cpgr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ναι οτι ποιο αθλιο για τριποδο πραγματικα δεν αξιζει..εστω και για 1-2 φορες να θες να κανεις τη δουλεια σου θα σου σπαει τα νευρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Βλεπω οτι ειναι κοινη η γνωμη. Μεταφερεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 GPU Yeston RX580 4GB @ Gearbest 292€ μεχρι 28/8 Για ποιον ενδιαφερεται, απο το γνωστο καταστημα. Ειναι η εκδοση με τα 4GB RAM, και βγαινει στα 292€ με EU Express για αποφυγη τελωνειου. Σαν υλοποιηση φαινεται καλη. Για οποιον ενδιαφερεται και θελει να αγορασει απο Gearbest η τιμη μου φαινεται καλη. https://www.gearbest.com/graphics-video-cards/pp_684595.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Προς ενημέρωση απλά, μετά από παραγγελία κινητού από Gearbest με eu express τλκ για κάποιο λόγο δεν μπορούσαν να το στείλουν με αυτή τη μέθοδο και μου δώσανε 2 επιλογές: να ακυρώσω την παραγγελία ή να παραγγείλω με την κλασική register μέθοδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Οταν στα ιδια λεφτα παιρνεις την 8GB πχ σε GIGABYTE, που ακριβως βρισκεται η προσφορα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Υπάρχει RX580, σε αυτή την τιμή; Προσωπικά δεν θα ρίσκαρα αγορά κάρτας γραφικών από Κίνα. Όσο σκέφτομαι οτι πριν απο 10 μήνες είχα αγοράσει την RX480 στα 240ε, καταλαβαίνω ότι δεν ειναι καθόλου καλή περίοδος για καινούργια κάρτα. Μόνο αν έχει ξεμείνει κάποιος λόγο καινούργιου κουτιού, η λόγο βλάβης αξίζει να αγοράσει γενικά... αλλιώς είναι από τις λίγες φορές που αυτό που λέμε να περιμένω καλύτερα, βγάζει νόημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Οταν στα ιδια λεφτα παιρνεις την 8GB πχ σε GIGABYTE, που ακριβως βρισκεται η προσφορα;Που τη βρίσκεις τοσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Undertaker25 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Επειδή από gearbest δεν έχω αγοράσει ποτέ τίποτα και το έμαθα πρόσφατα, είναι αξιόπιστο? Και οι κάρτες yeston, maxsun και onda τι φάση? Πρώτη φορά τις ακούω. Ρωτάω εδώ για να μην ανοίγω καινούριο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Κλειδωνει λοιπον και μεταφερεται στο βρηκα κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesDimi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Laptop Asus Vivobook AMD-E2 7110 / 4GB Ram / 500GB HDD / 15.6'' / 296E media markt https://www.mediamarkt.gr/el/product/_asus-vivobook-x540ya-xx008t-dual-core-e2-7110-4gb-500gb-1202121.html Παιδιά συμφέρει? Το θέλω για μικροδουλειές ως προγραμματιστής Java και web development και για την σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LF21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Το συγκεκριμένο δεν είναι προσφορά και σίγουρα δεν αξίζει με τίποτα τα 300€! Ο επεξεργαστής είναι πολύ αργός ακόμα και για τα βασικά: https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+E2-7110+APU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesDimi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το Feedback! Ήμουν έτοιμος να το πάρω! Άρα να το σβήσω το post? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakisCE Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Συμφωνώ με την κριτική, και ειδικα για java που τα ide δεν είναι και τα πιο ελαφριά, δεν συνίσταται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techlink Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μην το διανοηθεις, θα το μετανιωσεις, σερνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos44 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Xiaomi Yeelight Smart Light Strip στα 29$ Καλησπέρα η Led ταινία του τίτλου σε πολύ καλή τιμή. Την έψαχνα την τελευταία εβδομάδα για να την βάλω πίσω από την οθόνη του υπολογιστή μου. https://www.gearbest.com/smart-lighting/pp_424884.html?wid=21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις