Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τσέκαρε λίγο και τις αποστάσεις στον χώρο σου γιατί σε υπνοδωμάτιο ίσως είναι μεγάλη η 43" σε σχέση με την 32αρα που σκέφτεσαι, αλλά εσύ ξέρεις. Η συγκεκριμένη samsung είναι η καλύτερη επιλογή εαν πας στις 32".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειπα εγω για turbo x??? :-)  :-)

Ωχ!!! Χίλια συγγνώμη! Νόμιζα οτι ήταν αυτή http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-LED-TV-TXV-4330D-43-Full-HD.htm

φαίνεται οτι το μυαλό μου συνδυάζει αυτόματα τα λινκ από το plaisio με Turbo-X!!  :cry:

Η LG 5400  είναι πολύ καλή και σε πολύ καλή τιμή. Εγώ πήρα για τους γονείς μου την ίδια 5100 στα 349€ (γιατί ήθελαν ντε και καλά σε μαύρο χρώμα, αλλιώς θα έπαιρνα την 5400) και είναι εξαιρετική για την τιμή της! Βέβαια έχει φτωχότερο εξοπλισμό (δεν είναι smart, δεν έχει έξοδο ήχου, μόνο μία θύρα HDMI) γι αυτό και η χαμηλή τιμή, αλλά για απλή χρήση είναι μια χαρά. Kαι οι 3 παραπάνω ίντσες σε σχέση με τις 40ρες που παίζουν στην ίδια τιμή είναι σημαντική διαφορά.

Για τους ενδιαφερόμενους να πούμε ότι η τηλεόραση δε διαθέτει έξοδο ήχου. Θα πρέπει να αρκεστείτε στα ηχεία της ή να χωρίσετε το σήμα HDMI με κάποιον αντάπτορα και στη συνέχεια να δώσετε ήχο στα ηχεία σας/Home Cinema.

Μπορεί κανείς να πάρει αναλογική audio out και απο το scart, χρησιμοποιώντας ένα τέτοιο:

http://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?keyphrase=scart+to+rca

Γιάννης

• Like 1

• Moderators

Δεν βλεπω προσφορα. 329 τωρα στο σκρουτζ σε MM + public, 319 πριν λιγο καιρο σε αλλο μαγαζι, 329 πριν ενα μηνα σε ΜΜ και Κωτσοβ. κλπ.

μάσκα νυφίτσα και εγγύηση ότι θα πέσει παντόφλα για κάποιο λόγο   :-D .Το μήνυμα είναι και φτηνιαρα και νυφίτσα

:-D  :-D  :-D  Ναι ρε φίλε , όλα τα λεφτά η μάσκα

Πάρτε και δωρεάν μαθήματα από το video :devil:  , πώς να συμπεριφέρεστε στο Πιπινάκι!

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...