Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάνε ένα edit στον τίτλο 4.79 από 4.89.

Οι αξιολογήσεις στο eshop κάτω κάτω είναι μέτριες, μάλλον έχει δίκιο ο Mrgeo.

Στο skroutz ίδια τιμή τα άσπρα ξεκινάνε:

http://www.skroutz.gr/s/4444584/Samsung-EHS64.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μου είχαν στείλει τα λευκά σαν δώρο με κάποια άλλη αγορά μικρής αξίας από ένα κινεζομάγαζο. Τίποτα το ιδιαίτερο, τα είχε ο γιος μου στο κινητό, ο ήχος ΟΚ. Όντως πολύ λεπτό καλώδιο, παρουσίασε φθορές εξωτερικά πολύ γρήγορα και μπανταρίστηκε με θερμοσυστελλόμενο. Τώρα που πήρε pistons τα έβαλε στην άκρη.

Τα πηρα στη γυναικα μου (τα αντιστοιχα ασπρα).Ειναι απαραδεκτα, Να φανταστειτε στη συνεχεια της πηρα και ενα ζευγαρι απο ebay με 1.5  ευρω και ειναι σκαλες καλυτερα.

Μακρια.

Έχω τα ίδια... εκτός του ότι δεν με τρελαίνει ο ήχος τους, μάλλον με απογοητεύει, είναι και πολύ ευαίσθητο το καλώδιό τους, εμένα μου έχει κοπεί στη άκρη του βύσματος. Σκέφτομαι να πάρω τα pistons 3 τώρα.

Αυτά τα ακουστικά τα είχε το κουτί όταν πήρα το S4 mini.Ακούω τον συνομιλητή μου σε μέτρια ποιότητα,σαν να είναι μέσα σε πηγάδι.Οταν τα δοκίμασα στο dualshock 4 σε party ήταν ακόμα χειρότερα,ψιλός ήχος που τρυπούσε τα αυτιά.Μόνο για κεραία ραδιοφώνου στο κινητό κάνουν. :P

RAM HyperX Fury 16GB (2x8GB) DDR4 2133MHz @Amazon[uK] 51.63€

Από το με ταχυδρομικά 51.63€ (£39.99) το σετάκι από δύο dimm μνήμης RAM HyperX Fury 16GB (2x8GB) τύπου DDR4 στα 2133MHz.

Στο skroutz η μία μνήμη 8GB κοστίζει 30,72€, συνεπώς το σετάκι έρχεται στα 61,44χωρίς μεταφορικά.

Στο e-shop το ίδιο σετάκι των 16GB (2x8GB) κοστίζει 85€.

post-112367-0-71129200-1465318592_thumb.jpg 

• Like 1

• Moderators

Ελα ντε. 39.99 λιρες ειναι για vat UK και χωρις μεταφορικα. Πως είναι με μεταφορικα 39.99;;;;

Από το με ταχυδρομικά 51.63€ (£39.99) το σετάκι...

Στα 61.45 βγαίνει η τιμή με την τρέχουσα ισοτιμία, διαφορές ΦΠΑ και μεταφορικά (χωρίς να λάβω υπόψιν μου έξοδα μετατροπής νομίσματος).

Δεν καταλαβαίνω πού ακριβώς είναι η προσφορά, όταν μιλάμε για μια διαφορά του 2-3% (στην ιδανικότερη των περιπτώσεων)...

PS: Εδω και τουλάχιστον 1 μήνα οι μνήμες έχουν πέσει παγκοσμίως (και DDR3 και DDR4 και οι περισσότερες αντίστοιχες SODIMM).

• Moderators

Ενταξει, 3 ωρες μετα την ερωτηση-αναμονη μπας και ο ΤS και ο dobro ειχαν καμια απαντηση (πχ αν ηταν αλλη η τιμη οταν ανοιξε το θεμα, πχ 32 λιρες), δεν βλεπω να υπαρχει ανταποκριση, ετσι μεταφερεται στο "βρηκα κατι" αφου δεν ισχυει ουτε η τιμη του τιτλου και ουτε αποτελει προσφορα σε αυτη την τιμη.

Laptop Lenovo Ideapad 300-15ISK, 15.6", Intel® Core™ i3-6100U, χωρίς λειτουργικό 349 € μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

Laptop Lenovo Ideapad 300-15ISK, 15.6", Intel® Core™ i3-6100U, χωρίς λειτουργικό 349 € μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

http://www.mgmanager.gr/notebooks/50544-lenovo-ideapad-300-15isk-i3-6100u1564gb1tbfreedos-80q701cfpb.html

• Like 1

O ίδιος είναι ο φθηνότερος και στο Skroutz! Τώρα άλλαξε την τιμή! Μεχρι το μεσημέρι το είχε 359 €!

Σ΄αυτή την τιμή αξίζει με 1000!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...