pjdbo Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 ssd 240 crusial απο you.gr 59.90 Μου ηρθε mail στο κινητο.Ας το δει καποιος να γραψει λεπτομερειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Τι να δουμε το εμαιλ σου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 αυτον λεει, στο καλαθι παει 59,90 ,το αν αξιζει ας το πουν αλλοι http://www.you.gr/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/solid-state-drives-(ssd)/solid-state-drive-(ssd)-crucial-bx200-240gv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μου ηρθε mail στο κινητο.Ας το δει καποιος να γραψει λεπτομερειες. Φοβερο, μου ηρθε μειλ στο κινητο, ας το γραψει ομως καποιος αλλος....Χαχαχαχαχαχα Μαλλον αυτο λεει http://www.you.gr/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/solid-state-drives-(ssd)/solid-state-drive-(ssd)-crucial-bx200-240gv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Τιποτα, δεν αξιζει, ουτε 10% από την επομενη τιμη, για τον bx200 προκειται. Όταν ανοίγετε θεμα, γραφετε τα απαραίτητα στοιχεια παρακαλω. Όταν δεν γνωρίζετε τι και πως, μην τσιμπατε σαν να είναι καποια τρελη περιπτωση. Σπανια (αν όχι ποτε) θα βρειτε τρελη προσφορα σε email μαγαζιου που να θελει ανοιγμα τοπικ στα τυφλα για να "προλαβουμε". Αν μια τοις χιλιοις υπαρξει τετοια περιπτωση, σιγουρα θα βρεθουν 10 ατομα να ανοιξουν τοπικ γράφοντας το με τις λεπτομέρειες που χρειαζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POUARO Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Mini pc Θεωρω οτι ειναι καλη προσφορα για τα χαρακτηριστικά του http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_343434.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 χρονια πολλά ..... τί όνομα είναι αυτό;;;;χαχαχαχαχα :-D HYSTOU FMP03 Fanless Mini PC - CORE-I5-4200U EU PLUG 174737406 Core-i5-4200U Barebone System Computer Intel HM86 Express with SATA mSATA Port 190$ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Χρόνια πολλά σε όλους.. Προσοχή: It doesn't onboard any ROM and RAM, all extra ROM and RAM are required to buy separately. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Χρόνια πολλά σε όλους.. Προσοχή: It doesn't onboard any ROM and RAM, all extra ROM and RAM are required to buy separately. όπως όλα σε αυτή την κατηγορία. Δεν ξέρω αν είναι φτηνό το προταθέν προϊόν, γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ με αυτά, ξέρω όμως, ότι σχεδόν όλα είναι χωρίς ram και hdd. Και ίσως να ειναι και καλύτερα, άλλος θα βάλει SSD, άλλος θα βάλει σκληρό από το συρτάρι που του έχει ξεμείνει από το παλιό laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balrog Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Απευθείας από την Χύστου(!) στα 180$, καθώς και 30 επιλογές για συνδυασμούς RAM, mSATA SSD και 2.5" SSD/HDD. Σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα τους με άλλους επεξεργαστές, αυτό είναι το πιο vfm. Για προσφορά το κόβω. Ωραίος ο ντετέκτιβ Πουαρό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 για media center ειναι ακριβο για οικονομικο pc για καποιον που θελει κατι απλο ειναι οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Προσοχη επειδη εχω παρομοιο μοντελο αναφερω οτι αν δοκιμασεις να το βαλεις σε οθονη χανεις τον sata σκληρο επισης παιρνει ddr3l και οχι απλα ddr αρα +25ευρω περιπου και αλλα 25 για ενα απλο δισκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 200 ευρω αν δώσει κάποιος παίρνει επώνυμό με εγγύηση. Μακριά από τέτοιες πατάτες ή ΔΕΗ κάτι τέτοια τα έχει για ξερολουκουμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δεν ειναι οπως το λες και μαλλον δεν το ψαξες .πληροφοριακα με το ζορι να βρεις κανα pentium σε ετσι τιμη και που παλι οπως το θετεις το χει ξερολουκουμο η δεη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POUARO Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Απευθείας από την Χύστου(!) στα 180$, καθώς και 30 επιλογές για συνδυασμούς RAM, mSATA SSD και 2.5" SSD/HDD. Σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα τους με άλλους επεξεργαστές, αυτό είναι το πιο vfm. Για προσφορά το κόβω. Hystou.PNG Ωραίος ο ντετέκτιβ Πουαρό! Το εχω δει αλλα αυτοι στελνουν με DHL που σημαινει τελωνειο ισως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις