Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου ηρθε mail στο κινητο.Ας το δει καποιος να γραψει λεπτομερειες.

Φοβερο, μου ηρθε μειλ στο κινητο, ας το γραψει ομως καποιος αλλος....Χαχαχαχαχαχα

Μαλλον αυτο λεει

http://www.you.gr/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/solid-state-drives-(ssd)/solid-state-drive-(ssd)-crucial-bx200-240gv

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Τιποτα, δεν αξιζει, ουτε 10% από την επομενη τιμη, για τον bx200 προκειται.

Όταν ανοίγετε θεμα, γραφετε τα απαραίτητα στοιχεια παρακαλω. Όταν δεν γνωρίζετε τι και πως, μην τσιμπατε σαν να είναι καποια τρελη περιπτωση. Σπανια (αν όχι ποτε) θα βρειτε τρελη προσφορα σε email μαγαζιου που να θελει ανοιγμα τοπικ στα τυφλα για να "προλαβουμε". Αν μια τοις χιλιοις υπαρξει τετοια περιπτωση, σιγουρα θα βρεθουν 10 ατομα να ανοιξουν τοπικ γράφοντας το με τις λεπτομέρειες που χρειαζονται. ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

χρονια πολλά .....

τί όνομα είναι αυτό;;;;χαχαχαχαχα :-D :-D

HYSTOU FMP03 Fanless Mini PC

-  CORE-I5-4200U  EU PLUG 174737406

Core-i5-4200U Barebone System Computer Intel HM86 Express with SATA mSATA Port

190$

• Like 5

Χρόνια πολλά σε όλους..

Προσοχή: It doesn't onboard any ROM and RAM, all extra ROM and RAM are required to buy separately.

όπως όλα σε αυτή την κατηγορία.

Δεν ξέρω αν είναι φτηνό το προταθέν προϊόν, γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ με αυτά, ξέρω όμως, ότι σχεδόν όλα είναι χωρίς ram και hdd.

Και ίσως να ειναι και καλύτερα, άλλος θα βάλει SSD, άλλος θα βάλει σκληρό από το συρτάρι που του έχει ξεμείνει από το παλιό laptop.

Απευθείας από την Χύστου(!) στα 180$, καθώς και 30 επιλογές για συνδυασμούς RAM, mSATA SSD και 2.5" SSD/HDD. Σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα τους με άλλους επεξεργαστές, αυτό είναι το πιο vfm. Για προσφορά το κόβω.

post-350151-0-21417500-1462093925_thumb.png

Ωραίος ο ντετέκτιβ Πουαρό!

• Like 1

Προσοχη επειδη εχω παρομοιο μοντελο αναφερω οτι αν δοκιμασεις να το βαλεις σε οθονη χανεις τον sata σκληρο επισης παιρνει ddr3l και οχι απλα ddr αρα +25ευρω περιπου και αλλα 25 για ενα απλο δισκο

200 ευρω αν δώσει κάποιος παίρνει επώνυμό με εγγύηση.

Μακριά από τέτοιες πατάτες ή ΔΕΗ κάτι τέτοια τα έχει για ξερολουκουμα.

Δεν ειναι οπως το λες και μαλλον δεν το ψαξες .πληροφοριακα με το ζορι να βρεις κανα pentium σε ετσι τιμη και που παλι οπως το θετεις το χει ξερολουκουμο η δεη

Απευθείας από την Χύστου(!) στα 180$, καθώς και 30 επιλογές για συνδυασμούς RAM, mSATA SSD και 2.5" SSD/HDD. Σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα τους με άλλους επεξεργαστές, αυτό είναι το πιο vfm. Για προσφορά το κόβω.

attachicon.gifHystou.PNG

Ωραίος ο ντετέκτιβ Πουαρό!

Το εχω δει αλλα αυτοι στελνουν με DHL που σημαινει τελωνειο ισως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...