paylidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 ε οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 *Το Refurbished είναι προϊόν που διατίθεται ανακατασκευασμένο από την Apple. Συνοδεύεται από 1 έτος εγγύηση από τον επίσημο μεταπωλητή. Η συσκευασία περιέχει μόνο τη συσκευή. --------------------------------------------------------------------------------------------- Με 20,70ε Παραπανω, το αγοραζεις απο το σκρουτζ που θα ειναι σφραγισμενο, αχρησιμοποιητο και με ακουστικα, φορτιστη κτλ. Αν παρεις αυτο απο το πλαισιο,μονο και μονο μετα να πας να παρεις φορτιστη και ακουστικα, θα σου βγει πιο ακριβο. Δεν λέω ότι είναι καλή η προσφορά του Πλαισίου, αλλά το καινούριο που πουλάνε 20 ευρώ πάνω τα μαγαζιά του skroutz είναι με 8GBs χώρου, όχι με 16. Για να το πω αλλιώς, μεταξύ refurbished 16αριου με 230 ευρώ και καινούριου 8αριου με 250 ευρώ, θα επέλεγα το refurbished. 8GBs μνήμης είναι απειροελάχιστα για iphone, κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε καν να κυκλοφορεί συσκευές η Apple με 8GBs... Aν είναι να αγοράσεις iphone όπου δεν μπορείς να εγκαταστήσεις δέκα εφαρμογές πριν γεμίσει, πολύ προτιμότερο να πάρεις ένα windows phone που έχει τα πλεονέκτηματα του iphone με το μειονέκτημα μιας μικρής βιβλιοθήκης εφαρμογών (ούτως ή άλλως με 8GBs ούτε στο iphone θα χωρουσε τιποτα περα απο τα βασικα που θα βρεις και για το windows phone, σε πολύ χαμηλότερη τιμή). Και το λέω ως χρήστης iphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr234567 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Τρελή αντιπροσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ρε πάτε καθόλου καλά 230 € για κινητό τετραετίας με 3.5' οθόνη κ χρησιμοποιημενο; κ προσφορά κιόλας... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babinosman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 αφτα τα α'ι'φόν, πως τα λετε, δεν περνουν εξτρά μνήμη? το λέω γιατί και στου παππού μου την amiga είχα το ίδιο πρόβλημα και παράγειλα μία νέα δισκέτα απο τας αμερικάς χωρητικότητας 128 κιλομπάιτς και τώρα πετάει η amiga. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Πάντως δεν κλείνουν μετά από 10 ώρες stand by, όπως το Galaxy S2 μου η αντροιντάρα της ίδιας περιόδου. Μπορούμε τώρα να αφήσουμε τα format wars στην άκρη; Ούτε κατά τη δική μου γνώμη αξίζουν 220 ευρώ για 4S, αλλά από τη στιγμή που στην αγορά πωλείται το ίδιο Iphone με μισή χωρητικότητα σε ακριβότερη τιμή, καλώς μπήκε στο φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Αν σε αυτη την τιμη πουλαγε το I phone 5 ναι θα ηταν καλη προσφορα. Για το 4s ουτε λογος.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 η σαβούρα βγήκε παγανιά .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Στα 120€ θα ήταν ένα συμπαθητικό τηλεφωνάκι να κάνει την δουλειά του. Αλλα 220€? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 βρε αϊφον να είναι... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μια εμπιστη αξιολογηση απο εναν στο site του πλαισιου. "Πολυ καλο κινητο αρκετα γρηγορο και ευχρηστο.αξιζει για τα χρηματα αυτα . τα προηγουμενα ποσα 600+ ηταν μακραν υπερβολικα. υπαρχουν πολλεσ θηκεσ για να το συνδυασεις οποτε και σε μαυρο χρωμα ειναι οτι πρεπει. κυριωσ οι bumper θηκεσ αξιζουν." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 80 ευρώ θα έδινα για κινητό 4ετιας.. Ίσως και πιο κάτω. Όχι 230 και ανακατασκευή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrocasHelm Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι για την Amiga του παππού αν την πουλάει. Δέχομαι και 500 άμα λάχει. Πιο μετά δεν με νοιάζει, θέλω ως kickstart 1.3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babinosman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 στου παππού μου την amiga (όπως λέμε στου παιδιού μου την χαρά) έσφαξα ένα αϊφόν αντίκα... yolo ρε που ζητάνε και λεφτά για το ζαπατρίκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μεταφερθηκε στο παρον θεμα φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις