Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι μπορεί να μην  δεν θα πάρουμε τίποτα αλλα υπάρχει παραπλάνηση και αυτοί κερδίζουν από τα κλικ και το τραφικ

Δημοσ.

Όχι μόνο τι, αλλά και πόσα :P

Και 'γω περιμένω ακόμα μέιλ.

Εχουμε προσθηκη σκληρων και εναν celeron...

http://www.priveshop.gr/list.php?code=107

edit: την στιγμη που ειχα στο καλαθι τον πρωτο σκληρο 2.5 και τον ι3 επιτοπου τα αλλαξαν. Μας δουλευουν πανηγυρικα, σιγουρα εχουν σε ενα παραθυρο το insomnia και παρακολουθουν την συζητηση...

Δημοσ.

Εντάξει μας δουλεύουν μάλλον.Ειδαν τα λάθη που έγιναν την Τρίτη και συνεχίζουν τα ίδια.Δεν μπορούν να ελέγχουν καλύτερα πριν τα περάσουν??

Εαν κάναν λάθος στην τιμή αλλα προς τα πάνω και κάποιοι αγόραζαν θα επέστρεφαν την διαφορά των χρημάτων??

Δημοσ.

Εγω εστειλα παραγγελια για 2 οθονες 51€ βγαινει με μεταφορικα και αντικαταβολη.Θα εστελνα και για 3-4 απο τους 4ΤΒ σκληρους της WD αλλα βαριεμαι να ξαναβαζω στοιχεια

Δημοσ.

Εχουμε προσθηκη σκληρων και εναν celeron...

http://www.priveshop.gr/list.php?code=107

edit: την στιγμη που ειχα στο καλαθι τον πρωτο σκληρο 2.5 και τον ι3 επιτοπου τα αλλαξαν. Μας δουλευουν πανηγυρικα, σιγουρα εχουν σε ενα παραθυρο το insomnia και παρακολουθουν την συζητηση...

Εμένα και χθές μου έστειλαν email επιβεβαίωσης και σήμερα που έβαλα τους 2 σκληρούς

post-244051-0-17972200-1427316568_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδια επιτηδες ειναι προφανως οποιαδηποτε στιγμη αλλαζεις τιμη στο site σου αμα δεις πως κατι ειναι λαθος απλα το κανουν για να βγαζουν χρημα απο επισκεψιμοτητα , και ενοειται πως απο τη στιγμη που ο αλλος προσπαθει να σε κοροιδεψει στην μουρη σου θα το τραβηξεις το θεμα

• Like 3
Δημοσ.

Αδικα μπαινετε στο τρυπακι να κανετε παραγγελια.Ουτε ενα στο εκατομμυριο δεν υπαρχει περιπτωση να παραλαβετε.

Η ζημια που θα εχει το καταστημα αν εκτελεσει τις παραγγελιες θα ειναι καταστροφη.Θα δειτε αυριο απο το πρωι θα πεφτουν τα ακυρα και οι συγνωμες βροχη.

Δημοσ.

Θα πάρουν την απάντηση του νόμου στο spoiler που έβαλα πριν και μετά θα δούμε! Πλάκα θα έχει πάντως :P

• Like 2
Δημοσ.

Θα πάρουν την απάντηση του νόμου στο spoiler που έβαλα πριν και μετά θα δούμε! Πλάκα θα έχει πάντως :P

Ειχα στο καλαθι τον ι3 και τον σκληρο 2.5 τα πρωτα προιοντα και λεω να βαλω αλλον εναν σκληρο και με την ανανεωση που εκανα πηγαν αλλου για αλλου οι τιμες. Επιστρεφοντας ειχαν εκεινη τη στιγμη βαλει τον celeron και τους σκληρους τους 3.5 και μαλιστα τους πανακριβους.

Μας δουλευουν

Δημοσ.

ειπα και εγω να τους χαρισω 5 κλικ, για το ASROCK MOTHERBOARD FM2A78M-DG3+ [FM2+] στα 5€ ,,,,,,εχω κεφια :-D :-D :-D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...