ktiniatros81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Συνδρομή Shop and Ship εφ' όρου ζωής 1$ Το shopandship είναι υπηρεσία αποστολής στην διεύθυνσή σας μέσω 18 εικονικών διευθύνσεων σε διάφορες χώρες. Πρακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν θέλουμε να αγοράσουμε κάτι και ο πωλητής δεν στέλνει Ελλάδα. Χρησιμοποιείτε κατά την εγγραφή στο https://www.shopandship.com/en/signup/profile τον κωδικό SNS1JUNE και κάνετε συνδρομή εφ' ορου ζωής με κόστος 1$ αντί 45$ κανονικής τιμής. Μου ήρθε email από το PayPal για την προωθητική ενέργεια. Σημαντική λεπτομέρεια για κάποιους μπορεί να είναι πως μετά την εγγραφή πρέπει να τους στείλεις κάποιο id (ταυτότητα, δίπλωμα).
cdrov Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Το έκανα το πρωί είδα ότι έχει χαμηλές τιμές σε σχέση με άλλες υπηρεσίες forwarding περίπου 7€ αν θυμάμαι καλά το κιλό
NewGascp Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ναι, μου ήρθε και εμένα το mail. Αν κάποιος φίλος γνωρίζει τι και πώς αν θέλει ας μας ενημερώσει μιας και ακούγεται πολύ ενδιαφέρων.
paylidis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 μολις μπηκα να το γραψω και εγω σαν θέμα... αξιζει ωστόσο;;
dali13gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Εγώ μπήκα να κάνω εγγραφή και μου βγάζει στις χώρες μόνο τρεις αφρικανικές...
manosmanos13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Που βλεπουμε αν εχουμε συνδρομη; γιατι νομίζω την ειχαμε παρει free πιο παλια....
ktiniatros81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Εγώ μπήκα να κάνω εγγραφή και μου βγάζει στις χώρες μόνο τρεις αφρικανικές... Μάλλον μας πήραν πρέφα...και μένα αρχικά έτσι μου έβγαζε και μπήκα έκανα εγγραφή από κινητό που τα έβγαζε σωστά.
cdrov Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Εγώ μπήκα να κάνω εγγραφή και μου βγάζει στις χώρες μόνο τρεις αφρικανικές... Μην πας από το link του email αλλά από την αρχική σελίδα και κάνε sign up
Questioner Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Παλιότερη προσφορά με free membership εδώ (για όσους θέλουν περισσότερες πληροφορίες). 3
geofak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ισχυει παντως ακομα ο κωδικος του παλιου ποστ SNSFORFREE για μηδενικη εγγραφη. 2
Avatar_GR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Είναι αυτή η υπηρεσία που είχε αναφερθεί και παλιότερα που για να σε γράψουν θέλει φακέλωμα με σκαναρισμένα διαβατήρια/ταυτότητες κτλ κτλ;;;
s2117 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Είναι αυτή η υπηρεσία που είχε αναφερθεί και παλιότερα που για να σε γράψουν θέλει φακέλωμα με σκαναρισμένα διαβατήρια/ταυτότητες κτλ κτλ;;; ναι... 1
Avatar_GR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ωραία. Καλό φακέλωμα λοιπόν σε όσους μπουν στην υπηρεσία. Και αν δείτε κανέναν Νιγηριανό/Πακιστανό να κυκλοφορεί με το ονοματεπώνυμο σας και την ταυτότητα/διαβατήριο σας....μην αναρωτηθείτε τι και πως έγινε. Ούτε αν βρεθείτε ξαφνικά με δάνεια στο όνομα σας σε τράπεζες στην Ελβετία, νησιά Κέιμαν, η στο Ουζμπεκιστάν.... Όποιος θέλει να διαβάσει περισσότερα ας googlάρει identity theft Καλή συνέχεια από εμένα και καλή τύχη. 5
someone- Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ισχυει παντως ακομα ο κωδικος του παλιου ποστ SNSFORFREE για μηδενικη εγγραφη.μολις εκανα και τη δεχτηκε κανονικα χωρις χρεωση. Ωραία. Καλό φακέλωμα λοιπών σε όσους μπουν στην υπηρεσία. Και αν δείτε κανέναν Νιγηριανό/Πακιστανό να κυκλοφορεί με το ονοματεπώνυμο σας και την ταυτότητα/διαβατήριο σας....μην αναρωτηθείτε τι και πως έγινε. Όποιος θέλει να διαβάσει περισσότερα ας googlάρει identity theft Καλή συνέχεια από εμένα. ναι ισχυει. σταρβωσα λιγο οταν ειδα θελει φωτο διπλωμα κτλ. δε το προχωραω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις