Silenzio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 φίλε αν θέλεις στείλε το newsletter.. το hub το έχει κανεις ? γνωρίζουμε αν εχει στο πακετο και ρευματακι ?
SATELLITE Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 φίλε αν θέλεις στείλε το newsletter.. http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-130906.html 1
Kenny McCormick Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ASUS-F550CC-XX171H,99452,397551,908755.html?langId=-18 Το βρήκα σήμερα σε στο φυλλάδιο στα 399ευρώ αξίζει ; Δεν μπόρεσα να βρω κάποιο review ή περισσότερες πληροφορίες
hasiotis_john Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Έβαλε το ehop το iPad mini 32 GB στα 399 ευρώ! Το ξέρω πως είναι το ίδιο με την χαμηλότερη τιμή στο σκρουτζ, αλλά νομίζω πως είναι μια χαρά τιμή για πελάτες του ehop! Δείτε εδώ την προσφορά! (* αν σας βγάζει παραπάνω τιμή, δείτε το newsletter του eshop στα mail σας και βρείτε εκεί το λινκ)
XronisR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Έβαλε το ehop το iPad mini 32 GB στα 399 ευρώ! Το ξέρω πως είναι το ίδιο με την χαμηλότερη τιμή στο σκρουτζ, αλλά νομίζω πως είναι μια χαρά τιμή για πελάτες του ehop! Δείτε εδώ την προσφορά! (* αν σας βγάζει παραπάνω τιμή, δείτε το newsletter του eshop στα mail σας και βρείτε εκεί το λινκ) Υπαρχουν ακομη τετοιοι πελατες? 1
Giorgos241 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Χωρίς paypal και με e-mail επικοινωνίας gmail... και να είναι μούφα, μπαααα! Μπορεί να στέλνουν πάντως... ...το κουφάρι από το laptop. Ή τη φωτογραφία του. Παιδια πειτε με βλακα αλλα την εκανα την πατατια και τελικα...μονο πατατες δεν πουλανε! Εγω εκανα μια δειγματικη παραγγελια για εναν σκληρο που χρειαζομουν και...δουλευει μια χαρα! Bad sectors δεν βρηκε το DishWarrior. Αν μου σκασει στα μουτρα...δεν το ξερω!
pedrojay Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Την γλύτωσες,αλλά μην ξαναβάλεις το σκληρό δίσκο στο πλυντήριο πιάτων (DishWarrior) γιατί σίγουρα θα σου σκάσει στα μούτρα Κοινώς,ακόμα κι έτσι,εγώ δεν θα το ρίσκαρα για λάπτοπ.Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να ισχύουν οι τιμές που γράφει,σίγουρη απάτη είναι. Αλήθεια πόσο έκανε ο σκληρός που πήρες;Δεδομένου ότι τα λάπτοπ κάνουν 100$ ο σκληρός πρέπει να κάνει 5-10$.Και αν και δεν βρήκες bad sectors,είσαι σίγουρος ότι βρήκες όλα τα sectors που έπρεπε να βρείς ή λείπουν τα περισσότερα; 1
HERTHAN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ο σκληρός πρέπει να κάνει 5-10$. Και πολλα ειναι. Να μας πει και πως ακριβως εγινε η παραγγελια, πως πληρωσε κτλ..............
Federacion Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.deals365.gr/deal.php?id=3395&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=Alldeals&utm_campaign=Deals365 γράφει: "10,5€ για μια εξαιρετική βάση στήριξης και ψύξης Ergostand για Notebook ή Laptop (9''-17'') που διατηρεί πάντα σωστή τη θερμοκρασία τους, με τέσσερα επίπεδα κλίσης και 2 θύρες usb" 'Εχω παρει την ίδια απο groupon αλλά τότε είχε 15. Με βόλεψε.
giorginho Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Έλεος με αυτή την μαϊμουδοβαση... Sent from my XT890 using Insomnia 1
giorginho Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Βρε δε λέω, να είσαι καλά να την χαίρεσαι. Απλά αυτή πλασαριστηκε ως cooler Master (ενώ προφανώς είναι κινεζικη απομίμηση), και έχει κάνει την εμφάνιση της στην ενότητα άπειρες φορές, από "δικά της" θέματα ως προσφορά, από εδώ ως "υποψία προσφοράς" ακόμα και στις αντιπροσφορες! Έχω μπουχτίσει να την βλέπω και η τιμή παραμένει ίδια εδώ και αιώνες (δε ξέρω μήπως σου βγήκε 15 με τα μεταφορικά?) Κάπου εδώ μάλιστα ανέφερα ότι πριν κάνα μήνα την πέτυχα και σε πάγκους παζαριού πάλι στα 10 ευρώ πάντα... Sent from my XT890 using Insomnia
kondoras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Να μας πει και πως ακριβως εγινε η παραγγελια, πως πληρωσε κτλ.............. Και πόσες μέρες έκανε για να έρθει, γιατί η πρώτη αναφορά στο «κατάστημα» έγινε μία εβδομάδα πριν και - απ' όσο ξέρω - σε μια εβδομάδα χλωμό να έρθει κάτι από Κίνα, χωρίς courier...
Federacion Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Βρε δε λέω, να είσαι καλά να την χαίρεσαι. Απλά αυτή πλασαριστηκε ως cooler Master (ενώ προφανώς είναι κινεζικη απομίμηση), και έχει κάνει την εμφάνιση της στην ενότητα άπειρες φορές, από "δικά της" θέματα ως προσφορά, από εδώ ως "υποψία προσφοράς" ακόμα και στις αντιπροσφορες! Έχω μπουχτίσει να την βλέπω και η τιμή παραμένει ίδια εδώ και αιώνες (δε ξέρω μήπως σου βγήκε 15 με τα μεταφορικά?) Κάπου εδώ μάλιστα ανέφερα ότι πριν κάνα μήνα την πέτυχα και σε πάγκους παζαριού πάλι στα 10 ευρώ πάντα... Sent from my XT890 using Insomnia Αυτή που έχω εγώ ήρθε ελλατωματική, τους πήρα τηλ και την άλλη μέρα ήρθε καινούρια. Μίλησα με ελληνικό μαγαζί στην Αθήνα. Από τη στιγμή που είναι 50% κάτω από την επόμενη φθηνότερη νομίζω ότι περιμένεις και την ανάλογη ποιότητα (πλαστικό), οπότε ξέρεις τι παίρνεις.
HERTHAN Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτή που έχω εγώ ήρθε ελλατωματική, τους πήρα τηλ και την άλλη μέρα ήρθε καινούρια. Μίλησα με ελληνικό μαγαζί στην Αθήνα. Από τη στιγμή που είναι 50% κάτω από την επόμενη φθηνότερη νομίζω ότι περιμένεις και την ανάλογη ποιότητα (πλαστικό), οπότε ξέρεις τι παίρνεις. Δεν καταλαβα τιποτα μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις