Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το τηλεφωνο αυτο στη worldwide εκδοση που το ειχα εγω με το 2.3 ghz ηταν τερας!!!

Δεν κολλησε ποτε του...

Αν δε το εχανα δε θα το αλλαζα για 2 χρονια ακομα αν επιβιωνε....

Το προτεινω με κλειστα τα ματια στα λεφτα αυτα!!!!!

4 γιγα ραμ, κτηναρα με συνεχη update...

τηλεφωναρα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Wind 10gb με 5€ για 30 νύχτες.

Μόλις μου ήρθε μήνυμα σε f2g με τη συγκεκριμένη προσφορά. Το ωράριο είναι 22:00-08:00 και για να το πάρουμε στέλνουμε GB στο 12000.

• Like 1

Ακόμα θυμάμαι εποχές 2006 (ίσως και νωρίτερα) που με 3 ευρώ είχες απεριόριστο ιντερνετ με wind και έκανες ό,τι ήθελες. Άλλα tethering είχαν παιχτεί τότε :P 

το χρυσό international έχει 88,54ευρώ

ναι αλλα αν δεις στην περιγραφή στην μεν International version ΔΕΝ εχει την 800 (B20), στη δε global version την εχει αλλά εχει 103 ευρω

Δεν αξίζει το ρισκο του τελωνείου + ζημιας/φθοράς/κλοπης και την αναμονή νομιζω για 29€ διαφορά

http://www.skroutz.gr/s/11334248/Xiaomi-Redmi-4a-32GB.html

Βασικά ειναι διαφορετικά κινητα. 

Αυτό που φέρνει η infoquest ΔΕΝ ειναι το global με την 800αρα αλλά η international έκδοση, άρα υπάρχει διαφορά τιμής.

Για το θέμα τελωνείο, εγγύηση, κλπ συμφωνώ μαζί σου, αλλά κάθε ένας διαλέγει και επιλέγει. 

Ξέρει κανένας πώς τα πάει το κινητό από θέμα διάρκειας ζωής της μπαταρίας;

Επίσης, βλέπω οτι έχει MIUI 8, αλλά δεν είμαι σίγουρος σε ποια έκδοση του Android αντιστοιχεί αυτό το λειτουργικό. Είναι η νεότερη έκδοση του Android; Αν δεν είναι, τότε δίνει η Xiaomi updates για νεότερες εκδόσεις του android;

Ξέρει κανένας πώς τα πάει το κινητό από θέμα διάρκειας ζωής της μπαταρίας;

Επίσης, βλέπω οτι έχει MIUI 8, αλλά δεν είμαι σίγουρος σε ποια έκδοση του Android αντιστοιχεί αυτό το λειτουργικό. Είναι η νεότερη έκδοση του Android; Αν δεν είναι, τότε δίνει η Xiaomi updates για νεότερες εκδόσεις του android;

Η MIUI 8 μπορεί να είναι από 5.1 μέχρι και 7.1. Αν πας σε developer έκδοση θα παίρνεις updates κάθε εβδομάδα. Το συγκεκριμένο κινητό έχει την Android 6.0.

• Like 1

Η MIUI 8 μπορεί να είναι από 5.1 μέχρι και 7.1. Αν πας σε developer έκδοση θα παίρνεις updates κάθε εβδομάδα. Το συγκεκριμένο κινητό έχει την Android 6.0.

Ευχαριστώ! Να υποθέσω ότι θα υπάρχει μέθοδος για root/update σε android 7, σωστά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...