Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και άλλο ένα http://www.priveshop.gr/product.php?code=111258 24' Full HD LED

Να κανω μια ερωτηση? μπηκα στο site αλλα στην εξωτερικη σελιδα δεν διαφημιζει πουθενα την προσφορα.Ουτε καν στις "προσφορες".

Επρεπε να μπω να ψαξω μεσα στις οθονες για να την βρω. Ενημερωθηκες μεσω newsletter η την βρηκες ψαχνοντας?

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο το έκανε σε πολλές κατηγορίες. Προφανώς για λάθος είναι.... Δεν ξέρω. Ελπίζω να πάρουμε :)

Δημοσ.

Να παρουμε σκληρο δισκο με 3 ευρω, και μονιτορ με 16 ευρω?.Αυτο θα γινει μονο αν το αφεντικο εχει τοσα λεφτα που δεν ξερει τι να τα κανει.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα το αφεντικό είναι Σαουδάραβας με πετρέλαια και έχει λεφτά για πεταμα τοτε θα τα στειλει. Τόσες ελπιδες υπαρχουν να κάνετε παραλαβή.ουτε καμένη οθονη δεν σου δίνει με 16€. Ουτε κλεμμένο σκληρό δεν παιρνεις με 3€.. Μακάρι βέβαια να τα πάρετε και να τα χαρειτε. :P

Το καλυτερο που εχεις να κανεις είναι αυτό που κανει ο paylidis

• Like 2
Δημοσ.

Ναι διαβασα πιο πανω απλα αναρωτιεμαι, αν σε ενημερωσαν αυτοι ή την διαφημισαν την προσφορα στο site ή τετοιες αντιστοιχες προσφορες τις βρηκατε ψαχνοντας μονοι σας.

Στην δευτερη περιπτωση ισως προσπαθουνε να λανσαρουν ενα ειδος μαρκετινγκ "να εισαι μεσα στο site ολη την ωρα να ψαχνεις και μπορει να πεσεις σε τετοια προσφορα". Ενα site βγαζει λεφτα και απο την επισκεψιμοτητα μεσω διαφημισεων.

Παντως νομιζω οτι ειναι πολλες οι περιπτωσεις για να οφειλεται σε λαθος. 

Σε περιπτωση που δεν ειναι λαθος και οντως παραλαβουμε δεν εχω καμια προσδοκια για την ποιοτητα του εξαρτηματος αλλα σε τετοιες τιμες τι ειχαμε τι χασαμε.

• Like 2
Δημοσ.

Για κάθε σκληρό που θα σας δώσουν στα 3€ εγώ θα σας δώσω 10€ ώστε να βγαλετε και 7€ κέρδος :P

Τόσο σίγουρος είμαι οτι δεν θα παραλαβετε.το site βγάζει "λεφτά" απο την επισκεψιμότητα που σίγουρα πήγε στα ύψη απο τα αβερτα κλικ που έγιναν για τα δηθεν λάθη ;)

Α ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ESHOP ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ;

ρητορικό ερώτημα...

(Ζητάω μια ειλικρινή συγνώμη που σας χαλαω τα όνειρα για σκληρό δισκο και οθονη σε τέτοια τιμή)

Δημοσ.

Δεν έχουν υποχρέωση απο την στιγμή που λέει διαθέσιμο? Μακάρι δηλαδή και εγώ για σίγουρο άκυρο το έχω :P

Δημοσ.

Turbo-X Tablet Twister 7’’ White 29,90 €

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-Twister-7%E2%80%99%E2%80%99-White-M0746.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20150325-Late-Night-Offer-Turbo-X-Twister-7-White&NewsLetterActivate=001CC494BA801EE4B4C0899D645EE774&cm_mmc=Plaisio+Newsletter-_-Newsletter-20150325-Late-Night-Offer-Turbo-X-Twister-7-White-_-Body-_-Turbo-X-Twister-7-White

• Οθόνη
  • Διαγώνιος Οθόνης
  • 7"
  • Ανάλυση Οθόνης
  • 800 x 480 pixels
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Λειτουργικό σύστημα
  • Android 4.1 Jelly Bean
  • Μοντέλο επεξεργαστή
  • ARM  Dual Core ARM Cortex A9  1.5 GHz
  • Πυρήνες επεξεργαστή
  • 2πύρηνος
  • Μνήμη RAM
  • 512 MB
  • Αποθηκευτικός χώρος
  • 4 GB
  • Επέκταση μνήμης
  • microSD
  • Συνδεσιμότητα
  • Συνδεσιμότητα
  • WiFi
  • Θύρα USB
  • Micro usb 2.0 host
  • GPS
  • Όχι
  • Θύρα HDMI
  • Mini HDMI
  • Camera
  • Μπροστά
  • 0.3 Mp
  • Μπαταρία
  • Τύπος Μπαταρίας
  • Li-Ion

• Χωρητικότητα Μπαταρίας
  • 2000 mah

Δημοσ.

Για να βάζω τσιμεντο και να σοβαντιζω καλό ειναι.

Η και για πιατέλα για 1-2 μπακαλιαρους καλό για σημερα.

Απλα το αγοραζεις και το σπας εξω απο το πλαίσιο για παραδειγματισμό.

• Like 7
Δημοσ.

Πιστεύω ότι μας καλύπτει για τον δίσκο και την οθόνη κτλ ;)

Ελπίζω να μην ενοχλεί το λίγο off topic.

Αλλά χρειάζεται αυττή η ανάρτηση για όλες τις "προσφορές" εδώ μέσα.

Παρήγγειλα ένα προϊόν από ηλεκτρονικό κατάστημα για το οποίο υπήρχε η ένδειξη της διαθεσιμότητας κατά την ημέρα της παραγγελίας. Ωστόσο η επιχείρηση με ενημέρωσε ότι τελικά το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο και ότι η παραγγελία μου δεν μπορεί να εκτελεστεί. Είναι νόμιμο;

Η συμπεριφορά αυτή είναι παράνομη. Αποτελεί μορφή παραπλάνησης, καθώς προκαλεί ψευδή εντύπωση στον καταναλωτή ως προς τα διατιθέμενα προϊόντα και υπηρεσίες. Η εταιρεία έχει την ευθύνη για την έγκαιρη ενημέρωση των δεδομένων στην ιστοσελίδα της. Εφαρμοστέες είναι οι διατάξεις των άρθρων 9γ & 9δ του Ν. 2251/1994. Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε και να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως έχετε καταβάλει. Παράλληλα, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία για την παραπλάνηση στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Παρήγγειλα ένα προϊόν από ηλεκτρονικό κατάστημα στην ορισμένη τιμή που αναγραφόταν στο σχετικό πεδίο της προσφοράς. Ωστόσο η επιχείρηση με ενημέρωσε ότι τελικά η τιμή του προϊόντος είναι άλλη από αυτήν της προσφοράς. Είναι νόμιμο;

Η συμπεριφορά αυτή είναι παράνομη. Αποτελεί μορφή παραπλάνησης του καταναλωτή, καθώς ο καταναλωτής ενδεχομένως να μην επέλεγε το συγκεκριμένο προϊόν, αν γνώριζε την πραγματική τιμή, ή να μην επέλεγε τη συγκεκριμένη ποσότητα προϊόντος. Εφαρμοστέες είναι οι διατάξεις των άρθρων 9γ επ. Ν. 2251/1994. Έχετε το δικαίωμα να επιμείνετε στην εκτέλεση της παραγγελίας με την αρχική τιμή, είτε να υπαναχωρήσετε και να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων του που ενδεχομένως έχετε καταβάλει. Παράλληλα, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία για την παραπλάνηση στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

• Like 4
Δημοσ.

Όπως έχουμε πει σε τέτοια λάθη ούτε καταγγελίες κάνουμε ούτε τίποτα, φωνάζει ότι είναι λάθος και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το τι θα πάρουμε  :devil:  

Δημοσ.

Όπως έχουμε πει σε τέτοια λάθη ούτε καταγγελίες κάνουμε ούτε τίποτα, φωνάζει ότι είναι λάθος και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το τι θα πάρουμε  :devil:  

Όχι μόνο τι, αλλά και πόσα :P

Και 'γω περιμένω ακόμα μέιλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...