d_gkal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 λιγο προσοχη με αυτο, γιατι αν ερχεται εκτος ευρωπης, υπαρχει ο φοβος πληρωμης τελωνειου
kosmasdel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Από Κίνα το στέλνουν. από την αποθήκη στην αγγλία έρχεται Τι να πιστέψω ρε παιδιά;; EDIT: Βρήκα αυτόhttps://oneplus.net/support/answer/where-do-you-ship-from .
th3rul3r Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Παιδια με πηραν τηλεφωνο απο guaranty και μου ειπαν πως εγινε λαθος στην τιμη για τα τηλεφωνα, παντως αντιπροτειναν να μου τα δωσουν στα 22 που ειναι η τιμη χονδρικης απο 30...
gr234567 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Σιγά μην είναι 22 € χοντρική. 24 πουλάνε τα άλλα μαγαζιά
paularas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Τι να πιστέψω ρε παιδιά;; EDIT: Βρήκα αυτόhttps://oneplus.net/support/answer/where-do-you-ship-from . δες. στα 3 που έχω πάρει πήγαν (γιατί τότε δεν έστελναν ελλάδα απευθείας μιας και ξεκίνησε την προηγουμενη τριτη) αγγλικα -> γερμανία και μέσω mailboxde.com γερμανία -> ελλάδα. 2
panormou13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Σιγά μην είναι 22 € χοντρική. 24 πουλάνε τα άλλα μαγαζιάΚαι μονο που παραδεχτηκαν το λαθος τους και ζητησαν συγνωμη δεν θα ασχοληθω παραπανω 2
alldaynews Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Με πήραν και μενα και μου είπαν το λάθος που έγινε και ζήτησαν συγνώμη
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) ναι, οκ, ζητησαν συγνωμη αφου μαζεψαν ενα τσουβαλι κλικς, ρε εχετε σκεφτει την περιπτωση να τα κανουν επιτηδες χχχχχχ για να μαζευουν κλικς; Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2015 από matrixxx 2
poulaki1976 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δεν πειραζει - δεν γινεται να νικαμε παντα - αλλες προσφορες τις τσιμπαμε αλλες οχι Δοξα το θεο εχουμε τσιμπησει τον αμπακο εδω μεσα - καποιοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο Παμε για αλλα 2
Antwni Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 ναι, οκ, ζητησαν συγνωμη αφου μαζεψαν ενα τσουβαλι κλικς, ρε εχετε σκεφτει την περιπτωση να τα κανουν επίτηδες για να μαζευουν κλικς; Ρε το έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να έπεσαν 1000 παραγγελίες από κοράκια? Ρε το έχουν ξανακάνει αυτό?Πού το ξέρεις ότι το έκαναν επίτηδες? Αμάν πια αυτό το μίσος με ένα κατάστημα που κάνει λάθος και μάλιστα για πρώτη φορά. Να πεις ότι δεν φαινόταν ότι η τιμή ήταν λάθος... Εσείς θέλετε και τηλεόραση με 3 ευρώ και άμα την παραγγείλετε και δεν σας την δώσουν, θα αρχίσετε τις καταγγελίες για εξαπάτηση και δεν ξέρω και εγώ τι. Ασχοληθήτε με σοβαρότερα πράγματα. 3
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 μπα, προσωπικα δεν θα ελεγα πως εχω κερδισει τπτ απ τα συγκεκριμενα, αν κ παρακολουθω αρκετο καιρο το θεμα, το παρακολουθω συνηθως ωρες γραφειου κ εσεις τις δουλειες σας τις κανετε νυχτα παντως, εκτος απ τα κλικς, μαθαμε πολλοι το μαγαζι που "εκανε λαθος" κ οχι μονο αυτο παρα πολλοι μπηκαν στον κοπο κ να γραφτουν κ να παραγγειλουν μαλιστα, φανταστειτε οτι κ εγω εκει γυρω μενω, αλλα δεν το ειχα ακουσει ποτε, υπαρχει ο τυπος; πλακα μας κανει; Ρε το έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να έπεσαν 1000 παραγγελίες από κοράκια? Ρε το έχουν ξανακάνει αυτό?Πού το ξέρεις ότι το έκαναν επίτηδες? Αμάν πια αυτό το μίσος με ένα κατάστημα που κάνει λάθος και μάλιστα για πρώτη φορά. Να πεις ότι δεν φαινόταν ότι η τιμή ήταν λάθος... Εσείς θέλετε και τηλεόραση με 3 ευρώ και άμα την παραγγείλετε και δεν σας την δώσουν, θα αρχίσετε τις καταγγελίες για εξαπάτηση και δεν ξέρω και εγώ τι. Ασχοληθήτε με σοβαρότερα πράγματα. οχι φιλε μου μπερδευτηκες, δεν ειμαι σε αυτη την κατηγορια, δεν ασχολουμαι κ αν διαβασεις κ το ποστ μου ουδεποτε εχω ασχοληθει κ εχω κερδισει κατι απ αυτες τις προσφορες εδω μεσα, αλλα λεω οτι μιλανε ποσος κοσμος σμρ για αυτον με το "λαθος" του, σκεφτειτε το λιγο κ πονηρευτειτε, αυτο ειπα, ξεκολλα να πουμε 1
Antwni Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Sorry για το ύφος μου Αλλά με νευριάζουν όταν για ένα λάθος που δεν έχει ξαναγίνει κράζουν και απαιτούν καταγγελίες ή ότι είναι απατεώνες κτλπ Το μαγαζι έχει 50 περίπου αξιολογήσεις στο skroutz.Δεν είναι και λίγες. Σορρυ και πάλι, απλά το ύφος σου μου φάνηκε κάπως παραπάνω. 1
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 χαχα, ετσι ειναι μωρε το υφος μου εμενα, μην δινεις σημασια sorry για το οφτοπικ guys 1
smerliao Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 αυτό LENOVO MIIX3 10-30 10.1''/ Quad-Core 1.33 GHz/ 32GB με πληκτρολόγιο και και FHD στα 269 θεωρείται προσφορά? στα 299 στο skroutz
SATELLITE Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 καλημερα ,μια νεα προσφορα απο το dobroshoping.... .. Seagate Expansion STBV2000200 2TB (3.5") 69,50€ @παμπλικ http://www.skroutz.gr/s/2117753/Seagate-Expansion-Desktop-USB-3-0-2TB.html ευρωπη λεμε http://www.idealo.it/confronta-prezzi/3367476/seagate-expansion-desktop-usb-3-0-2tb.html όποιος έχει παραγγελεία σε αυτή την τιμή, έχει παραλάβει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις