να χρησιμοποιησω καταγραφικο?

δεν θα αλλαξει κατι.ειτε τα σεταρεις στην καμερα απευθειας αμα ειναι Ip camera και τα υπολοιπα port forward dyndns στο ρουτερ η θα σεταρεις αυτα που χρειαζεται στο καταγραφικο.τα περισσοτερα ετσι και αλλιως θα γινουν στον ρουτερ.

Port forward.

dyndns κτλ.

πουλινε θα πρεπει να ακολοθηθουν ολα τα βηματα που παραθετεις για να λειτουργήσει η απομακρυσμενη παρακολουθηση? αν θελω να χρησιμοποιησω καταγραφικο?

σορρυ παιδια αλλα ξεκινησα ενα αλλο θεμα σχετικα με αυτο πριν λιγο μιας και δεν ειδα οτι απαντησατε σε αυτο..(οποτε παρακαλω καποιον διαχειρηστη να διαγραψει το αλλο ποστ..ευχαριστω πολυ)

σχετικα με το θεμα μας τωρα...το ρουτερακι που εχω ειναι το Linksys Spa-3102  και δεν μπορω να βρω καποια επιλογη για DDNS.οποτε βοηθηστε με σας παρακαλω γιατι ειμαι και λιγο ασχετουλης σε αυτα( 17 ειμαι ακομα..:) )

η συνδεση ειναι δορυφορικη..δεν ξερω κιολας αν παιζει ρολο..

δ, αν εχεις οτενετ θελει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια.

τα αλλα τα εκανες που σου ειπαν (port forward και dyndns) ?

port forward εκανα...αλλα δεν μπορω να βρω την επιλογη στο ρουτερ για να στελνει την ip στο dyndns (το no-ip κανει το ιδιο?)

Απ'ο,τι διαβάζω δεν υπάρχει υποστήριξη DDNS στο SPA-3102   :fear:

αρα ξεμεινα απο λυσεις..fuck..και τωρα τι κανουμε?ζητησα απο την εταιρεια να μου δωσει στατικη και μου ειπαν 30Ε το μηνα παραπανω...(για μαλ**** ψαχνουν)..αρα μου μενει μονο να παρω ενα αλλο ρουτερ με υποστηριξη dyndns ή υπαρχει και κατι αλλο??

σορρυ παιδια αλλα ξεκινησα ενα αλλο θεμα σχετικα με αυτο πριν λιγο μιας και δεν ειδα οτι απαντησατε σε αυτο..(οποτε παρακαλω καποιον διαχειρηστη να διαγραψει το αλλο ποστ..ευχαριστω πολυ)

σχετικα με το θεμα μας τωρα...το ρουτερακι που εχω ειναι το Linksys Spa-3102  και δεν μπορω να βρω καποια επιλογη για DDNS.οποτε βοηθηστε με σας παρακαλω γιατι ειμαι και λιγο ασχετουλης σε αυτα( 17 ειμαι ακομα.. :) )

η συνδεση ειναι δορυφορικη..δεν ξερω κιολας αν παιζει ρολο..

συνηθως ολα τα dvr εχουν επιλογη για dynds η No0ip μεσα οποτε μπορεις να το σεταρεις και εκει αμα θες.

port forward εκανα...αλλα δεν μπορω να βρω την επιλογη στο ρουτερ για να στελνει την ip στο dyndns (το no-ip κανει το ιδιο?)

Και το No-Ip το ιδιο ειναι αλλα η αφασια ειναι οτι νομιζω οτι πλεον και το Noip και το dyndns ειναι με χρεωση.

αρα ξεμεινα απο λυσεις..fuck..και τωρα τι κανουμε?ζητησα απο την εταιρεια να μου δωσει στατικη και μου ειπαν 30Ε το μηνα παραπανω...(για μαλ**** ψαχνουν)..αρα μου μενει μονο να παρω ενα αλλο ρουτερ με υποστηριξη dyndns ή υπαρχει και κατι αλλο??

μου φαινεται τραγικο αυτο το νουμερο.μαλλον επειδη ειναι δορυφορικο.γιατι σε adsl δεν ειναι ουτε 10 ευρω παραπανω.

μπορεις να κατεβασεις το dns updater να γινεται απο το pc σου αυτη η διαδικασια

απλα θα πρεπει να υπαρχει Pc εκει μονιμα ανοιχτο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...