Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ξαναγίνει η αυτή η συζήτηση σε 2-3 μήνες θα έχεις δίκαιο :) 

Τώρα αν βάλεις την διαφορά στο ΦΠΑ που θα έχει + τα μεταφορικά θα δώσεις ένα τουλάχιστον 100ευρω παραπάνω για i5/gtx 1050 laptop αλλά συμφωνώ σε αυτό αν κάποιος μπορεί να περιμένει ας περιμένει.

Δημοσ.

προσφορά θεωρείται γιατι απλα στα 899 δεν υπάρχει άλλο μηχάνημα αυτήν την στιγμή με αυτα τα χαρακτηριστικά στην Ελλάδα και οσο άφορα τα γραφικά το μηχάνημα παίζει άνετα crysis 3  HIGH σε ολα FHD  και στο lagonika.gr  προσφορά το έχει όποτε μάλλον προσφορά ειναι το θέμα ειναι οτι δεν εχει κατι αλλο σε αυτα τα χαρακτηριστικά την δεδομένη στιγμή που μιλάμε  

Δημοσ.

Κάτοχος του. Πολύ πιο σταθερό από το Router Mini και φυσικά το range πολύ μεγαλύτερο.

Το πιο απαιτητικό ίσως ήταν να streamάρω μέσω Steam link σε FHD και δεν είχα κανένα πρόβλημα 2-3 κοψιματάκια.

Δεν υπάρχει τελευταίο αγγλικό firmware εκτός από ένα παλιό "πειραγμένο".

Δεν είναι δύσκολο στο πρώτο σετάρισμα και μετά ο chrome κάνει το translation και όλα καλά.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ADSL router! 

• Like 2
Δημοσ.

Σε αυτή την τιμή δεν το λέω και προσφορά γιατί 3 μήνες τώρα η τιμή του είναι πέριξ των τριάντα ευρώ και χαμηλότερα.Τώρα όσον αφορά σαν ρούτερ το μηχάνημα "κεντάει".Δεν υπάρχει καλύτερο κάτω από τα διπλάσια τουλάχιστον χρήματα.Εξαιρετική εμβέλεια, σταθερή σύνδεση και πάρα πολλές ρυθμίσεις,τόσο για γνώστες όσο και για αρχάριους.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα με εκνευρίζει και αποτρέπει το γεγονός ότι πρέπει να τα κάνεις pair με mi account και να δίνεις στη xiaomi πρόσβαση παντού. Είναι τραγικό

• Like 1
Δημοσ.

Κάτοχος του. Πολύ πιο σταθερό από το Router Mini και φυσικά το range πολύ μεγαλύτερο.

Το πιο απαιτητικό ίσως ήταν να streamάρω μέσω Steam link σε FHD και δεν είχα κανένα πρόβλημα 2-3 κοψιματάκια.

Δεν υπάρχει τελευταίο αγγλικό firmware εκτός από ένα παλιό "πειραγμένο".

Δεν είναι δύσκολο στο πρώτο σετάρισμα και μετά ο chrome κάνει το translation και όλα καλά.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ADSL router! 

Και τι ειναι? Repeater? Thanks

Δημοσ.

Καλό μηχανάκι... αν είχε έστω και μια Gigabit θύρα ώστε να μπορεί ο κάτοχος να εκμεταλλευτεί τις ταχύτητές του σε ένα τοπικό δίκτυο, θα πουλούσε τρελλά σε αυτήν την τιμή... 

• Like 1
Δημοσ.

δεν παίρνει openwrt σαν το προηγούμενο? το έχω περάσει στο mini wifi και έχω ελληνικά στο interface δεν χρειάζεται την εφαρμογή και έχω και adblock που σημαίνει τέρμα η διαφημίσεις σε ολο το δίκτυο μου

Εμένα με εκνευρίζει και αποτρέπει το γεγονός ότι πρέπει να τα κάνεις pair με mi account και να δίνεις στη xiaomi πρόσβαση παντού. Είναι τραγικό

Δημοσ.

δεν παίρνει openwrt σαν το προηγούμενο? το έχω περάσει στο mini wifi και έχω ελληνικά στο interface δεν χρειάζεται την εφαρμογή και έχω και adblock που σημαίνει τέρμα η διαφημίσεις σε ολο το δίκτυο μου

Δεν ξέρω... Έχω ακούσει ότι το xiaomi είναι βασισμένο στο openwrt αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω... Γενικά με φτιάχνει το γεγονός ότι ήδη έχει openvpn πάνω και ίσως propiertary drivers για ntfs κλπ αλλά με χαλάει το γεγονός ότι μιλάει όποτε θέλει στη μαμά. 

Εγώ έχω εδώ και χρόνια ένα wndr 3700 οπότε δεν σκίζομαι να το αλλάξω... Απλά θα μου άρεσε σαν ιδέα κάτι πιο ασφαλές

Δημοσ.

Έχει και τα καλά του μιας και μπορείς να το διαχειριστείς από παντού (θα μου πεις και με DDNS το κάνω)

Το αστείο είναι πως όλα αυτά τα ρουτερ που παίρνουμε από τους παρόχους έχουν ανοιχτά SNMP, telnet, ssh που δίνουν τα πάντα φόρα παρτίδα στο βωμό του afterservice. Επίσης πρέπει να αναλογιστούμε ήδη τι έχουμε δώσει σε google και microsoft μέχρι σήμερα μέσα από τις υπηρεσίες τους και τα OS τους.

Όπως λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου...τουλάχιστο το data μου το παίρνει η Κίνα, και μένει εκεί :P

Και τι ειναι? Repeater? Thanks

Ναι έχεις δίκαιο δεν χρησιμοποίησα σωστή ορολογία. Το συγκεκριμένο router δεν έχει ενσωματωμένο ADSL modem. Είναι Router με Fast Ethernet Και Wifi Interfaces. Θεώρησα πως είναι πιο "λαϊκό" να πω ADSL router και να αποτρέψω κόσμο που δεν γνωρίζει πολλά από δικτυακά να το αγοράσει.

Τέλος όπως και το παλιό υποστηρίζει το feature που για μένα είναι σωτήριο. Μόλις δει το κινητό μου να μπαίνει στο Wifi αυτόματα κάνει backup όλες τις νέες φώτο που τραβήχτηκαν σε φλασάκι (ή δίσκο) που έχω κουμπώσει πάνω του. Πάντα σε συνεργασία με το APP.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει και τα καλά του μιας και μπορείς να το διαχειριστείς από παντού (θα μου πεις και με DDNS το κάνω)

Το αστείο είναι πως όλα αυτά τα ρουτερ που παίρνουμε από τους παρόχους έχουν ανοιχτά SNMP, telnet, ssh που δίνουν τα πάντα φόρα παρτίδα στο βωμό του afterservice. Επίσης πρέπει να αναλογιστούμε ήδη τι έχουμε δώσει σε google και microsoft μέχρι σήμερα μέσα από τις υπηρεσίες τους και τα OS τους.

Όπως λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου...τουλάχιστο το data μου το παίρνει η Κίνα, και μένει εκεί :P

Ναι έχεις δίκαιο δεν χρησιμοποίησα σωστή ορολογία. Το συγκεκριμένο router δεν έχει ενσωματωμένο ADSL modem. Είναι Router με Fast Ethernet Και Wifi Interfaces. Θεώρησα πως είναι πιο "λαϊκό" να πω ADSL router και να αποτρέψω κόσμο που δεν γνωρίζει πολλά από δικτυακά να το αγοράσει.

Τέλος όπως και το παλιό υποστηρίζει το feature που για μένα είναι σωτήριο. Μόλις δει το κινητό μου να μπαίνει στο Wifi αυτόματα κάνει backup όλες τις νέες φώτο που τραβήχτηκαν σε φλασάκι (ή δίσκο) που έχω κουμπώσει πάνω του. Πάντα σε συνεργασία με το APP.

Ε εγώ δίνω Photos πολλές φορές οικειοθελώς στην google:P όπως και mail κλπ. Απλά θα θελα να αποφύγω να τα δίνω και στους κινέζους μαζί με το activity μου... Δεν έχω router(μόνο) παρόχου... Εντάξει θέμα επιλογής είναι να μου πεις.... Είναι φθηνό γενικά και έχουν προσπαθήσει να το κάνουν και Mini-nas... Απλά με χαλάει αν κ έχω και xiaomi κινητό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...