Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταλαβαίνετε ότι είναι καθαρά για λόγους ασφαλείας, έτσι ώστε ο φιλικός τζιχαντιστής της γειτονιάς σας® να μη μπορεί να στέλνει φορτωτικές εκρηκτικά και μαχαίρια για να σφάζει κόσμο;

Μάθαμε μια λέξη και την κοπανάμε από εδώ και από εκεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Διάβασα στο προηγούμενο θέμα για ένα κολπάκι να γλυτώσεις τελωνείο από Κίνα, υπάρχει αντίστοιχο από Αμερική ???

Εσύ παραγγέλνεις μόνο. Το προϊόν είναι στην αποθήκη του πωλητή απ΄όπου αγοράζεις. Έστω ότι η αποθήκη του πωλητή είναι στην Κίνα. Επιλέγεις φυσικά σαν αποστολή την αποθήκη της S&S στην Κίνα. Η δ/νση πρώτου παραλήπτη είναι πάντα η αποθήκη S&S .. αλλιώς πως θα το φέρουν ελλάδα?  :-D    

Εφ όσον έχουμε επιλογη για τοπική πρώτη αποστολή, εννοείται επιλέγουμε τοπικά. Γιατί αν το στείλουμε εμείς από Κίνα στην αποθήκη της S&S στην UK θα περάσει πρώτα από το τελωνείο και μετά θα πάει στην αγγλική διεύθυνση. Σκοπός μας είναι να μην περάσει τους τελώνες.

Το αντικείμενο δεν περνάει τελωνείο ποτέ εφ όσον η πρωτη αποστολή μεταξύ πωλητή και S&S γίνει τοπικά.

Αγορά από Κίνα. Επιλέγουμε στο site αγοράς την δ/νση της αποθήκης S&S στην Κίνα. 

Πάει το δέμα τοπικά. Αυτοί το ζυγίζουν και στέλνουν τον λογαριασμό με ειδοποίηση.

Πληρώνουμε τα έξοδα αποστολής βάση του βάρους του δέματος.

Μας στέλνουν αριθμό αποστολής να κάνουμε χάζι στην διαδρομή.

Το δέμα φεύγει από Κίνα και πάει UK.Μεταξύ των χωρών υπάρχει ατέλεια οπότε δεν περνάει από τελωνείο

Αυτοί το βάζουν στο αεροπλάνο μαζί με άλλα και το στέλνουν ελλάδα.

Επίσης δεν περνάει απο τελωνείο γιατί πλέον έρχεται από UK.( Όταν δεν θα υπάρχει σύνδεση με την ένωση λογικά θα βρούνε άλλο τρόπο.)

Το παραλαμβάνει η Γενική Ταχυδρομική που χρεώνει επιπλέον ΦΠΑ ( όχι στο σύνολο της αγοράς μόνο σε ότι πληρώσαμε στην S&S) και μας το παραδίδει αφού την πληρώσουμε και αυτήν.

Καταλαβαίνετε ότι είναι καθαρά για λόγους ασφαλείας, έτσι ώστε ο φιλικός τζιχαντιστής της γειτονιάς σας® να μη μπορεί να στέλνει φορτωτικές εκρηκτικά και μαχαίρια για να σφάζει κόσμο;

Μάθαμε μια λέξη και την κοπανάμε από εδώ και από εκεί.

Παιδιά μην επεκταθούμε άλλο στο Identity theft όπως και στο παλιότερο θέμα. Αν πιστεύετε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να δίνετε έτσι χαλαρά φωτοτυπία της id σας μέσω internet τότε προχωρήστε...

Γνώμη μου πάντως να το ψάξετε λίγο το όλο θέμα με το Identity theft την έχει πατήσει πάρα πολύς κόσμος. Την έχω μάθει εδώ και καιρό την λέξη αυτή φίλε, και έχοντας ζήσει αρκετά χρόνια εξωτερικό έχω φίλους που το έχουν ζήσει στο πετσί τους το Identity theft και θα τρέχουν μια ζωή...

Ο Τζιχαντιστής έχει ήδη κλεμμένες ταυτότητες και θα μπει με αυτές στην υπηρεσία αυτή αν γουστάρει και θα τρέχει ο φουκαράς μετά που του κλέψανε τα στοιχεία

Τελικά αξίζει το συγκεκριμένο; Να κάνουμε συνδρομή;

Για 1 ευρο ; δωσε εσυ ταυτοτητα στα λαθρό και αμα γινει καμια βρωμια με τα στοιχεια σου αντε μετα να εξηγησεις στους ασφαλιτες οτι δεν εχεις καμια σχεση :-D

• Like 1

Samsung galaxy S8 679 & S8+ 779 ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Δεν έχω σκοπό να πάρω κανένα So όποιος θέλει ας το πάρει.

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ WHAT?S UP STUDENT! ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΩΡΑ 150€ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ 4G+ SMARTPHONES SAMSUNG GALAXY S8 Ή S8+, ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 679€ & 779€ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ COSMOTE Ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 30/6, ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ 1-7M6NCZD ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ & ΕΠΩΦΕΛΗΣΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!

Σιγά τι προσφορά αλλά είναι από Ελλάδα και θα είναι ελληνικής αντιπροσωπείας

Λογικα θα ισχυει σε οσους εχουν φοιτητικο (εξου και το WHAT?S UP STUDENT) και πρεπει να ναι μοναδικος ο κωδικος για το καθενα..

Ναι για 1 άτομο είναι ο κωδικός και δεν νομίζω να μη μπορεί να το χρησιμοποιήσετε.

Τον κωδικό τους λες και φαντάζομαι δεν θα ζητήσουν κανένα πάσο ή κάτι άλλο.  

To λες και μόνος σου φίλε μου, από 590 με τα μεταφορικά 

https://www.skroutz.gr/s/11140286/Samsung-Galaxy-S8-64GB.html

Δεν υπάρχει καμία προσφορά!

Είναι το φθηνότερο Samsung Galaxy S8 GR

Και ο Κώτσος τα δίνει με 80.000 και 100.000 πόντους αντίστοιχα με κάρτα alpha bonus. Οι πόντοι αντιστοιχούν σε 200 και 250 ευρώ αντίστοιχα έκπτωση απο μελλοντική αγορά από κωτσόβολο!

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/170679-samsung-galaxy-s8-midnight-black-64gb

Για 1 ευρο ; δωσε εσυ ταυτοτητα στα λαθρό και αμα γινει καμια βρωμια με τα στοιχεια σου αντε μετα να εξηγησεις στους ασφαλιτες οτι δεν εχεις καμια σχεση :-D

Δεν δίνω κανένα στοιχείο και τελείωσε :)

• Like 1

Αν και εγώ ΔΕΝ πρόκειται να το κάνω, η εταιρεία πίσω από την υπηρεσία φαίνεται legit.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Aramex

Ακόμα και legit να είναι η εταιρεία. Τα στοιχεία σου θα είναι κλειδωμένα η θα μπορεί ο κάθε υπάλληλος να έχει πρόσβαση; Πολλές περιπτώσεις id theft έχουν γίνει από υπαλλήλους/πρώην υπαλλήλους εταιρειών που έχουν πρόσβαση σε τέτοια στοιχεία.

Για να μην αναφερθώ σε hacking γιατί ΟΚ αυτό είναι λίγο τραβηγμένο...αλλά έχει συμβεί και αυτό.

Δεν λέμε ότι σώνει και καλά θα συμβεί η ότι η εταιρεία θα σας την κάνει την ζημιά, αλλά λίγο προσοχή σε τέτοια θέματα δεν βλάπτει, ειδικά με τα τόσα κρούσματα id theft που έχουν γίνει

Προσπαθώ να κάνω εγγραφή και δεν μου βγαίνει έχει σαν επιλογή τρεις χώρες μόνο Botswana, Kenya και South Africa. Μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα η σελίδα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...