stonecityboys Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 .... Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί επιτυχώς.Σε λίγη ώρα θα επεξεργαστεί από εκπρόσωπο των πωλήσεων. Μπας να παρω και την οθονη??? χμ!!!!!! τι λετε?
Mr_Terror Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Εγω λεω για να βοηθησετε τους υπαλληλους, παρτε μονοι σας να ζητησετε ακυρωση της παραγγελιας. 5
gr234567 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 τόσες παραγγελίες, ούτε στο όνειρό τους και τόσες αρνητικές στο σκρουτζ, ούτε στο χειρότερο εφιάλτη τους.. ούτε ψύλλος στον κόρφο τους..
viper2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Και σκληρο δισκο εχει με 3.30! http://www.priveshop.gr/product.php?code=107373 εν αναμονη τηλεφωνου για ακυρωση παραγγελειας ειμαι Πήρα 5 αλλα δεν περιμένω να μου τους στείλουν... =] 1
stelrp Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Νομιζω οτι πρεπει να ανοιξει ενα θρεντ για να βαζουμε τις ΛΑΘΟΣ προσφορες, γιατι αλλο ειναι να αγοραζουμε κατω του κοστους ή πολυ φθηνα κατι που θελει το ιδιο το μαγαζι να δωθει σε χαμηλη τιμη ειτε για προμοσιον ειτε γιατι το πηρε στη χοντρικη φθηνα. Και αλλο ειναι να προσπαθουμε να παρουμε κατι που μπηκε σε λαθος τιμη (σκοπιμα ή απο λαθος, ανθρωπινα ειναι), ελπιζοντας να φοβηθει το μαγαζι τις αρνητικες ή τις καταγγελιες και να το δωσει τελικα. Δεν εχω μαγαζι , πελατης ειμαι και ψαχνω τις ευκαιριες αλλα με κουραζει αφανταστα να περιμενω το ακυρο που πεφτει ή δεν πεφτει, ξεροντας παραλληλα οτι για το οποιο κερδος μου καποιος εργαζομενος που δεν προσεξε θα την "ακουσει". Οσο για τους "πονηρακηδες" δεν ασχολουμαι και προτιμω να ασχολουμαι με τις παλικαρισιες προσφορες, οταν εμφανιζονται. 8
alldaynews Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μάλλον προσπαθούν να με πάρουν από κινητό βέβαια χτυπάει μια φορά και μετά κλείνει.Εγινε και σε άλλον μήπως??
paylidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μάλλον προσπαθούν να με πάρουν από κινητό βέβαια χτυπάει μια φορά και μετά κλείνει.Εγινε και σε άλλον μήπως?? Αναπάντητα σου κανουν να τους πάρεις..! 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μάλλον προσπαθούν να με πάρουν από κινητό βέβαια χτυπάει μια φορά και μετά κλείνει.Εγινε και σε άλλον μήπως?? Θα περιμένουν πολύ τότε Μηπως είναι καμια ντροπαλη κοπελα που της ειχες δωσει το τηλεφωνο σου προχθες και την χασεις;
LG_3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 άσε την nova ote tv μόνο αυτό τα έχει όλα Δεν καταλαβες...δεν καιγομαι για τετοια φαση ,απλα λεω αφου δινω που δινω 23ευρω αν με συμφερει να παρω την προσφορα και να δινω 30ευρω με ολα τα καλα της προσφορας! Δεν καιγομαι για μπουκετα Τηλεορασης κλπ.
Linus_Lost Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τι πρόσφορα είναι αυτή που σε παίρνουν 9 τ βράδυ κ πρέπει ν απαντήσεις σε μια ώρα? <br> Την ίδια τιμή ξέρω ότι στην δίνουν κ στο κατάστημα...<br><br> Αλλά βάλε ΟΤΕ που έχει παραπάνω ντοκιμαντέρ και φυσικά άπειρα αθλητικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις