Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δικιο (μπορει) να εχεις αλλα εγω βλεπω  τυπους να αγοραζουν με πολλες αξιολογησεις. χαζοι ειναι?

Δημοσ.

δεν ειμαι πολυ μελος εδω

Γι'αυτο ειμαστε εμεις εδω που ειμαστε πολυ για να σε σωσουμε να μην χασεις τα χρηματα σου. :-)

δικιο (μπορει) να εχεις αλλα εγω βλεπω  τυπους να αγοραζουν με πολλες αξιολογησεις. χαζοι ειναι?

Δεν υπαρχουν τυποι. ;)

• Moderators
Δημοσ.

Νεος στην ενοτητα, νεος και στο ebay μαλλον ε;

2 αξιολογησεις εχει χθεσινες ο τυπος. Η μια λεει οτι παρελαβε (μαλλον "δικος του" ανθρωπος), η αλλη λεει οτι περιμενει να δει γιατι αργει η επιβεβαιωση της παραγγελιας.

Ολες οι αλλες ειναι απο το 2006 στα κινεζικα και προφανως αφορουν προιοντα εντελως διαφορετικα (adidas-nike βλεπω)

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Εχουν ορεξη για τζογο (αλλοι τα δινουν σε προπο κλπ) ή αλλοι ειναι νεοι στο ebay. 

Αντε να μην το σβησω, ας το στειλουμε στο "βρηκα κατι..." συμφωνα και με την σκεψη/προταση του katcos. 

• Like 1
Δημοσ.

Από χρήστη xxxxx - Βαθμολογία 9

Πάρα πολύ καλή ποιότητα ήχου και απομόνωση εξωτερικών θορύβων*, άνετη εφαρμογή στο αυτί, μακρύ καλώδιο**. Το βύσμα θα μπορούσε να ήταν και επίχρυσο, αλλά δεν πειράζει, αξίζει τα λεφτά του.

*τόσο καλή που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και ως ωτοασπίδες!

**θα μπορούσαν να το έχουν σε ασύμμετρο στυλ για να περνιέται πίσω από τον λαιμό.

Από χρήστη xxxxx - Βαθμολογία 5

ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΑΣΤΑ !

ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ .......

Δημοσ.
LENOVO IDEAPAD B575 E1-1500 279Euro Link.png Site: Link

Notebook Lenovo Ideapad με οθόνη LED LCD 15,6 ιντσών, επεξεργαστή AMD DUAL CORE E1-1500 στα 1.5GHz, 4GB RAM, σκληρό δίσκο 320GB, γραφικά AMD Radeon HD 7310Μ και λειτουργικό σύστημα FreeDOS

Κατασκευαστής LENOVO Κατασκευαστής CPU AMD Επεξεργαστής AMD DUAL CORE E1-1500 1.5GHz Τύπoς Μνήμης RAM DDR3 Μέγεθος RAM 4 GB

Αξιζει;Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα αυτη την περιοδο;

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά ό,τι και να πάρεις θα είναι πιο αργό και από το θάνατο.

Μόνο μεταχειρισμένο αν βρεις κάτι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...