Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα!

Εμενα στην τηλεοραση μου ειπαν οτι ειδαν τη διαφημιση, αλλα δεν συγκρατησαν τη μαρκα (ισως και εκει να μην ειπαν).

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Χαχα!</p>

<p> </p>

<p>Εμενα στην τηλεοραση μου ειπαν οτι ειδαν τη διαφημιση, αλλα δεν συγκρατησαν τη μαρκα (ισως και εκει να μην ειπαν).</p>

Κι εγω αν εβλεπα πιο πριν την Στικουδη στο Dancing δεν θα συγκρατουσα ουτε μαρκα ουτε τιμη!
Δημοσ.

ειδα κ εγω διαφημιση  απο την douve egberts(δεν ξερω αν το γραφω σωστα)

για καψουλες συμβατες με νεσπρεσσο στα σουπερμαρκετ.

βλεπω στις προσφορες για καφεδες να γινεται μαχη 

ελπιζω μονο να εχουν καλη ποιοτητα κ επιτελους να ριξει τις τιμες 

η νεσπρεσο

Δημοσ.

Για σήμερα από πλαίσιο.

Nikon Digital Camera L320 Black + Φορτιστής + Θήκη

στα 139€. Δεν ξέρω αν είναι όντως προσφορά. Κανείς να μας πεί αν αξίζει η κάμερα σε αυτά τα χρήματα?

Παντως εντελως πλασματικη η τιμη απο το δευτερο καταστημα στο skroutz μιας και παλαιοτερα το ειχε στα 156,00 ευρω.

Δημοσ.

εχετε υποψην οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχει καποιο καμμενο pixel.το αναφερω διοτι πετυχα πριν λιγες βδομαδες στο eshop ατομο που ειχε αγορασει ενα tablet το οποιο το εφερε πισω λογω καμμενου pixel και οι μακακες δεν το δεχοντουσαν πισω γτ πρεπει να ειναι ενας συγκεκριμενος αρθιμος και πανω καμμενων pixel για αντικατασταση,οποτε

καλο ειναι οταν τον παραλαβετε ή πριν την παραγγελεια ρωτηστε τι γινεται αν ειναι κατω απο το οριο,και στο κατω κατω,ανοιξτε το μπροστα τους για 1η φορα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...