Balrog Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Κανένα άλλο κουσούρι έχει; Εκτός από τον Mediatek, τo audio jack, τα 32GB μη επεκτάσιμη και την μέτρια κάμερα (του Χ820 είναι η κάμερα?)
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Και τα Ελληνικα της ρε Αλεκο ειναι αστα να πανε. Καλα κινητα δυνατα αλλα η υποστηριξη δεν υπαρχει και φυσικα οπως γραφει και ποιο πανω δεν εχει 800 που δουλευει 4G η Wind σε πολλα σημεια και η Voda
DrNick Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Κανένα άλλο κουσούρι έχει; Εκτός από τον Mediatek, τo audio jack, τα 32GB μη επεκτάσιμη και την μέτρια κάμερα (του Χ820 είναι η κάμερα?) Άλλος αισθητήρας και χωρίς οπτική σταθεροποίηση (OIS). Τίμιο φαίνεται για τα λεφτά του... 1
calico Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Από sar πως τα πάει ; Η μπαταρία δεν είναι και τόσο μεγάλη . Αξίζει ;
james01gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 το κινητό το έχω σε χρυσό μαζί με μία θήκη mofi που είχα πάρει εδώ και περίπου 1 χρόνο. ρωτήστε τους με ποια έκδοση θα έρθει καθώς δεν είναι όλες καλές και υπάρχει περίπτωση να μπλέξετε. εγώ το δουλεύω στα αγγλικά καθώς στα ελληνικά το μενού είναι λίγο τραγικό. το κινητό είναι γενικά καλό, καλή κάμερα (πραγματικά τι περιμένετε να πάρετε με αυτά τα χρήματα;;. η χωρητικότητα για εμένα (το 32άρι) έχω δεν μου δημιουργεί προβλήματα καθώς ούτε πολλές εφαρμογές έχω ενώ από φωτογραφίες και βίντεο κρατάω ότι θέλω και τα υπόλοιπα τα κάνω back up. η δική μου συσκευασία είχε αντάπτορα για τα ακουστικά αλλά πήγα και αγόρασα τα δικά του. τα βρίσκει κανείς εύκολα με κόστος κάτω από 10 δολλάρια. και μια ερώτηση. πόσοι φορτίζετε το κινητό και την ίδια στιγμή ακούτε από ακουστικά; εάν το κάνετε αυτό τότε δεν αγοράζετε το κινητό αυτό. το κινητό το έχω σε χρυσό μαζί με μία θήκη mofi που είχα πάρει εδώ και περίπου 1 χρόνο. ρωτήστε τους με ποια έκδοση θα έρθει καθώς δεν είναι όλες καλές και υπάρχει περίπτωση να μπλέξετε. εγώ το δουλεύω στα αγγλικά καθώς στα ελληνικά το μενού είναι λίγο τραγικό. το κινητό είναι γενικά καλό, καλή κάμερα (πραγματικά τι περιμένετε να πάρετε με αυτά τα χρήματα;;. η χωρητικότητα για εμένα (το 32άρι) έχω δεν μου δημιουργεί προβλήματα καθώς ούτε πολλές εφαρμογές έχω ενώ από φωτογραφίες και βίντεο κρατάω ότι θέλω και τα υπόλοιπα τα κάνω back up. η δική μου συσκευασία είχε αντάπτορα για τα ακουστικά αλλά πήγα και αγόρασα τα δικά του. τα βρίσκει κανείς εύκολα με κόστος κάτω από 10 δολλάρια. και μια ερώτηση. πόσοι φορτίζετε το κινητό και την ίδια στιγμή ακούτε από ακουστικά; εάν το κάνετε αυτό τότε δεν αγοράζετε το κινητό αυτό.
calico Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δεν βλέπω και μεγάλο ενδιαφέρον για το εν λόγω κινητό άρα μάλλον δεν...
gusdevelopers Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Original Xiaomi Mi Band 2 Smartband 15.03 euro https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_676923.html?wid=4 κουπονακι:BAND1025
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Αυτο πλεον παιζει συχνα (3-4 φορες το μηνα) στα 11-12 ευρω. (ο λογος οτι βγαινει το miband3, οτι εχουν βγει πολλα παρομοια μεχρι και με μετρηση πιεσης , συνεχη μετρηση παλμων και διαφορα αλλα καλουδια στα 15 ευρω κλπ). Δεν ειναι πλεον προσφορα στα 15 ευρω. 5
PoliospA Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Samsung UE49MU7002 49 + δώρο Samsung HWM360 Soundbar 999 € Samsung UE49MU7002 49 + δώρο Samsung HWM360 Soundbar κατεβαίνει έως 999 € ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΕΨΕ ΤΟ https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/172841-lg-55uj701v-55 εγώ πείρα ένα
vgeorgis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 παρα πολλες πληροφορίες , τόσες που δεν μπορώ να τις επεξεργαστώ .... link προσφορας?link τιμης ανταγωνισμου? link γενικα ? 1
fylatos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Για εμένα υπάρχει καλύτερη προσφορά το παρακάτω, σε λιγότερα χρήματα, με περισσότερες ιντσες, χωρίς δραματική διαφορά στο πάνελ https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/172841-lg-55uj701v-55
Προτεινόμενες αναρτήσεις