Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οσο vfm και να ειναι, 16gb rom? Ελεος! Δεν θα επρεπε καν να βγαινει τετοια εκδοση. Αποψη μου " Σοβαρο κινητο πλεον δεν παιρνει sd για κανενα λογο" Οποτε το λιγοτερο 32gb. Εχει αρχισει και κανει χαζομαρες η xiaomi. Ενω καπου στην μεση εβγαζε κινητα κοσμιματα τωρα πειραζει τα κατω απο το καπο και παιζει με τις τιμες. Αμα σε μια λαμποργκινι της βαλεις ντεποζιτο 5 λιτρων χανει την μαγκια της. Επισης στην περιπτωση του mi max, εβγαλε λαμποργκινι με μικροτερη τελικη απο την προηγουμενη και κοστος μεγαλυτερο. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οσο vfm και να ειναι, 16gb rom? Ελεος! Δεν θα επρεπε καν να βγαινει τετοια εκδοση. Αποψη μου " Σοβαρο κινητο πλεον δεν παιρνει sd για κανενα λογο" Οποτε το λιγοτερο 32gb

Ξαναδες την τιμή του και σκέψου αυτό που είπες.

Διαφορετικά υπάρχουν πολλά ulefone, doogee, homtom, uhans, vernee, umi, leagoo κλπ κλπ κλπ που έχουν μοντέλα με χαρακτηριστικά που τα δίνουν με το κιλό. Αν σου φαίνεται ακριβό τότε μονόδρομος είναι τέτοιες εταιρίες για σένα.

Ξαναδες την τιμή του και σκέψου αυτό που είπες.

Διαφορετικά υπάρχουν πολλά ulefone, doogee, homtom, uhans, vernee, umi, leagoo κλπ κλπ κλπ που έχουν μοντέλα με χαρακτηριστικά που τα δίνουν με το κιλό. Αν σου φαίνεται ακριβό τότε μονόδρομος είναι τέτοιες εταιρίες για σένα.

Χιλιες φορες το leeco s3 x626 καλυτερο και φτηνοτερο. Αν τα βαλεις κατω, εχει το πανω χερι στα περισσοτερα χαρακτηριστικα του. Xiaomi εχουμε ολοι οικογενειακος φιλε μ, αλλα βλεπω διαφορα τελευταια που δεν μου αρεσουν.

• Like 1

Guys ειναι καποιος να μοιραστουμε εξοδα και priority? Σορυ για το οφ τοπικ

Τι να μοιράσετε;

Το ενα κομμάτι εχει 132 δολλαρια και 8 δολλαρια priority

Τα δυο κομμάτια εχουν 264 δολλαρια και 13,44 δολλαρια priority (αντι για 16). Δηλαδη να μπεις σε φασαρία και κόπο για 1,28 μεταφορικά;

Χιλιες φορες το leeco s3 x626 καλυτερο και φτηνοτερο. Αν τα βαλεις κατω, εχει το πανω χερι στα περισσοτερα χαρακτηριστικα του. Xiaomi εχουμε ολοι οικογενειακος φιλε μ, αλλα βλεπω διαφορα τελευταια που δεν μου αρεσουν.

Το πήρες και είσαι ικανοποιημένος από τα bugs και την έλλειψη υποστήριξης που έχει το μοντελο;

Γιατί εγώ το έχω και έχει άπειρα προβλήματα. Αν έχεις το χρόνο και την διάθεση να χάσεις χρόνο μπας και τα φτιάξεις οκ είναι καλύτερο.

Κάποιος που θέλει out of the box εμπειρία χρήσης μακριά.

Ήμουν υποστηρικτής της leeco αλλά πλέον δεν υπάρχει οπότε τι συζητάμε; τουλάχιστον στο xiaomi θα έχεις υποστήριξη.

• Like 1

νομίζω πρέπει να αλλάξει ο τίτλος (ξανά) και να φύγει και η λέξη "global". Αφού δεν έχει b20 τι σόι "global" είναι; Εγώ ξέρω global version είναι αυτά με b20 και αυτό δεν έχει.

Υπάρχουν μέρη ακόμα και ολόκληρες πόλεις (πχ Κομοτηνή, Αλεξ/πολη) που αν θες στην wind/q 4g πρέπει να έχεις b20 αλλιώς δεν έχει τίποτα (σε 4g πας στο τρισάθλιο 3g στην ίδια περιοχή). Φταίει δε φταίει η εταιρία αυτή είναι η κατάσταση.

• Like 3

νομίζω πρέπει να αλλάξει ο τίτλος (ξανά) και να φύγει και η λέξη "global". Αφού δεν έχει b20 τι σόι "global" είναι; Εγώ ξέρω global version είναι αυτά με b20 και αυτό δεν έχει.

Υπάρχουν μέρη ακόμα και ολόκληρες πόλεις (πχ Κομοτηνή, Αλεξ/πολη) που αν θες στην wind/q 4g πρέπει να έχεις b20 αλλιώς δεν έχει τίποτα (σε 4g πας στο τρισάθλιο 3g στην ίδια περιοχή). Φταίει δε φταίει η εταιρία αυτή είναι η κατάσταση.

Στην ονοματοδοσία της xiaomi εχει καθιερωθεί το global για τη rom και το international για τη συσκευή. 

Global ειναι η εκδοση rom που εχει περισσότερες γλώσσες και αυτό ερχεται απο "παλιότερα" που εβγαζε για ολα αγγλοκινεζικη rom και για κάποια εβγαζε ΚΑΙ mutlilanguage rom. Μετά αρχισε να βγαζει επισημα global roms για να πολλα κινητα.

Εσυ αναφερεσαι στην international version που εχει hardware για περισσότερες bands και ως target πωλησης εχει άλλες χώρες εκτός Κίνας. Μη νομιζεις όμως οτι international εχει απαραίτητα και την b20. Αλλο το ένα και αλλο το άλλο.

• Like 1

Όχι ακριβώς. Έχουμε τα εξής απο ονομασίες στα xiaomi συνήθως:

1. Global version (με b20, συνήθως)

2. Global Rom (χωρίς b20)

3. China version (χωρίς b20)

4. International version (χωρίς b20)

Οποτε 2+4 απλα έχει global rom το κινητό κ είναι η κινιζικη έκδοση, 3 έχει κινεζική rom και αυτό που θελουμε εμείς γράφει global version.

Τώρα υπαρχουν κινητά που ενω είναι global version (με ευρωπαϊκό φορτιστή) δεν έχουν την b20 (mi max 2, mi 6) οποτε προσοχή με αυτά :)

• Like 1

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν γράφω παραπάνω γιατί θα συγχωνευτεί με το τοπικ

http://www.insomnia.gr/topic/654084-κινητό-xiaomi-redmi-note-4-global-332-snapdragon-119€-banggood-teλοσ/page-1

Οριστε; Τι σχεση εχει αυτο το θεμα με θεμα ληγμενης προσφορας σε αλλη μαλιστα τιμη αλλα και εκεινο με διπλασια μνημη;

Πολυ σωστα, αλλαξα εγω τον τιτλο για να μην εχουμε παραπληροφορηση.

Edit, θυμιζω οτι ειμαστε στις προσφορες. Δεν ανοιγουμε θεμα αν δεν εχουμε πανω απο 10% διαφοράς απο τις επομενες τιμες. Και εδω ΔΕΝ εχουμε.

Μεταφερεται στο βρηκα κατι.

Επεξ/σία από matrixxx

Xiaomi Redmi Note 4 Clobal 3/32 Grey 125€ @Banggood

Το κινητό του τίτλου στα 125€ με priority direct mail για τις περισσότερες πιθανότητες αποφυγής τελωνείου.

Το χρώμα είναι Grey αλλά υπάρχει και σε Black με ελάχιστη επιβάρυνση +3€ στα 128€ για όσους το προτιμούν.

Έχει παίξει κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο και λίγο φθηνότερα στα 119€ εδώ αλλά το νήμα είναι κλειδωμένο και δεν μπορώ να το ενημερώσω.

Αν πρέπει να συγχωνευτεί με το άλλο νήμα ας συγχωνευτεί.

Η τιμή για το εν λόγο κινητό είναι καλή. 

Σκρούτζ απο 161€ χωρίς να συνυπολογιστούν τα μεταφορικά:

https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html

Ο κωδικός έκπτωσης είναι 11BGN4G32

Link καταστήματος:

https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1129991.html

θα προτιμούσα να το έπαιρνα από Ελλάδα με 36€ παραπάνω, για την ταχύτητα παράδοσης και την εγγύηση κλπ..

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...