Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γνώμη μου (προσωπική) σαν συλλέκτης τέτοιων σκουπιδιών ( :P), ότι ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ προσφορά στα παραπάνω!
Προσφορά για παράδειγμα στο public ήταν αυτό εδώ που είχε πριν λίγο καιρό και μάλιστα με πολλά κομμάτια σε απόθεμα --->> http://www.public.gr/product/gaming/games/ps4/batman-arkham-knight-memorial-edition-ps4-game/prod7600387pp/

Δημοσ.

Γνώμη μου (προσωπική) σαν συλλέκτης τέτοιων σκουπιδιών ( :P), ότι ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ προσφορά στα παραπάνω!

Προσφορά για παράδειγμα στο public ήταν αυτό εδώ που είχε πριν λίγο καιρό και μάλιστα με πολλά κομμάτια σε απόθεμα --->> http://www.public.gr/product/gaming/games/ps4/batman-arkham-knight-memorial-edition-ps4-game/prod7600387pp/

Αυτό ναι.

το είχα τσιμπήσει.

Τώρα παίζει και σε άλλα μαγαζιά στην ίδια τιμή.

Στα ΜΜ έχουν απόθεμα.

• Moderators
Δημοσ.

2-3 που κοιταξα τα βρισκω αλλου φτηνοτερα. Αν υπαρχει καποιο που αξιζει και ειναι πραγματικη προσφορα ανοιξτε θεμα για εκεινο (ή εκεινα).

Οπως γραφουμε και στο θεμα με τις οδηγιες δεν επιτρεπονται γενικα θεματα-νιουζλετερς-"διαφημισεις". Ενας ξερος συνδεσμος με 32 προιοντα που καποια (περισσοτερα,  λιγοτερα ή ολα, δεν εκατσα να ψαξω) υπαρχουν αλλου φτηνοτερα ή στην ιδια τιμη δεν εχει θεση συμφωνα με τις οδηγιες αυτες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρες. Αύριο κάνει εγκαίνια το mediamarkt στην Πάτρα. Σίγουρα θα παίξουν προσφορές. Κάτι έχει πάρει το αυτί μου για τηλεοράσεις. Τι έχει γίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις σε άλλα καταστήματα; Όποιος ξέρει να ενημερώσει. Ακόμα δεν έχω δει κάτι στο site ή φυλλάδια. 

Δημοσ.

Μπουνιές για μία τηλεόραση κτλπ γνωστά :P

Ήδη έπρεπε να είσαι απ έξω με σκηνή να κατασκηνώσεις για να πιάσεις καλή θέση.

Btw έτσι για την ιστορία αν πας αύριο βάλε καμία προσφορά να δούμε τι έπαιξε στο κατάστημα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Aυτο ειναι με 16GB και δεν εχει ξεμείνει σχεδον πουθενα (περσινο μοντελο,). Το 32αρι rom εχει σε 2-3 μαγαζια 134 ευρω.

Δεν το βλεπω για (ιδιαιτερη; ) προσφορα με βαση αυτο.

Δημοσ.

Aυτο ειναι με 16GB και δεν εχει ξεμείνει σχεδον πουθενα (περσινο μοντελο,). Το 32αρι rom εχει σε 2-3 μαγαζια 134 ευρω.

Δεν το βλεπω για (ιδιαιτερη; ) προσφορα με βαση αυτο.

Το 32αρι ROM στα 134€ αξίζει; Πως τα παει το κινητό απο άποψη μπαταρίας κ υποστήριξης της 800αρας μπάντας; Υπαρχει custom rom με νεότερη έκδοση android; Υπάρχει κάποιος που να το έχει;
  • Moderators
Δημοσ.

Oχι, δεν το ανεφερα ως προσφορα, αλλα πού βρισκεται η τιμη για να εχετε μια εικονα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...