Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την οπτικη την αυτη πολλες αληθινες προσφορες θα χαθουν απο το συγκεκριμενο thread γιατι πολλα μελη του forum θα διστασουν να γνωστοποιησουν και στους υπολοιπους τις προσφορες που εχουν βρει απο τον φοβο τους μην τους παρουν απο τα μουτρα καποιοι ή θα χασουν πολυτιμο χρονο στην προσπαθεια τους να τεκμηριωσουν την προσφορα, πολυτιμο χρονο ουσιαστικο παντα σε μια προσφορα που τρεχει σε στενο χρονικο οριο. Γιαυτο τον λογο μαλλον δημιουργηθηκε αυτο το thread βρηκα κατι που υποτιθεται οτι ειναι προσφορα, ειναι? αξιζει? Για να ελαχιστοποιησει οσο το δυνατον αυτην την απωλεια ενημερωσης σε θεματα προσφορων απο το αλλο thread προσφορες.
Και κατι ακομα εκτος απο την τιμη του προιοντος ειναι δεν ειναι προσφορα σε αυτην την τιμη, για μενα ειναι ποιο ουσιαστικο το ιδιο το προιον, αν ειναι καλο στην λειτουργια για το οποιο σκοπευω να το αγορασω. Κατι το οποιο μαθαινα απο αλλα μελη που το εχουν αγορασει, πολυτιμη πληροφορια που σε μενα ερχοταν μαζεμενη με μια κινηση. Κανενας ως ενας δεν μπορει να ξερει καλυτερα κατι απο τους πολλους. Γιαυτο αυτο που θεωρειται απο καποιους πλατιασμα σε ενα θεμα για καποιους αλλους ειναι χρησιμη ροη πληροφοριων που θα κρινει αν θα κανουν μια συγκεκριμενη αγορα ή οχι. Μια ροη πληροφοριων που θα υπαρχει οσο το δευτερο thread κραταει αρκετη ελαστικοτητα ως προς την λειτουργια του.

• Like 2
  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Κωτσοβολος εχει αυριο σε προσφορα(;) 40'' samsung led full hd με 333€.Δεν αναφερεται ποιο μοντελο ειναι αλλα το δημοσιευω επειδη 1.μπορει καποιος να ενδιαφερεται για μια τετοια αγορα κ να το ψαξει το πρωι περνωντας απο καποιο καταστημα και 2.η φθηνοτερη σ' αυτη τη διασταση στο skroutz κοστιζει 349€.

Δημοσ.

Νομίζω ταιριάζει στο θεμα

Τι ακριβώς ειναι αυτη η προσφορά? "SanDisk 64GB SATA 6GB/s"    600£ είναι δυνατόν!!!  93% έκπτωση 40,99£ τελική.

http://www.amazon.co.uk/dp/B007ZWLRSU/ref=pe_582761_41692751_pd_re_dt_dt6

Δεν υπαρχει καμια προσφορα Νικο http://www.skroutz.gr/s/2258332/Sandisk-64GB-SSD.html

Δημοσ.

Νομίζω ταιριάζει στο θεμα

Τι ακριβώς ειναι αυτη η προσφορά? "SanDisk 64GB SATA 6GB/s"    600£ είναι δυνατόν!!!  93% έκπτωση 40,99£ τελική.

http://www.amazon.co.uk/dp/B007ZWLRSU/ref=pe_582761_41692751_pd_re_dt_dt6

Είναι special edition με επιχρυσωμένα κυκλώματα γι αυτό και το RRP των 600 λιρών. :P :p :P

Δημοσ.

Ο Κωτσοβολος εχει αυριο σε προσφορα( ;) 40'' samsung led full hd με 333€.Δεν αναφερεται ποιο μοντελο ειναι αλλα το δημοσιευω επειδη 1.μπορει καποιος να ενδιαφερεται για μια τετοια αγορα κ να το ψαξει το πρωι περνωντας απο καποιο καταστημα και 2.η φθηνοτερη σ' αυτη τη διασταση στο skroutz κοστιζει 349€.

Αυτή είναι η TV για όποιον ενδιαφέρεται.

Δημοσ.

Αυτή είναι η TV για όποιον ενδιαφέρεται.

Full HD μεν αλλά με αυτά τα Hz....εχμ...καλά κάνουν και την σκοτώνουν πάντως. Βλέπω πλαίσιο και MM να ακολουθήσαν σε αυτή τη τιμή.

Δημοσ.

2 Τελευταία τεμάχια ασύρματα ακουστικά Phillips shc1300 στο Carrefour Νέας Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης στα 19€

Δεν το βάζω στις προσφορές μιας και είδα μόνο 2 Τελευταία κομμάτια

Δημοσ.

Να αναφέρω κάτι για τα συγκεκριμένα ακουστικά, πρέπει να'ναι σαν τα δικά μου αν κρίνω από τις φωτογραφίες, αν και τα δικά μου είναι αρκετά παλαιότερο μοντέλο. Είναι μεν ασύρματα, αλλά είναι με υπέρυθρη σύνδεση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει το μάτι να βλέπει στην κατεύθυνση που είσαι εσύ, αλλιώς έχει παράσιτα, μικρά ή μεγάλα ανάλογα με την γωνία που βρίσκεσαι σε σχέση με τον πομπό. Άσε που αν καθήσει κανείς ανάμεσα σε σένα και τον πομπό έχει white noise που επειδή παραδοσιακά τα ακουστικά τα βάζεις κάπως δυνατά μπορεί να σε ξεκουφάνει :-D . Προσωπικά το βρίσκω κομματάκι ενοχλητικό. Δηλαδή αν κάθομαι στο γραφείο και τα χρησιμοποιώ, αν θέλω να πάω στο κρεβάτι, πρέπει πρώτα να πάω και να τα στρέψω προς τα εκεί.

Δεν ξέρω αν έχουν βελτιώσει την κατάσταση στα επόμενα μοντέλα, το επισημαίνω πάντως να το έχει υπόψιν του όποιος ενδιαφέρεται..

• Like 1
Δημοσ.

Σωστή παρατήρηση. Τα "ματάκια" στον πομπό νομίζω ο,τι το προδίδουν. Πρέπει να είναι υπερύθρων που ισχύουν όλα τα παραπάνω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...