Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια με πηραν τηλεφωνο απο guaranty  και μου ειπαν πως εγινε λαθος στην τιμη για τα τηλεφωνα, παντως αντιπροτειναν να μου τα δωσουν στα 22 που ειναι η τιμη χονδρικης απο 30...

Δημοσ.

Τι να πιστέψω ρε παιδιά;;    :D  :D

EDIT: Βρήκα αυτόhttps://oneplus.net/support/answer/where-do-you-ship-from .

δες. στα 3 που έχω πάρει πήγαν (γιατί τότε δεν έστελναν ελλάδα απευθείας μιας και ξεκίνησε την προηγουμενη τριτη) αγγλικα -> γερμανία και μέσω mailboxde.com γερμανία -> ελλάδα. 

• Like 2
Δημοσ.

Σιγά μην είναι 22 € χοντρική. 24 πουλάνε τα άλλα μαγαζιά

Και μονο που παραδεχτηκαν το λαθος τους και ζητησαν συγνωμη δεν θα ασχοληθω παραπανω
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι, οκ, ζητησαν συγνωμη αφου μαζεψαν ενα τσουβαλι κλικς, ρε εχετε σκεφτει την περιπτωση να τα κανουν επιτηδες χχχχχχ για να μαζευουν κλικς;

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν πειραζει - δεν γινεται να νικαμε παντα - αλλες προσφορες τις τσιμπαμε αλλες οχι

Δοξα το θεο εχουμε τσιμπησει τον αμπακο εδω μεσα - καποιοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο

Παμε για αλλα

• Like 2
Δημοσ.

ναι, οκ, ζητησαν συγνωμη αφου μαζεψαν ενα τσουβαλι κλικς, ρε εχετε σκεφτει την περιπτωση να τα κανουν επίτηδες για να μαζευουν κλικς;

Ρε το έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να έπεσαν 1000 παραγγελίες από κοράκια?

Ρε το έχουν ξανακάνει αυτό?Πού το ξέρεις ότι το έκαναν επίτηδες?

Αμάν πια αυτό το μίσος με ένα κατάστημα που κάνει λάθος και μάλιστα για πρώτη φορά.

Να πεις ότι δεν φαινόταν ότι η τιμή ήταν λάθος...

Εσείς θέλετε και τηλεόραση με 3 ευρώ και άμα την παραγγείλετε και δεν σας την δώσουν, θα αρχίσετε τις καταγγελίες για εξαπάτηση και δεν ξέρω και εγώ τι.

Ασχοληθήτε με σοβαρότερα πράγματα.

• Like 3
Δημοσ.

μπα, προσωπικα δεν θα ελεγα πως εχω κερδισει τπτ απ τα συγκεκριμενα, αν κ παρακολουθω αρκετο καιρο το θεμα,

το παρακολουθω συνηθως ωρες γραφειου κ εσεις τις δουλειες σας τις κανετε νυχτα :P :lol:

παντως, εκτος απ τα κλικς, μαθαμε πολλοι το μαγαζι που "εκανε λαθος" κ οχι μονο αυτο παρα πολλοι μπηκαν στον κοπο κ να γραφτουν κ να παραγγειλουν μαλιστα, φανταστειτε οτι κ εγω εκει γυρω μενω, αλλα δεν το ειχα ακουσει ποτε, υπαρχει ο τυπος; πλακα μας κανει;

Ρε το έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να έπεσαν 1000 παραγγελίες από κοράκια?

Ρε το έχουν ξανακάνει αυτό?Πού το ξέρεις ότι το έκαναν επίτηδες?

Αμάν πια αυτό το μίσος με ένα κατάστημα που κάνει λάθος και μάλιστα για πρώτη φορά.

Να πεις ότι δεν φαινόταν ότι η τιμή ήταν λάθος...

Εσείς θέλετε και τηλεόραση με 3 ευρώ και άμα την παραγγείλετε και δεν σας την δώσουν, θα αρχίσετε τις καταγγελίες για εξαπάτηση και δεν ξέρω και εγώ τι.

Ασχοληθήτε με σοβαρότερα πράγματα.

οχι φιλε μου μπερδευτηκες, δεν ειμαι σε αυτη την κατηγορια, δεν ασχολουμαι κ αν διαβασεις κ το ποστ μου ουδεποτε εχω ασχοληθει κ εχω κερδισει κατι απ αυτες τις προσφορες εδω μεσα, αλλα λεω οτι μιλανε ποσος κοσμος σμρ για αυτον με το "λαθος" του, σκεφτειτε το λιγο κ πονηρευτειτε, αυτο ειπα, ξεκολλα να πουμε

• Like 1
Δημοσ.

Sorry για το ύφος μου :)

Αλλά με νευριάζουν όταν για ένα λάθος που δεν έχει ξαναγίνει κράζουν και απαιτούν καταγγελίες ή ότι είναι απατεώνες κτλπ

Το μαγαζι έχει 50 περίπου αξιολογήσεις στο skroutz.Δεν είναι και λίγες.

Σορρυ και πάλι, απλά το ύφος σου μου φάνηκε κάπως παραπάνω. :)

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα ,μια νεα προσφορα απο το dobroshoping.... :P :D ..

Seagate Expansion STBV2000200 2TB (3.5") 69,50€ @παμπλικ

http://www.skroutz.gr/s/2117753/Seagate-Expansion-Desktop-USB-3-0-2TB.html

ευρωπη λεμε :-D  http://www.idealo.it/confronta-prezzi/3367476/seagate-expansion-desktop-usb-3-0-2tb.html

όποιος έχει παραγγελεία σε αυτή την τιμή, έχει παραλάβει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...