Billator Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 To συγκεκριμένο έρχεται και σκουριασμένο απο το gearbest Πήρα 3 για δώρο για ένα παιδάκι και τα πετάξαμε κατευθείαν. Και τα 3 σκουριασμένα. Το πιο πιθανόν από την υγρασία κατά την μεταφορά αλλά δεν έχει να λέει κ πάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν αξιζει στην τιμη αυτη, αυτη την εποχη. (και βεβαια ειναι "εκτος τεχνολογιας", ετσι και αλλιως δεν επρεπε να μπει σε δικο του θεμα). Μεταφερεται στο βρηκα κατι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 [GPU] Sapphire Radeon RX Vega 56 8GB 529ευρώ @ MustShop (Παρασκευή) Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για πτώση τιμής 32% στην Gpu του τίτλου. https://www.skroutz.gr/s/12834203/Sapphire-Radeon-RX-Vega-56-8GB-21276-00-20G.html Παραθέτω το link στο Skroutz, για άμεσο έλεγχο της επόμενης τιμής που για την ιστορία είναι περίπου 710 ευρώ. Καλή τύχη σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 αξιζει? ειμαι σε φαση να αγορασω gtx 1080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 σε αυτη την τιμη βρισκεις 1080... εχω freesynch monitor και περιμενα πως και πως αυτες τις καρτες αλλα το launch price τους ειναι απογοητευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Και στο caseking.de που κοίταξα τώρα, 509 την έχουν. Με τα μεταφορικά που είναι 20 ευρώ νομίζω, στα ίδια βγαίνει, άρα δεν το λες και προσφορά. Σε 4-5 μέρες την παίρνεις στα χέρια σου. https://www.caseking.de/en/sapphire-radeon-rx-vega-56-8192-mb-hbm2-gcsp-180.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 να τονίσω πως το mustshop αργει, τουλάχιστον εγω που ειχα παρει μνήμες κάνανε 15 μερες. μιας και ηταν κατόπιν παραγγελίας/ οποτε το caseking ειναι ποιο legit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 να τονίσω πως το mustshop αργει, τουλάχιστον εγω που ειχα παρει μνήμες κάνανε 15 μερες. μιας και ηταν κατόπιν παραγγελίας/ οποτε το caseking ειναι ποιο legit. Η βλακεία είναι πως δεν θυμάμαι αν τα μεταφορικά είναι 20 η 30. Ότι και να είναι πάντως απ τα 2, πάλι αξίζει. Είναι μαγαζάρα το caseking. ΥΓ. Έπεσε στα 522 στο mustshop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι χωρίς φυσικό κατάστημα το συγκεκριμένο, οπότε μεγάλη προσοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 ΥΓ. Έπεσε στα 522 στο mustshop. Επεσε, ανεβηκε, τελος παντων. Χθεσινη τιμη στο ιστορικο του σκρουτζ, λεει 518€. Επισης δεν ξερω για ποια προσφορα μιλαμε, 3 τιμες μονο απο μαγαζια μαλιστα αγνωστα δεν ειναι ικανα για να πιστεψει κανεις οτι το 710 ειναι η "κανονικη" τιμη της. Οριστε ποσο εχει εξω: Το κλειδωνω και το μεταφερω στο "βρηκα κατι", δεν υπαρχει προσφορα και δεν ξερω καν αν θα παραλαβει καποιος σε αυτη την τιμη, μια τιμη που ειναι πολυ υψηλη για να πειραματιστει αλλωστε καποιος. Τελος να πουμε οτι ειναι πολυ φρεσκο προιον ημερων, πιθανοτατα σε ενα μηνα να εχει σταθεροποιηθει και στα 400 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Amd Ryzen 5 1600 (190)με τα μεταφορικα απο amazon.fr η τιμη περιλαμβανει και τα μεταφορικα ,απο ελλαδα για αμεση παραδοση ειναι περιπου 214 ευρω. https://www.amazon.fr/gp/product/B06XNRQHG4/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 210 έχει στα σκρουτζομάγαζα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 μικρή διαφορά για να μη το πάρεις απο Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 210 έχει στα σκρουτζομάγαζα εαν και εφοσον εχουν διαθεσιμοτητα ,οπως αναφερουν εχει αναμονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 εαν και εφοσον εχουν διαθεσιμοτητα ,οπως αναφερουν εχει αναμονη Εδώ και 2 μήνες είναι σ αυτή την τιμή σχεδόν. Μην ξεχνάμε πως είναι ο πιο vfm επεξεργαστής και γιαυτό δεν υπάρχουν πολλά κομμάτια. Τουλάχιστον 10 γνωστοί μου έχουν πάρει τον 1600 τον τελευταίο μήνα επειδή έπεσε στα 200. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις