paylidis Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ενταξει θα πάρουν δυο αρνητικές αυριο πρωί και ολα όμορφα. 3 παραγγελίες σε 5 μέρες μου έχουν γειώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Το ιδιο e-mail εστειλαν και σε εμενα πριν 1 ωρα. Αυτο ειναι που δινουν ως αντιπροσφορα. http://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wired-mouse/omega-optical-wired-42589-ensyrmato-pontiki-mayro/prod7380143pp/ Ενταξει,τρεχω να προλαβω!!! Δεν φθάνει που είναι μάπα σαν αντιπρόταση ,είναι και τρισάθλιο και κακάσχημο !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smerliao Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δεν φθάνει που είναι μάπα σαν αντιπρόταση ,είναι και τρισάθλιο και κακάσχημο !!! τα ίδια και σε μένα ... τους έστειλα μειλ να μου στείλουν το microsoft .. που κάνουμε καμια αναφορά / αρνητική κριτική εκτός skroutz ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ρε παιδιά τι γίνεται με τα public. Δείτε εδώ τι έπαθα σήμερα. Όλα τα προιόντα της ηλεκτρονικής μου παραγγελίας μου τα έδωσαν με τιμή καταστήματος αντί για internet κατά την παραλαβή από το κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 public και multirama ειναι το ιδιο πραγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 public και multirama ειναι το ιδιο πραγμαΈτσι ακριβώς, να φανταστείτε στην ακύρωση των μνημών ( αν και τις είχα ακυρώσει πιο νωρίς) έγραψαν public αντί multirama!!! Το ποντίκι της αντιπρότασης δεν αξίζει τα 2 € ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Το ποντίκι της αντιπρότασης δεν αξίζει τα 2 € ???? Απο τι στιγμη που ειναι μαρκα mekapses θεωρω πως οχι. Με 2 ευρω βρισκεις και στο ebay noname Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 iphone 4s 8gb στα 279€ στον κωτσοβολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzoustiniana Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μια από τα ίδια και σε μένα με το ακυρωτικό. Ήταν πολύ καλό για να ήταν αληθινό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 iphone 4s 8gb στα 279€ στον κωτσοβολο ap oti βλεπω στα 230 παιζει στο σκρουτζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 iphone 4s 8gb στα 279€ στον κωτσοβολο αυτό γιατί είναι προσφορά όταν έχει 229 στην αγορά? εδιτ: με πρόφτασες στα δεύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 το ειδα στην τιβι μολις το ποσταρα! δεν το χα ψαξει καθολου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 iphone 4s 8gb στα 279€ στον κωτσοβολο Βασικα και 280ευρω να ηταν η χαμηλοτερη τιμη,προσφορα δεν ειναι οταν το 5c κοστιζει 292ευρω(καλα το οτι μπορεις να αγορασεις αλλα καλυτερα Android φανταζομαι εννοειται ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvstrom Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) HP 15 r104nv (i3-4005U/4GB/1TB/Intel HD) plaisio "από 429 -> 379€"http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/HP-Pavilion-15-r104nv-K0W34EA.htm?cm_sp=HomePagePromos-_-Daily-Easter-Offer-_-HPPavilion15r104nvΛαπτοπ προσφορα απο πλαισιο,μηπως το εχει κανεις? εντυπωσεις? Επεξ/σία 8 Απριλίου 2015 από matrixxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Τωρα τι τοπικ είναι αυτό; Διαβασε λιγο αυτό http://www.insomnia.gr/topic/492600-οδηγιες-τι-προσεχουμε-οταν-ανοιγουμε-νεο-θεμαπ/ και αν πιστευεις ότι αξιζει φτιαξε το θεμα σου λιγο με οσα χρειαζονται. Αν δεν εισαι σιγουρος ότι αξιζει μου το λες εδώ και κανω εγω την σχετικη δουλεια. Μεχρι τοτε ειμαστε σε αναμονη και δεν κανουμε κλικ στον συνδεσμο. http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/HP-Pavilion-15-r104nv-K0W34EA.htm?cm_sp=HomePagePromos-_-Daily-Easter-Offer-_-HPPavilion15r104nv Λαπτοπ προσφορα απο πλαισιο,μηπως το εχει κανεις? εντυπωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις