Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όποιος θα το αγοράσει για gaming καλύτερα να το συγκρίνει με τον ι3 8350Κ που βγήκε και θα έχουμε συγκριτικά στο ιντερνετ σε 3-4 ημέρες. Μπορεί να έχει 6 πυρήνες αντί για 4 αλλά έχω δει ότι ο 8350Κ τον πατάει στα defaults ενώ αν τους κλοκάρεις και τους 2 τότε η ψαλίδα ανοίγει κι'αλλο. 

Δημοσ.

όποιος θα το αγοράσει για gaming καλύτερα να το συγκρίνει με τον ι3 8350Κ που βγήκε και θα έχουμε συγκριτικά στο ιντερνετ σε 3-4 ημέρες. Μπορεί να έχει 6 πυρήνες αντί για 4 αλλά έχω δει ότι ο 8350Κ τον πατάει στα defaults ενώ αν τους κλοκάρεις και τους 2 τότε η ψαλίδα ανοίγει κι'αλλο. 

τρολλ??? λυπαμαι αλλα τα vs σε αλλο θεμα....

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

210 έχει στα σκρουτζομάγαζα :P

207 με μηδενικα μεταφορικα βλεπω απο Ελλαδα. Παραδοση 1-3 ημερες.  Ουτε 10% διαφορας δεν εχουμε και ασε που θα περιμενεις και 15 μερες να παραλαβεις απο αμαζον. Παθων πριν λιγες μερες με hdd που ηρθε μαλιστα και DOA-μεταχειρισμενος απο το απαραδεκτο πλεον αμαζον και τρωω χρονο (περα απο τις 20 μερες αναμονης μεχρι να παραλαβω) και δεσμευμενο επι τοσες μερες χρημα+τα μεταφορικα που πληρωσα στα Ελτα, στελνοντας τον πισω!

Δεν υπαρχει προσφορα λοιπον, δεν εχουμε το ελαχιστο 10% διαφοράς. Μεταφερεται στο "βρηκα κατι".

• Like 3
Δημοσ.

[Gimbal - Σταθεροποιητής] Smooth Q - 116 EURO από Gearbest

Zhiyun Smooth Q 3-axis Stabilization Gimbal

Με επιφύλαξη γιατί δεν γνωρίζω τι παίζει με τελωνείο, αλλά η τιμή σε σχέση με τα ελληνικά καταστήματα φαίνεται δελεαστική.

https://www.gearbest.com/gimbal/pp_620374.html

Δημοσ.

Ειναι κατασκευασμένο εξ'ολοκλήρου απο πλαστικο αλλα παιζει πολύ καλά.

Για τα λεφτά του ειναι εξαιρετικό. Ειναι το μικρό αδερφάκι του smooth 3. 

Εχει και εξαιρετική αυτονομια (gimbal + smartphone μαζί).

Δημοσ.

Ήταν και ίσως ειναι φτηνότερα στο banggood με το ανάλογο κουπόνι πριν λίγο καιρό.

Αν το βρω το κουπόνι θα το βάλω.

Δημοσ.

Απ ότι βλέπω δεν εχει επιλογή για αποστολή eu express απ το gearbesτ.οπότε είναι ρίσκο να φας τελωνείο

Στο Banggood έχει επιλογή για Priority direct mail αυτό είναι που αποφεύγει τελωνείο ?

Δημοσ.

Είναι πολύ καλό αλλά δεν θα ρίσκαρα τελωνείο-λόγω όγκου (εγώ το είχα πάρει από αγγλία πριν από λίγο καιρό)

• Moderators
Δημοσ.

Καμια προσφορα, ακριβως εκει φαινεται να ειναι η τιμη καταλογου, παντου ακριβως ιδια τιμη το βλεπω. 139$, ουτε δολαριο διαφορα απο τους αλλους ολους.

Δημοσ.

Ipad mini 3 16gb wifi Γερμανος 279 ευρω (τελευταια κομματια)

το tablet του τιτλου στα 279  ευρω στον Γερμανο

https://www.germanos.gr/product/apple-ipad-mini-3-wi-fi/20298758/

στο skroutz αυτη τη στιγμη υπαρχει μονο σε ενα καταστημα στα 420 ευρω

https://www.skroutz.gr/s/5591030/Apple-iPad-mini-3-WiFi-16GB.html

χαμηλοτερη τιμη στο ιστορικο 340 ευρω

• Moderators
Δημοσ.

2 ετων μοντελο. Το οτι εχει μεινει στα 420 σε 1 (αγνωστο σε μενα) μαγαζι δεν ειναι τιμη για συγκριση βεβαιως, τιμη καταλογου (προ διετιας) μου μοιαζει. Ειχε 336 πριν 2 χρονια, με αυτο στο μυαλο δυσκολα θα το παρει καποιος τωρα στα 279 πιστευω.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...